ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009


DVD ΕΚΑΨΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ!   Πηγή: www.press-bank.gr

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, δεν πρόκειται να υπουργοποιηθεί όσο ο Καραμανλής είναι Πρωθυπουργός.

Και αυτός είναι ο λόγος που μετά τις εκλογές του 2008 ο Γιακουμάτος, μπήκε στην μπάντα!

Ο λόγος, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, είναι ένα DVD που…σοκάρει!

Η ιστορία ξεκινάει από την Μύκονο. Εκεί όπου ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ως Υφυπουργός Ανάπτυξης, τοποθέτησε στην Οικονομική Εφορία, δικό του άνθρωπο.

Έλα όμως που ο άνθρωπος αυτός, κυριολεκτικά έσκισε στους ελέγχους και στα χαράτσια τις τοπικές επιχειρήσεις! Ένας μάλιστα ισχυρός οικονομικός παράγων της Μυκόνου, πλήρωνε τα μαλλιοκέφαλά του σε πρόστιμα επί μηνιαίας βάσεως.

Του την φύλαγε όμως του Γιακουμάτου: Ο (πρώην) Υφυπουργός Ανάπτυξης, έχει μεγάλη ιδιόκτητη βίλα στην Μύκονο. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας λοιπόν, εγκατέστησε κρυφές κάμερες γύρω-γύρω από την βίλα Γιακουμάτου, οι οποίες κατέγραφαν με κάθε λεπτομέρεια τα πάντα. Όταν λοιπόν ο Γιακουμάτος επισκεπτόταν το νησί της Μυκόνου και την βίλα του, όλες οι κινήσεις οι δικές του και των επισκεπτών της βίλας του, καταγράφονταν από τις κρυφές κάμερες που είχαν περικυκλώσει το οίκημά του.

Το υλικό που κατέγραψαν ήταν…σκανδαλώδες. Δεν περιγράφεται με λόγια, λένε οι μαρτυρίες.

Το υλικό αυτό λοιπόν εστάλη στο Πρωθυπουργικό γραφείο, κατά τα..πρότυπα του DVD Ζαχόπουλου. Εστάλη, με την υποσημείωση να μην διανοηθεί ο Καραμανλής να υπουργοποιήσει τον Γιακουμάτο μετά τις εκλογές του 2008, γιατί θα γίνει σκάνδαλο!

Ο Καραμανλής …υπάκουσε στην προειδοποίηση και έβαλε….στο συρτάρι το DVD και τον Γιακουμάτο στο…σπίτι του.

Και οι κακές γλώσσες λένε ότι όσο ο Καραμανλής είναι Πρωθυπουργός, ο Γιακουμάτος δεν πρόκειται να ξαναδεί Υπουργείο. Τον έχουν στο χέρι με το DVD!!!
 

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP