ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

Μια και γίνεται πολλή κουβέντα για την «κούραση» του Κ. Καραμανλή, ας θυμηθούμε ότι τέτοιες φράσεις και, μάλιστα, πρωτογενώς ειπωμένες, έχουν καταγραφεί πολύ νωρίτερα στον Τύπο από την Ντόρα Μπακογιάννη (και πάλι όλως τυχαίως στρεφόταν κατά του... Κ. Καραμανλή)!


Συγκεκριμένα, στις 7/2/2001, το «Βήμα» φιλοξενεί συνέντευξή της στον Θ. Λάλα με τίτλο «Και η ΝΔ δείχνει σημάδια κόπωσης» (!). Σε αυτήν χαρακτηρίζει «γελοία» τα σενάρια που γράφονταν στον Τύπο περί «συμφωνίας» με τον Κ. Καραμανλή –συμφωνία που δήθεν έγινε σε ένα ταξίδι τους στη Γερμανία– για εναλλαγή τους στην ηγεσία της ΝΔ μετά από εκλογική ήττα τονίζοντας ότι «για να φύγει από τη ΝΔ θα πρέπει να έχει ξεχειλίσει τελείως το ποτήρι»!

Σε ερώτηση εάν νιώθει τη ΝΔ σαν το σπίτι της, η Ντόρα είχε απαντήσει:

«Ναι. Όχι πάντα φιλόξενο, αλλά σπίτι μου». Φιλοξενούμενη ή... αφιλόξενο το σπίτι, στο οποίο θέλει να γίνει αρχηγός;

Μιλώντας πάλι στον Θ. Λάλα, αλλά στο «BHMAgazino», το ζεύγος Κώστα και Μαρίκας Μητσοτάκη λέει πολλά για την Ντόρα, αλλά ο πατέρας της εξηγεί ότι όταν δολοφονήθηκε ο Παύλος Μπακογιάννης και αποφασίσθηκε η είσοδός της στην πολιτική: «Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι, ενδεχομένως, αύριο να είναι και αρχηγός κόμματος ή πρωθυπουργός...»

Ο επίτιμος νομίζει ότι ο λαός της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν ξέρει ότι πίσω από τη συντριβή της παράταξης είναι η οικογένεια Μητσοτάκη και το από χρόνια σχέδιο τους να διαλύσουν τη παράταξη για να αναλάβει η Ντόρα. 

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP