ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Στα γραφεία της ΝΔ στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου (στην Ομόνοια), όπου και στεγάζεται η συντριπτική πλειονότητα των γραμματειών του κόμματος, τα κομματικά στελέχη ξαφνιάστηκαν, βλέποντας πρώην πανίσχυρα μέλη του κόμματος με «μητσοτακικό» παρελθόν να βρίσκονται στο κόμμα και να αναλαμβάνουν ρόλους με αφορμή την προεκλογική περίοδο. Και δεν ήταν στελέχη της ΝΔ που ανήκουν στην «ομάδα» της κυρίας Μπακογιάννη, αλλά έχουν συνδέσει τα περισσότερα και πιο ενεργά χρόνια της κομματικής πορείας τους με τον κ. Μητσοτάκη και την εποχή της κομματικής παντοκρατορίας του.

Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάστηκαν στα γραφεία της ΝΔ για να αναλάβουν ειδικούς ρόλους, εν όψει των βουλευτικών εκλογών, στον οργανωτικό και συνδικαλιστικό τομέα καθώς και στον τομέα της αυτοδιοίκησης μεταξύ άλλων στελέχη με «μητσοτακικές» αναφορές όπως ο κ. Γ. Βαρδαλάκης (γενικός γραμματέας του Δήμου Αθηναίων επί δημαρχίας Δ. Αβραμόπουλου και γραμματέας συνδικαλισμού της ΝΔ όταν ο κ. Μητσοτάκης ήταν πρόεδρος του κόμματος). Ο κ. Κυρ. Στεφανάκος (πρώην γενικός γραμματέας υπουργείου και υπεύθυνος του Τομέα Ημέρας Εκλογών παλαιότερα), ο κ. Κυρ. Γριβέας (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕ «Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων Αθήνας»), οι κκ. Θ.Μπεχράκης (πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων) και Διον. Μπεχράκης (πρόεδρος ΟΛΠ), κ.ά. 

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά κάνουν οι «καραμανλικοί» στον καθαρόαιμο «μητσοτακικό» κ. Αντ. Σγαρδέλη, σύμβουλο του κ. Καραμανλή ο οποίος κατοικοεδρεύει στο Μέγαρο Σταθάτου όπου βρίσκονται οι περισσότεροι πρωθυπουργικοί σύμβουλοι. Ο κ. Σγαρδέλης έχει διατελέσει γενικός διευθυντής της ΝΔ την περίοδο 1989-1992 επί προεδρίας Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος τον επιστράτευσε το 1987 για να αναλάβει τον συντονισμό των συγκεντρώσεων του κόμματος, ως «συγκεντρωσιάρχης», ενώ και ο κ. Καραμανλής του είχε αναθέσει το 2000 την κινητοποίηση των ετεροδημοτών. Την περίοδο 1989-1992 μαζί με τον κ. Θ. Μπεχράκη και τον κ. Κ. Γριβέα αποτελούν την «ισχυρή τριπλέτα» και σε αυτές τις εκλογές θα έχει την ευθύνη της Θεσσαλονίκης, όπου «παιχνίδι» για την κυρία Μπακογιάννη κάνει το μέλος της ΚΕ της ΝΔ κ. Λ.Φάκας με την πολύτιμη στήριξη του άλλοτε «καραμανλικού» κ. Ι. Τουσιάκη.


Οι υπεύθυνοι της ήττας είναι πολλοί. ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ : ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΤΟΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP