ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009




Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει τις Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές του 2002 και πως μετά τον Κατριβάνο πάθαμε πανωλεθρία στην Υπερνομαρχία. Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε με 56,30 % και εμείς τους κοιτάγαμε με το  43,70  %. Ποιός ξεχνάει τον από το πουθενά για εμάς τους Νεοδημοκράτες υποψήφιο Γ. Τζαννετάκο ? Ο οποίος δεν είχε καμία σχέση ούτε με τη παράταξη ούτε με το χώρο μας ? Ποιός ξεχνάει ότι μέχρι τη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας ο ... δικός μας υποψήφιος δήλωνε ΠΑΣΟΚ για να γίνει την άλλη μέρα από την ανακοίνωση .... ανεξάρτητος ? .

Ήταν η μόνη ίσως επιλογή που θα οδηγούσε σε ΣΙΓΟΥΡΗ ΗΤΤΑ τη Νέα Δημοκρατία. Και ποιός τον επέλεξε προκαλώντας αντιδράσεις μέσα στη παράταξη ? ο σωτήρας της παράταξης ΣΟΥΦΛΙΑΣ.  

Κίνηση η οποία απομάκρυνε τους οπαδούς, βούλιαξε τη Νέα Δημοκρατία, βοήθησε πολύ τον Καρατζαφέρη και διατήρησε στη κυβέρνηση τον Σημίτη.

Ένας πολιτικός σαν το Σουφλιά δεν κάνει τέτοια λάθη.Ποιός ήταν αυτός πίσω από το Σουφλιά που επέβαλε με το μηχανισμό του τον Τζαννετάκο ? Ποιός ήταν αυτός που πριν τις εκλογές, στις 27/9/2002 συνάντησε τον Καρατζαφέρη ? Δεν ήταν άλλος από τον ΕΠΙΤΙΜΟ.

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, αρκεί η Ντόρα να γίνει αρχηγός. 


Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP