ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Ζητάει και τα ρέστα ο ανιψιός του Μητσοτάκη  08/02/2009 "Παρόν"

Κάπου 160 εκατ. ευρώ, ζητάει από το ΥΕΘΑ ο Γιώργος Μητσοτάκης (ανιψιός του επίτιμου), με αγωγή που κατέθεσε (και θα εκδικαστεί στις 13 Φεβρουαρίου) επειδή ακυρώθηκε η σύμβαση για την προμήθεια του «άχρηστου», όπως διαβεβαιώνουν και τα Αμερικανικά Στρατά, υλικού Deto-Stop που πήγε να μοσχοπουλήσει στην ΕΛΒΟ, αγορά την οποία ματαίωσε τελικά τον Ιανουάριο του 2006 ο τότε υφυπουργός Άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος, που κατάλαβε ότι όλη αυτή η.. εφεύρεση του αντιεκρηκτικού μόνο ζημιά προκαλούσε στα αεροπλάνα, στα τανκς και τα αυτοκίνητα, όπως διαπιστώθηκε. Και το λένε μάλιστα και επίσημα έγγραφα.

Ο Γ. Μητσοτάκης, που έκανε αγωγή και στο «Π» ζητώντας 1,6 εκατ. ευρώ επειδή αποκαλύψαμε το διακομματικό σκάνδαλο μέχρι που το σταμάτησε ο Γ. Λαμπρόπουλος και το έστειλε στον Εισαγγελέα, ζητά αρχικά 7 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Άμυνας και... συνεχίζει!

Διεκδικεί από την ΕΛΒΟ 160 εκατ. ευρώ, επειδή με υπαιτιότητά της, όπως υποστηρίζει, δεν εκτελέστηκε η σύμβαση που είχε υπογράψει μαζί του!

Όπως είναι γνωστό -και από τα δημοσιεύματα της εφημερίδας μας- η σύμβαση δεν υλοποιήθηκε, γιατί απλούστατα το υλικό με το οποίο θα εφοδίαζε τα άρματα μάχης και τα βυτιοφόρα του Στρατού για να μην εκρήγνυνται, δεν ενδείκνυται, ενώ έχει χαρακτηριστεί και ακατάλληλο.

Να θυμίσουμε ότι η σύμβαση υπεγράφη επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου -ρουσφέτι στο Μητσοτακαίικο- και έπρεπε να φτάσουμε στην εποχή που έγινε υφυπουργός Άμυνας ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, για να αποκαλυφθεί ότι το αποκαλούμενο αντιεκρηκτικό δεν ήταν καθόλου χρήσιμο στον Στρατό μας! Και τώρα ο κ. Γ. Μητσοτάκης ζητάει και τα... ρέστα! Βλέπεις, δεν είναι μικρό πράγμα να σου παίρνουν την μπουκιά απ' το στόμα.

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP