ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ  Πηγή : Ελευθεροτυπία 22/7/2007

«Ο Γερ. Γιακουμάτος έχει παλιούς ανοιχτούς λογαριασμούς με το ΠΑΣΟΚ. Προέρχεται, άλλωστε, από τους κόλπους του, αφού... ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ στο Χαλάνδρι. «Πράσινος» συνδικαλιστής στον ιατρικό χώρο, εκλεγμένος στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΝΑΠ, αποχώρησε από τη Χαρ. Τρικούπη το 1981 και το 1982 προσχώρησε στη Ν.Δ.
Εκείνη την εποχή συνδέεται με την οικογένεια Μητσοτάκη και γίνεται ένας από τους γιατρούς της Μαρίκας. Οταν η Ν.Δ. γίνεται κυβέρνηση, αναλαμβάνει υποδιοικητής του ΙΚΑ και το 1993 εκλέγεται στην τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο της Β' Αθηνών. Χάνει την έδρα του, όμως, ύστερα από προσφυγή της Κέλυς Μπουρδάρα, και στρέφεται εναντίον της οικογένειας Μητσοτάκη επειδή θεωρεί ότι ευνόησε την προσφυγή.
Γίνεται από τους στενούς συνεργάτες του Μ. Εβερτ, εκφραστής της «λαϊκοδεξιάς πτέρυγας» και στέκεται στο πλευρό του ακόμη και μετά την ήττα του για την αρχηγία».

Με λίγα λόγια στην μέχρι τώρα πολιτική του καριέρα ο κος Γιακουμάτος διατέλεσε: Παπανδρεικός, Μητσοτακικός, Εβερτικός, Καραμανλικός για να εξαφανιστεί σε όλη τη προεκλογική περίοδο στις βουλευτικές εκλογές του 2009.

Ο superstar των καναλιών, το αγαπημενο παιδί συγκεκριμένων δελτίων ειδήσεων δεν εμφανίστηκε πουθενά σε όλη τη δύσκολη για τη παράταξη μας προεκλογική περίοδο.

Μετά την ήττα της Νέας Δημοκρατίας, ο Γεράσιμος δεν άφησε κανάλι που να μην πάει για να υποστηρίξει αυτό που όλοι γνωρίζαμε, την αιτία της προεκλογικής του αδιαφορίας για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Αιτία που δεν είναι άλλη από τη κοινή γραμμή αρκετών "παιδιών" της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, να εξαφανιστούν προεκλογικά αφήνοντας μόνο του τον Καραμανλή.

Γεράσιμε άνοιξε το λεξικό του Μπαμπινιώτη και κοίτα τη λέξη "ξεφτύλα".  

        
 

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP