ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

19/10/2000

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τις δηλώσεις του στο κυριακάτικο ένθετο περιοδικό BΗΜΑgazino, έδωσε την Τετάρτη ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Κεφαλογιάννης. Ο πρώην υπουργός επέμεινε στο χαρακτηρισμό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ως από μηχανής θεού για τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, προσθέτοντας με έμφαση ότι «δεν τον βολεύει το γεγονός ότι το κόμμα και ο Κώστας Καραμανλής πηγαίνουν καλά».
Ο πρώην υπουργός κατηγόρησε τον Κ.Μητσοτάκη ότι δεν εργάζεται για το καλό της ΝΔ, και τον κάλεσε να ξεκαθαρίσει αν τελικά τον βολεύει ή όχι να πηγαίνουν καλά η παράταξη και ο Κ.Καραμανλής, κατά τη ρήση που χρησιμοποίησε στην επίμαχη συνέντευξη.


Παράλληλα, ζήτησε από την Ντόρα Μπακογιάννη να διευκρινίσει αν συμμερίζεται τις θέσεις του πατέρα της. Η Ντ.Μπακογιάννη απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γ.Κεφαλογιάννη, αναφέροντας ότι δεν έχει να προσθέσει τίποτα περισσότερο από όσα δήλωσε για το θέμα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Σε νεότερες δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, ο Γ.Κεφαλογιάννης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεση. Χαρακτήρισε δικαιολογημένη τη στάση αμηχανίας και ουδετερότητας που επέδειξε η Ντ.Μπακογιάννη, χωρίς ωστόσο να την απαλλάσσει πλήρως από τις ευθύνες της.

Στο μεταξύ, η Ντ.Μπακογιάννη, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96,1, αναφέρθηκε και στο θέμα του Αντώνη Σαμαρά, χαρακτηρίζοντάς το ανύπαρκτο για τη ΝΔ.

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP