ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Τι είπε ο Μιχαλολιάκος στην ΝΕΤ


«Δεν γίνεται ως παρέα να έχουμε συνείδηση της επερχόμενης ήττας και να βολεύουμε εαυτούς, γαμπρούς και φίλους σε ψηφοδέλτια Επικρατείας και σε ευρωψηφοδέλτια. Τι μηνύματα στέλνουμε στην κοινωνία; Αποσυνδέθηκε αυτή η αυτοαποκαλούμενη ηγετική ομάδα από την κοινωνία της ΝΔ. Ο Γιώργος Σουφλιάς έκανε ένα βήμα, πρέπει να το κάνουν και άλλοι, να φύγουν, να φύγουν. Και δεν είναι απαραίτητο να είναι βουλευτές. Σας μίλησα για ψηφοδέλτια Επικρατείας, σας μίλησα για ευρωψηφοδέλτια, είναι και κάποιοι άλλοι που ζουν -πολιτικά ως παρασιτικοί- πολιτική διαβίωση. Και αν θέλετε βγάζουν τους παροικούντες εαυτούς κατοικούντες εις του Μαξίμου, -ας πούμε-. Ποια είναι η προσφορά τους, η επιστημονική, η επαγγελματική, η κοινωνική, η πολιτική; Με παρέα δεν διοικείται ούτε η Ελλάδα, ούτε το κόμμα.»  

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Ο ίδιος ο κος Καραμανλής έχει την μεγάλη ευθύνη.»

Β.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: « Σαφώς την έχει, την ανέλαβε. Μη νομίζουν όμως ορισμένοι που τον έσπρωξαν στα λάθη ότι η παραίτηση του Καραμανλή, αυτούς τους αθωώνει και ότι θα τους αφήσουμε να έχουν τον ίδιο ρόλο σε άλλο αρχηγό. Να φύγουν, να φύγουν μόνοι τους και με ίχνη αξιοπρέπειας που τους έχει μείνει, αν τους έχει μείνει, αλλιώς θα τους διώξει η βάση, τα στελέχη της παράταξης, δεν έχουν καμία τύχη. Όσοι μπήκαν στα ψηφοδέλτια Επικρατείας ως δώρο, ως χάρισμα, ως ρουσφέτι, να φύγουν. Εκεί αδικήσαμε, δεν την ανοίξαμε την παράταξη στην κοινωνία, αλλά την περιορίσαμε στην παρέα.»

Βασίλη, όλοι βλέπαμε τα τραγικά λάθη, όλοι βλέπαμε τα ουρανοκατέβατα στελέχη, όλοι βλέπαμε ότι κάποιοι σε θέσεις - κλειδιά του κομματικού μηχανισμού (όπως η περίφημη ομάδα του Μητσοτάκη που ανέλαβε ουσιαστικά τη προεκλογική οργάνωση) δεν θα ενδιαφερόταν για τη νίκη αλλά για μια μεγάλη ήττα.

Εσείς οι βουλευτές κάνατε τη ... πάπια. Μούγκα όλοι σας.Τώρα, μετά τη συντριβή όλοι σας κάνετε δηλώσεις, μιλάτε σε κανάλια, σε εφημερίδες, στους ψηφοφόρους.

Μας ξεφτυλίσατε, ανεβάσατε το ΠΑΣΟΚ και τώρα κοιτάτε να είστε και δίπλα στο Νεοδημοκράτη γιατί βλέπετε την οργή του(θέλετε με τα λόγια να τον καλοπιάσετε) και ασφαλώς δίπλα στον κάθε υποψήφιο Πρόεδρο για να πάρετε κομμάτι από την πίτα.


Βασίλη λίγες ημέρες μετά τις εκλογές της συντριβής "εξαφανίστηκες".


Τώρα είναι η ευκαιρία σου : τώρα που κανένας δεν κάνει το λιοντάρι ζητώντας ευθύνες για τον διασυρμό.

Βγες και μίλα ΤΩΡΑ. 


Πίεσε και εσύ μαζί με εμάς να γίνει άμεσα το Συνέδριο και εκεί θα έχεις την ευκαιρία να πεις ονοματεπώνυμα και να ζητήσεις διαγραφές για να καθαρίσει ο υπόνομος. 


Αλλά και εσύ πλέον δεν λες τίποτα. 


Βαρεθήκαμε τους Μαυρογυαλούρους που ποτέ δεν γνωρίζουν τι γίνετε και που πάντα φταίνε οι άλλοι.


Πες τα ονόματα Βασίλη, πες τα.     

    

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP