ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009


Ο ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΤΟΡΑ


Ας θυμηθούμε λίγο γιατί είναι οργισμένος με τον Καραμανλή, ο Βασίλης.


1 -  Στις 15 / 11/ 2007 

 Ήταν Υπουργός Απασχόλησης όταν  διόριζε τη κόρη του Καλλιόπη - Λίνα Μαγγίνα στο τμήμα εταιρικής επικοινωνίας του ΟΤΕ εκμεταλλευόμενος τη δυνατότητα του νόμου για τη πρόσληψη εκτός ΑΣΕΠ.

Την ίδια στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι ήταν άνεργοι ή έβαζαν μέσον για να προσληφθούνε ως δούλοι στα περίφημα προγράμματα stage.


  2 - Στις 9/12/2007 

 Αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τους ανασφάλιστους Ινδούς

Ο υπουργός Απασχόλησης Μαγγίνας, ο πλέον αρμόδιος για το ασφαλιστικό που λίγο πιο πριν μιλούσε για τη πάταξη της εισφοροδιαφυγής έκλεβε το ΙΚΑ έχοντας ανασφάλιστους Ινδούς εργάτες.       


3 -  Στις 14/12/07

 Ανακαλύπτουν την νέα παρανομία, την "ταβέρνα του Βασίλη".

Ακολουθώντας την σίγουρη μέθοδο παράνομης οικοδόμησης κατοικιών (περισσότερες από 2000 παράνομες βίλες στο χώρο ευθύνης της πολεοδομίας Ανατολικής Αττικής), ζήτησε άδεια από τη πολεοδομία για τη κατασκευή αναψυκτηρίου μέσα στις προστατευόμενες (?) περιοχές του Υμηττού και της Πεντέλης (πιο πριν οι ... έξυπνοι με οικονομική άνεση ζητούσαν την άδεια για ναΐσκους, που στη συνέχεια μεταμορφώνονταν σε βίλες).

Οι πολεοδομίες αφενός δεν έχουν δικαίωμα να αρνηθούν την έκδοση τέτοιου είδους αδείας αφετέρου όταν κάποιος υπάλληλος πηγαίνει για έλεγχο, σε περίπτωση που βρει την… πόρτα κλειστή απλώς καλείται να ξαναπεράσει έως ότου βαρεθεί…

Ο Βασίλης έχτιζε την ταβέρνα του αλλά δυστυχώς κάποιοι "το κάρφωσαν".

Στη συνέχεια και μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά - λόγο έκτασης του σκανδάλου - η υπηρεσία πολεοδομίας της νομαρχίας επέβαλε στη σύζυγο του υπουργού (στο όνομα της οποίας έχει εκδοθεί η οικοδομική άδεια) πρόστιμο 112.156 ευρώ για αλλαγή χρήσης στο ακίνητο (από αναψυκτήριο σε οικία) και για την παράνομη κατασκευή κτισμάτων και βοηθητικών χώρων, πισίνας, στεγάστρου, μάντρας μεγαλύτερης από το προβλεπόμενο ύψος και την εναπόθεση κοντέινερ.

Επίσης, για το ακίνητο του πρώην υπουργού επεβλήθη πρόστιμο 52.782 ευρώ για κάθε χρόνο διατήρησης της αυθαίρετης κατασκευής. Αυτό σημαίνει ότι ή θα πρέπει να γκρεμίσει τα κτίσματα ή, εάν αποφασίσει να περιμένει τη στιγμή που η περιοχή θα ενταχθεί στο σχέδιο πόλης, να πληρώνει για κάθε χρόνο -μέχρι να συμβεί αυτό- το συγκεκριμένο πρόστιμο.

Μετά από όλα αυτά ο Βασίλης ήθελε να παραμείνη Υπουργός και να μας κάνει πάλι τη τιμή να είναι εκπρόσωπος μας στη Βουλή. Το λάθος του Καραμανλή είναι που δεν σε διέγραψε από το κόμμα.

Τρέχα με τη Ντόρα και μην ξεχάσεις να πάρεις και εσύ συσκευές από τη Siemens.Μην σε νοιάζει για χρήματα. Όπως όλοι τις πληρώνεις όποτε έχεις. Άλλωστε τώρα έχεις έξοδα, χτίζεις ταβέρνα στο Κορωπί.  
   

   

  

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP