ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Ελευθεροτυπία, Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Τα ίδια που λέμε μήνες εμείς τα γράφουν πλέον οι εφημερίδες.


Η Νέα Δημοκρατία μοιάζει με ένα φορτηγό που στην ανηφόρα "έμεινε" από βενζίνη και ο οδηγός (ο Πρόεδρος ) "κατέβηκε" να το σπρώξει.



Ελευθεροτυπία :



"Περιστοιχισμένος από μια ηγετική ομάδα, η οποία στο γενικό σύνολό της κρίνεται κατώτερη των περιστάσεων, ο Αντώνης Σαμαράς οδεύει προς το 8ο τακτικό συνέδριο του κόμματός του, που θα γίνει 25-27 Ιουνίου.



Κάτω από τη βαριά σκιά των δημοσκοπήσεων, που δείχνουν τη Ν.Δ. συνεχώς να συρρικνώνεται και να αδυνατεί να αναπτύξει μία δυναμική, ώστε κάποια στιγμή να μπορεί να προβάλει ως εναλλακτική πρόταση εξουσίας, ο πρόεδρος της Ν.Δ. με τις επιλογές που έχει κάνει, δείχνει να μην έχει πάρει το κινηματικού χαρακτήρα μήνυμα των εσωκομματικών προεδρικών εκλογών που τον ανέδειξαν.....



Η Ν.Δ. δεν έχει ισχυρή ομάδα στον τομέα της οικονομίας, όπου θα δοκιμάζεται η χώρα για τουλάχιστον 5-6 χρόνια. Πώς θα πείσει ότι μπορεί να κυβερνήσει αύριο όταν δεν διαθέτει εκείνα τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να σηκώσουν το βαρύ φορτίο ....



Σε διαχειριστικό επίπεδο κινείται και ο επικοινωνιακός σχεδιασμός της Ρηγίλλης. Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Πάνος Παναγιωτόπουλος τις περισσότερες μέρες είναι «εξαφανισμένος» από τους δημοσιογράφους, με τους οποίους υποτίθεται πρέπει να συνομιλεί. Δεδομένου ότι υπήρξε δημοσιογράφος και ο ίδιος γνωρίζει τις απαιτήσεις της θέσης του. Επομένως ή είναι πολύ φτωχή η πολιτική παραγωγή του κόμματός του, οπότε δεν έχει τι να πει, ή ο Σαμαράς δεν του δίνει περισσότερες αρμοδιότητες. Σχεδόν «εξαφανισμένοι» είναι και οι τομεάρχες. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν έχουν επιτύχει να αποκτήσουν έναν διακριτό ρόλο στα ΜΜΕ ούτε βέβαια υπήρξε ένας σχεδιασμός της Ρηγίλλης για την αξιοποίησή τους ...."




Εμείς θα το λέμε και θα το ξαναλέμε : κάποιοι είδαν την πολιτική τους ευκαιρία στο πρόσωπο του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ και με γνωστούς και φίλους κατάφεραν και "χώθηκαν" σε θέσεις - κλειδιά του κομματικού μηχανισμού.



Τα αποτελέσματα δεν έρχονται με τη ... γλώσσα αλλά με τις πράξεις και σε αυτές μέχρι τώρα έχουμε τεράστιο κενό. 

1 σχόλια:

Ανώνυμος,  23 Ιουνίου 2010 στις 2:47 π.μ.  

Πες τα μπας και ξυπνήσουν

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP