ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Πολλές φορές έχουμε αναφέρει την έλλειψη ικανών στελεχών στη διοίκηση της παράταξης.



Είναι ένα πρόβλημα που δεκαετίες έχει η παράταξη μας και οφείλεται κατά κύριο λόγο στη τακτική που είχαν στη διοίκηση να κλείνουν τις πόρτες στα ικανά στελέχη της Βάσης και να προωθούνε φίλους και συγγενείς.



Αυτή η χρόνια ασθένεια, όχι μόνο μας οδήγησε στο διασυρμό αλλά - όπως έχουμε σε παλαιότερη ανάρτηση, ξαναπεί - θα μας οδηγήσει σε μεγαλύτερες για τη παράταξη περιπέτειες.



Καθημερινά βλέπουμε όλοι την άριστα οργανωμένα τακτική του Πασόκ να στοχοποιεί στελέχη της παράταξης για να δικαιολογήση τις αντιλαϊκές αποφάσεις.



Άμεσα μετά από κάθε απόφαση του, ανακοινώνει μέσα από τα γνωστά μονοπάτια της παραπληροφόρησης ένα όνομα της παράταξης και το οποίο στοχοποιεί στα μάτια του κόσμου.


Οδηγεί, με άριστη τακτική, την οργή του κόσμου ενάντια στη Νέα Δημοκρατία.


Την ίδια στιγμή στοχοποιεί και τον Κώστα Καραμανλή, τον οποίο πολλοί στη παράταξη είναι έτοιμοι να "πετάξουν" σε ειδικό δικαστήριο για να καλύψουν τις δικές τους ευθύνες.


Και το μεγάλο προβλημα μας είναι ότι καθημερινά είμαστε σε απολογία.


Καθημερινά προσπαθούμε να διακιολογήσουμε καταστάσεις και όπου δεν μπορούμε "βγάζουμε" σαν μόνη αιτία των κακών και των δεινών της Ελλάδας, το όνομα Καραμανλής.



Πολλές φορές έχουμε καταδικάσει αυτή την 100% ανόητη στάση γιατί υπό την άριστη πίεση του Πασόκ, κάποια στελέχη μας βγάζουν ονόματα και σκάνδαλα χωρίς αυτά να υπάρχουν, με μόνο στόχο να στρέψουν τη κοινή γνώμη αλλού, μακρυά από τα δικά τους ονόματα : και εδώ τους εξυπηρετεί το όνομα Καραμανλής.




Εμείς θα αναφερθούμε στον πρώην πρωθυπουργό, το Κώστα Σημίτη ο οποίος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.


Και να γιατί :


To 1998 ο Κώστας Σημίτης ήθελε να συνδέσει το όνομα του με την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ. Τα οικονομικά της Ελλάδας δεν ήταν αυτά που θα επέτρεπαν την είσοδο μας.



Το τεράστιο έλλειμα, η φοροδιαφυγή των λίγων και εκλεκτών που χρωστούσαν δις, οι χιλιάδες ανάπηροι μαϊμού, η κακοδιαχείριση, η παραοικονομία, η διαφθορά (1η η χώρα μας στην Ευρώπη) έπρεπε να αντιμετωπιστούν για να μπορέσει η Ελλάδα να είναι έτοιμη για την είσοδο στην ΟΝΕ.



Ο Κώστας Σημίτης αν και επέβαλε 97 νέους φόρους, δεν έκανε τίποτα για όλα τα παραπάνω. Εισέπρατε από φόρους αυτά που έτρωγαν οι γνωστές κρατικές ακρίδες.



Έπρεπε λοιπόν να βρει έναν τρόπο να ξεγελάσει και τους ξένους - για να του δώσουν το πράσινο φως για την ένταξη - αλλά και τους Έλληνες - για να φανεί ως ο χαρισματικός ηγέτης που επί των ημερών του η οικονομία πήρε άριστα και μας δέχθηκαν στην ΟΝΕ -.



ΚΑΙ ΝΑ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ


Ενώ είχε τη δυνατότητα - τότε - να βγάλει προς πώληση στις διεθνείς αγορές κρατικά ομόλογα και να βρει τα απαραίτητα χρήματα αυξάνοντας όμως ΦΑΝΕΡΑ το δημόσιο χρέος ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Αφού δεν ήθελε να φανεί ότι ζητάει χρήματα από έξω, απευθύνθηκε στην Αμερικανο - Ισραηλινών συμφερόντων Goldman Sachs, ένα τραπεζικό ίδρυμα.



Στόχος του να πάρει κρυφά χρήματα και να μην μάθει κανείς τίποτα : ούτε οι ξένοι αλλά ούτε και οι Ελληνες.



Με αυτό το τρόπο θα ανακοίνωνε ΣΕ ΟΛΟΥΣ ένα προϋπολογισμό άριστο και όλοι θα μιλάγανε για το θαύμα της Ελληνικής οικονομίας επί Σημίτη.




Από αυτούς, ο Κώστας Σημίτης ζήτησε και πήρε δάνεια, με τραγικά ανταλλάγματα για την Ελληνική οικονομία αφού η Ελλάδα πούλησε τα δικαιώματά της σε τέλη και αντιμισθίες στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" (συμφωνία που της έδωσαν τον μυστικό κωδικό "επιχείρηση Αίολος")  και ταυτόχρονα παραιτήθηκε των εσόδων από τα τυχερά παιγνίδια ( συμφωνία που της έδωσαν τον μυστικό κωδικό "επιχείρηση Αριάδνη").



Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα, το Δημόσιο δεν έχει πλέον έσοδα από τις παραπάνω συμφωνίες πώλησης.


Είναι χρήματα που στέρησε από τα έσοδα του κράτους ο Κώστας Σημίτης.


Με τα χρήματα που εισέπραξε, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΕΠΟΧΗΣ ΣΗΜΙΤΗ και έκανε την εικονική μείωση του ελλείματος ώστε να μπει στην ΟΝΕ (κριτήρια Μάαστριχ).


Για να μην φανεί το τεράστιο δάνειο και τα ανταλλάγματα, τις δύο κωδικές "επιχειρήσεις" τις κατέγραψε ως "συμφωνία πώλησης".


Έτσι, εκείνη τη στιγμή η Ελλάδα - εικονικά - δεν αύξησε το χρέος της αλλά ο Κώστας Σημίτης στην κυριολεξία γκρέμισε - ουσιαστικά - την Ελληνική οικονομία.


ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2019.


Δηλαδή για να δώσει στοιχεία μαϊμού και να μπούμε στην ΟΝΕ την 1η Ιανουαρίου του 2001 ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΩΣ ΤΟ 2019.


Με δήλωση του, ο Γ. Παπακωσταντίνου - ο υπουργός του σημερινού Πασόκ - διακαιολογεί τη συγκεκριμένη τακτική και το Κώστα Σημίτη γιατί όπως λέει "δεν έγινε κάτι το παράνομο".


Βούλιαξαν οικονομικά την Ελλάδα και δεν είναι παράνομο !!!


Και ποιός πληρώνει ? σε ποιανού τσέπη είναι οι συνέπειες ?


Αλλά διαβάστε και τη συνέχεια : 


Για να "διευκολύνει" τον Κώστα Σημίτη το 2001, η  Goldman Sachs πληρώθηκε 300.000.000 ευρώ.


Η Ελλάδα έκρυψε με τον τρόπο αυτό τα προβλήματα κάτω από το χαλί, ώσπου, στις αρχές του 2009, άρχισαν να έρχονται οι πληροφορίες από τη Γερμανία για κίνδυνο χρεωκοπίας της Ελλάδας (σχετικά δημοσιεύματα του Σπήγκελ και άρθρο του Κώστα Σημίτη στην Ημερησία - ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ !!!).



H Goldman γνωρίζει άριστα όλες τις πτυχές του ελληνικού χρέους. Γνωρίζει επίσης τι πρόκειται να γίνει, αφού η ίδια το ετοιμάζει. Τι κάνει; Περιμένει να περάσει ένας μήνας από τις εκλογές, να συνειδητοποιήσει η νέα κυβέρνηση το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και στέλνει, σύμφωνα με τη Λιμπερασιόν, αντιπροσωπεία τραπεζιτών στην Αθήνα, υπό το Νο 2 της τράπεζας Γκάρι Κον. Γίνονται δύο συναντήσεις, μία στο Υπουργείο Οικονομικών και μία στο ξενοδοχείο “Πεντελικόν” της Κηφισιάς. 



Τον Δεκέμβριο, οι οίκοι αξιολόγησης υποβαθμίζουν την ελληνική πιστοληπτική ικανότητα, παρόλο που γνώριζαν μια χαρά εδώ και καιρό την πραγματική κατάσταση γιατί οι ίδιοι ήταν που στήριξαν στην απάτη τον Σημίτη.



Στις 25.1.2010 η Ελλάδα βγάζει ομολογιακό δάνειο. Σε ποιόν ανέθεσε το Πασόκ τη διαχείρηση ? στη γνωστή τους  Goldman Sachs, η οποία και βγάζει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από τη συγκεκριμένη εργολαβία.



Ενώ η Goldman Sachs συνεχίζει να κερδίζει από τη διαχείριση του χρέους, δεν περιμένει ούτε μια μέρα από την πώληση του δανείου και χτυπάει την Ελλάδα μέσω των Financial Times, η οποία γράφει ότι η Αθήνα θέλει να δανειστεί από την Κίνα μέσω της Goldman Sachs.



Την είδηση την έδωσε η ίδια η Goldman Sachs όταν πληροφορήθηκε (άραγε από ποιόν;) ότι ο Γ. Παπανδρέου σκέφτεται να προχωρήσει σε διακρατική συμφωνία με την Κίνα προκειμένου οι Ασιάτες της Cosco που έχουν πάρει το λιμάνι του Πειραιά να αναλάβουν ένα σημαντικό κομμάτι του δανεισμού της χώρας.


ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ Cosco ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ.


Άρα κάποιος από το στενό περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου "έδωσε" πριν μήνες αυτή τη πληροφορία στην Goldman Sachs ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ : ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ????  ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΜΙΖΑ ????



Όμως η εκλεκτή Τράπεζα του Πασόκ δεν σταματά εδώ : μεταξύ 26.1.2010 και 2.2.2010 οι αμερικανικές επενδυτικές τράπεζες μεταξύ των οποίων και η Goldman Sachs, ρευστοποιούν συμβόλαια αξίας 5,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.



ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ Goldman Sachs ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΦΕΡΕ ΚΕΡΔΗ ένα έως τρία δισεκατομμύρια δολλάρια.




ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Αμίτ Σαρκάρ, επικεφαλής αμερικανικού επενδυτικού ταμείου Μάριαν στις 20.2.2010 :



"η δουλειά μας είναι να βγάζουμε λεφτά, όχι να σκεφτόμαστε τι θα συμβεί στους ΄Ελληνες πολίτες, δεν υπάρχει εξάλλου νόμος που να απαγορεύει να εκμεταλλευτείς τον μαλάκα”.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ 

1 σχόλια:

Ανώνυμος,  23 Μαΐου 2010 στις 12:18 π.μ.  

ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP