ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Το τελευταίο καιρό ακούμε συνέχεια από τα ΜΜΕ και τα τηλεοπτικά παράθυρα για την καταστροφή της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία και τη κυβέρνηση Καραμανλή.


Ζούμε σε μία χώρα όπου το παράλογο είναι πλέον λογικό και η φαντασία, πραγματικότητα.


Κανείς δεν υποστηρίζει ότι επί Καραμανλή, όλα έγιναν όπως έπρεπε.


Κανείς δεν υποστηρίζει ότι επί Καραμανλή, η Ελλάδα έλυσε τα από δεκαετίες προβλήματα της.


Όμως ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.


Και αυτή η αλήθεια είναι ότι μία συγκεκριμένη ομάδα πρώην υπουργών μας ΜΑΖΙ με συγκεκριμένα στελέχη που οι ίδιοι διόρισαν στη Δημόσια Διοίκηση ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.



Είναι η ίδια ομάδα - και δεν αναφερόμαστε στη κ. Μπακογιάννη - η οποία μέσα από γνωστά δημοσιογραφικά κυκλώματα, μένουν στο απυρόβλητο ρίχνοντας όλη την ευθύνη ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ στον Κώστα Καραμανλή.



Την ίδια στιγμή, άλλα πολιτικά στελέχη μας που οφείλουν πάρα πολλά στον ίδιο τον Καραμανλή βλέπουν όλη αυτή τη λασπολογία χωρίς την οποιαδήποτε αντίδραση.



Είναι η αηδιαστική Ελληνική πραγματικότητα της πολιτικής ζωής του τόπου μας.



Ο Καραμανλής φταίνει για τη "ταβέρνα του Μαγγίνα" ? 


Ο Καραμανλής φταίνει για το αυθαίρετο του Σουφλιά ?


Ο Καραμανλής φταίνει για τον Παυλίδη ?


Ο Καραμανλής φταίει για το Βατοπέδι που ξεκίνησε επί Πασόκ και από τον Σημίτη ?


Ο Καραμανλής φταίει για τον Ζαχόπουλο ? και εάν μιλάμε για ερωτικά σκάνδαλα, μια ματιά επί Α. Παπανδρέου (Πρωθυπουργός) θα μας βγάλει μπροστά μας τη Μιμή, τη ροζ βίλλα, τα από άγνωστη πηγή χρήματα για τη κατασκευή της, τις χαρτορίχτρες, τους παπάδες και τους ... μάγους που έκανα το γνωστό φαγοπότι της δημόσιας περιουσίας.


Ο ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΡΑΛΛΗ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ (ΜΕΤΑ ΤΟ 1974) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ.


Θα μπορούσε να το πει εάν υπήρχαν έστω κάποιες ενδείξεις.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.


Για τους υπόλοιπους πρωθυπουργούς υπάρχουν ενδείξεις.


Για τον Ανδρέα Παπανδρέου ακόμα περιμένει ο λαός να μάθει που βρήκε τα χρήματα για τη Ροζ Βίλλα και μην ξεχνάμε την οριακή απαλλαγή του για το Σκάνδαλο Κοσκωτά.



Για τον Κώστα Μητσοτάκη το όνομα του συνδέθηκε με την σκανδαλώδη πώληση της Αγέτ Ηρακλής στον ιταλικό όμιλο Calzestruzzi, της οικογένειας του με τις δωρεάν συσκευές από τη Siemens.


Για τον Κώστα Σημίτη, ποτέ δεν μάθαμε πως 250.000.000 ευρώ που πήρε η χώρα μας ως δάνειο από την Ε.Ε. για το "Ελευθέριος Βενιζέλος", δεν έφτασαν ποτέ στα ταμεία του κράτους και πως 1.500.000 δολλάρια από αυτά τα χρήματα βρέθηκαν σε λογαριασμό στην Ελβετία στο όνομα κάποιου που είναι γνωστός για ξέπλυμα χρήματος.



Κάποια στιγμή αυτή η λάσπη στον Κώστα Καραμανλή πρέπει να σταματήσει.



Τέλος θα αναφερθούμε σε 2 γνωστούς δημιοσιογράφους που πρωτοστατούνε σε αυτή τη λάσπη.



Ο πρώτος είναι ο Γιώργος Κύρτσος : η ... ανεξάρτητη στάση του ενάντια στη παράταξη έχει τις ρίζες της στο Ίδρυμα Βουδούρη, την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", στον τότε Πρόεδρο της παράταξης Μιλτιάδη Έβερτ και στο όνειρο για είσοδο στη Βουλή του Γ. Κύρτσου.


Ο Έβερτ του έκλεισε τη πόρτα και ο Κύρτσος ευχαριστώντας με ανακοίνωση του, τους άγνωστους για το κοινό, φίλους του επιχειρηματίες άνοιξε την εφημερίδα City Press.


Για την Ιστορία θα πούμε ότι η εφημερίδα του μόνο το 2008 εισέπραξε από το κράτος, ΑΠΟ ΕΜΑΣ, για κρατικές διαφημίσεις 5.960.065 ΕΥΡΩ !!!.


Είναι μία δωρεάν διανομής εφημερίδα που την πληρώνουμε έμμεσα από το "παραθυράκι" της κρατικής διαφήμισης.  


Εάν δίπλα σε αυτά τα χρήματα βάλουμε και αυτά που εισέπραξε για τη "Free Sunday" που είναι 1.663.679 ευρώ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΤΣΟ 7.623.734 ευρώ ή 2,59 δισεκατομμύρια δραχμές.



ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!! 



Ο άλλος δημοσιογράφος είναι ο Γιώργος Τράγκας : η εφημερίδα του "η Χώρα της Κυριακής" και "η Χώρα" έλαβαν το 2008, 2.611.007 ευρώ + 652.086 ευρώ.


Σύνολο  3.263.093 ευρώ.


ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ


ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ : Η Χώρα της Κυριακής πουλούσε κατά Μ.Ο 1.955 φύλλα ενώ η καθημερινή έκδοση της εφημερίδας πολύ σπάνια ξεπερνούσε τα 1.000 φύλλα.


Και όμως ο σούπερ - ήρωας του λαού (μέσα από το καθημερινό του τηλεοπτικό παράθυρο στο ALTER), εκείνος που καθημερινά μας μιλάει για τη σπατάλη του Δημόσιου χρήματος πήρε με μία εφημερίδα που ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ  3.263.093 ευρώ από το Δημόσιο ταμείο, από τη δική μας τσέπη.



Είναι ο ίδιος που μιλάει για τη προστασία των εργαζομένων, ο ίδιος που πριν λίγα χρόνια είχε απλήρωτους για μήνες τους δημοσιογράφους που δούλευαν για εκείνον και που όταν ζήταγαν τα χρήματα τους, τους έδινε αντί για μισθό επιταγές 6 μηνών.



Για το θέμα θα ξαναμιλήσουμε. Ιδιαίτερα για τις εφημερίδες, τους εκδότες και τα χρήματα που εισπράτουν απλώχερα από τα Κρατικά ταμεία.



Άλλωστε  όλοι γνωρίζουν ότι η πτώση της κυκλοφορίας στις εφημερίδες είναι καθημερινά αυξανώμενη.


Όλοι γνωρίζουν ότι την ίδια στιγμή που χάνουν έσοδα από τις πωλήσεις ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ από τις κρατικές διαφημίσεις.


Δηλαδή ενώ ο κόσμος δεν αγοράζει εφημερίδες ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ.


Κοιτάξτε τα νούμερα :



2004 : 36.697.207 ευρώ


2005 : 31.148.735 ευρώ


2007 : 65.103.562 ευρώ 


2008 : 83.515.377 ευρώ


Για όλα αυτά θα επανέλθουμε με περισσότερα ονόματα και στοιχεία.

1 σχόλια:

Ανώνυμος,  23 Μαΐου 2010 στις 12:22 π.μ.  

ο Καραμανλής είναι ο εύκολος στόχος. Οι υπουργοί μας τι έκαναν ? και καλά η Ντόρα, το παιχνίδι της παίζει και βάζει μπροστά το Καραμανλή. Ο Σαμαράς τι κάνει ? γιατί τον αφήνει έτσι ?

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP