ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

12 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Το είχαμε αναφέρει το Φθινόπωρο ότι οι αλλαγές που παρουσιάζει ως "αναδιοργάνωση" η κυβέρνηση έχουν ως μόνο στόχο να κάνουν τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους.


Το άθλιο του πολιτικού μας συστήματος είναι ότι ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ αλλά δεν μιλάνε γιατί θέλουν να τα έχουν καλά με τους μεγαλοεργολάβους, άσχετα και εάν αυτό είναι εις βάρος όλων των Ελλήνων.


Είχαμε πει πριν μήνες, τη στιγμή των οικονομικών αποφάσεων για μείωση μισθών και δώρων, ότι θα γίνουν απολύσεις στις ΔΕΚΟ και περαιτέρω μείωση των μισθών.



Κάποιοι μέσα από τα ιστολόγια τους μας έλεγαν "τρελούς", κάποιοι μέσα από το facebook έλεγαν ότι είμαστε παράλογοι και μας κατηγορούσαν για παραπληροφόρηση.


Και τα 2 ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες.


Απολύσεις θα γίνουν σε όλες τις ΔΕΚΟ και δεν θα αφορούν μόνο συμβασιούχους.


Οι μετατάξεις που ανακοινώθηκαν δεν έλυσαν το πρόβλημα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ μεγαλοεργολάβων, οι οποίοι είναι πίσω από αυτά τα μέτρα.


Οι μεγαλοεργολάβοι αυτοί είναι εκείνοι που θα αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί όλο το Δημόσιο κερδοφόρο τομέα της χώρας.


Έχουμε ξαναπεί για το καλοστημένο κόλπο : πουλούσαν υπερτιμολογημένα στο Δημόσιο και υπερχρέωσαν τον Οργανισμό που είχαν βάλει ως στόχο να αγοράσουν στο μέλλον.




Σε λίγες ημέρες θα αποκαλύψουμε με νούμερα το καλοστημένο κόλπο.



Θα αποκαλύψουμε ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ότι η Ελλάδα χρωστάει πολύ λιγότερα από ότι άλλες χώρες της Ευρώπης.



Θα αποκαλύψουμε την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ σχέση μεταξύ μεγαλοεργολάβων, των Τραπεζών του ΔΝΤ και της πώλησης της Κρατικής περιουσίας που παρουσιάζουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι ως αναγκαία !!!


Η ουσία είναι ότι πίσω από αυτό το ξεπούλημα είναι συγκεκριμένα συμφέροντα που έχουν βάλει στόχο τον ΟΣΕ (ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ), την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ (ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ), τη ΔΕΗ (ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ), τον ΟΤΕ (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ), τις ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ), λιμάνια, αεροδρόμια, δάση, παραλίες, δημόσια νοσοκομεία και όλο το πλούτο της χώρας.



ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ - ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ



Αν ψάξουμε τα ονόματα θα δούμε ότι πρόκειται για 12 οικογένειες που ΚΛΕΒΟΥΝ την Ελλάδα.



Είναι πάντα οι ίδιες οικογένειες που ελέγχουν τη πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας, οι ίδιες που δεκαετίες με μαϊμού και στημένους διαγωνισμούς ή με απευθείας αναθέσεις ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, δηλαδή εμάς.



Κια επαναλαμβάνουμε ότι είναι ΑΘΛΙΟ να μην υπάρχει σήμερα ένας πολιτικός, ένας από τους δήθεν εκπροσώπους του λαού για να καταγγείλει αυτό το αίσχος.



Θα θυμηθούμε μόνο τον Κώστα Καραμανλή που μίλησε για νταβατζήδες αλλά αυτό που λίγοι ξέρουν είναι ότι μέσα από τη παράταξη συγκεκριμένοι υπουργοί - με τη στήριξη πολιτικών και από άλλα κόμματα - άρχισαν τον πόλεμο στον τότε Πρόεδρο, μην κάνοντας πράξη συγκεριμένες εντολές του Καραμανλή.



Τα βαρίδια ο σημερινός Πρόεδρος της ΝΔ, ας τα ψάξει και σήμερα. Είναι πολύ, πολύ κοντά του.



Είναι τα βαρίδια που χωρίς να τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας έκαναν ότι ήταν δυνατό για να καταστρέψουν τη Νέα Δημοκρατία, ανοίγωντας το δρόμο στη πτώση του Καραμανλή, στην άνοδο του Παπανδρέου και στην έλευση του ΔΝΤ.




Τα οικονομικά συμφέροντα έχουν όνομα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ και όσο υπάρχουν κομματικά στελέχη και πολίτες που έχουν παροπίδες, που δεν μπορούν να δούνε, να συνδέσουν τα γεγονότα, τόσο αυτοί οι ΑΘΛΙΟΙ θα συνεχίζουν να κλέβουν τα χρήματα, τις ελπίδες και τα όνειρα ενός ολόκληρου λαού.

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP