ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Για όσους δεν πρόλαβαν “εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί” !!!

Συνεχίζετε η ενημερωτική καμπάνια που μετά από βαθυστόχαστη σκέψη πραγματοποίησε η επικοινωνιακή ομάδα του Αντώνη Σαμαρά.

Εκατομμύρια Έλληνες αλλά και αλλοδαποί τόσο από την Ελλάδα όσο και από όλο το κόσμο εξέφρασαν την ανησυχία τους μήπως δεν προλάβουν να κερδίσουν το “δώρο” που απλόχερα μοιράζει η Νέα Δημοκρατία μέσα από την ιστοσελίδα της http://beta.nd.gr/.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στη Λιβύη θα σταματήσουν για 24 ώρες τον εμφύλιο πόλεμο για να μπορέσουν όλοι να λάβουν μέρος στη διαδικτυακή προσφορά του Αντώνη Σαμαρά.

Μόνο που οι νέοι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα λάβουν μέρος με μία μικρή αλλά καθόλου τυχαία προσθήκη στους “όρους”.

Ενώ πιο πριν υπήρχε το “δώρο” > “γνώρισε το Σαμαρά”, τώρα πρόσθεσαν το “γνώρισε ηγετικά στελέχη” !!!

Για όσους περίμεναν να δούνε τον αυτοκράτορα δυστυχώς έληξε η προσφορά.

Τα κουπόνια όμως ισχύουν !!! όπως ακριβώς και στις προσφορές του Carrefour


“Χ…Ε η φοράδα στο αλώνι” για τα … “δώρα” αλλά δυστυχώς υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν “τιμή” να γνωρίσουν κάποιον από τα ηγετικά στελέχη, τα οποία όμως – και αυτό καθόλου τυχαία – δεν προσδιορίζονται στη προσφορά.

Καβάλησαν το καλάμι στη Νέα Δημοκρατία και ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτό σήμερα είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί οι νέοι “σύμβουλοι” του Σαμαρά είναι άνθρωποι ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ, άνθρωποι που ΔΙΨΑΝΕ για να τους γνωρίσει ο κόσμος, άνθρωποι που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τη παράταξη και την ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας.

Και το πιο ανησυχητικό είναι η ανταπόκριση – ευτυχώς πολύ μικρή – στον άθλιο διαγωνισμό - προσφορά από συνανθρώπους μας οι οποίοι δεν μπορούν με ένα απλό “σήμα” στον εγκέφαλο τους να καταλάβουν ότι είναι πολύ πιο σημαντικοί από τον κάθε Σαμαρά και το κάθε “ηγετικό στέλεχος”.

Γιατί είναι εκείνοι που έχουν τη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, είναι εκείνοι που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ με χρήματα, με ιδέες και με αγώνες τη πολιτική και οικονομική ύπαρξη των συγκεκριμένων “δώρων” της προσφοράς.


Εμείς το μόνο που θα προτείνουμε είναι να βάλουν το διαγωνισμό και πέρα από το διαδίκτυο.

Μέσα σε σουπερμάρκετ, μαζί με τις προσφορές για τα χαρτιά υγείας.

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP