ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Ο "ΚΑΝΤΑΦΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ "ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ" ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Η κίνηση του βουλευτή της παράταξης κ. Λιάσκου ήταν ένα από τα κωμικοτραγικά που παρατηρούμε και ΘΑ παρατηρούμε στο κόμμα μας.



Η προσχώρηση του στο ΛΑΟΣ και η παραμονή του στη Νέα Δημοκρατία μετά από τη συνάντηση με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί δυνατό καμπανάκι για το τι θα γίνει τους επόμενους μήνες μέσα στη παράταξη.



Γιατί ο κ. Λιάσκος δεν είναι ο μόνος που κοιτάει να βρει αλλού πολιτική στέγη.



Αρκετά στελέχη και βουλευτές περιμένουν να δουν τη πορεία του κόμματος της Ντόρας. Εάν θα επιβιώσει ή θα έχει τη κατάληξει που είχε η "Πολιτική Ανανέωση" του Αντώνη Σαμαρά.



Εάν επιβιώσει - καθόλου πλέον απίθανο μετά τα καθημερινά και ολέθρια για τη παράταξη λάθη του Αντώνη Σαμαρά - η Νέα Δημοκρατία θα χάσει τουλάχιστον 25 βουλευτές ανάμεσα τους και ονόματα εκπλήξεις πρώην υπουργών που στις εσωκομματικές εκλογές είχαν πάρει φανερά το μέρος του Αντώνη Σαμαρά.



Πολλοί πρώην υπουργοί αλλά πολλά περισσότερα στελέχη Νομαρχιακών και Τοπικών Επιτροπών έχουν εξοργιστεί με την εικόνα της Νέας Δημοκρατίας.



Τα μηνύματα που φτάνουν μέχρι τα κεντρικά "φιλτράρονται" από τους ιδεολογικούς σωματοφύλακες του Σαμαρά, ο οποίος δεν έχει πλέον καμία σχέση με τη πραγματικότητα αλλά και καμία σχέση με την ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας.



Αρκετοί βουλευτές κατηγορούν τον Σαμαρά ως "δεκανίκι" του Πασόκ τονίζοντας ότι ποτέ στην Ελληνική πολιτική Ιστορία μία Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν ψήφισε τόσα πολά Νομοσχέδια της Κυβέρνησης.



Τον κατηγορούν ως τη "κερκόπορτα" του ΔΝΤ στην Ελλάδα, το οποίο δεν έχει πλέον κανένα ουσιαστικό αντίπαλο για τα κάθε τόσο νέα μέτρα που επιβάλλει.



Ενδεικτικό είναι αυτό που πρώην υπουργός έλεγε σε παρέα του σε ταβέρνα στη Κηφισιά : "ο Αντώνης μοιάζει σαν να ήταν στη κατάψυξη τόσα χρόνια, να τον βγάλαμε και τώρα προσπαθεί να καταλάβει την Ελληνική πραγματικότητα του 2011. Το μυαλό του έχει μείνει στη δεκαετία του '80 ".



Επιπλέον οι φωνές κατά του Αντώνη Σαμαρά αυξάνονται καθημερινά ανάμεσα στους βουλευτές οι οποίοι είναι οι αποδέκτες της οργής των τοπικών ψηφοφόρων.



Πανικό έχει φέρει και το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία μέσα σε αυτό το πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ψηφοφόρους αλλά χάνει παραδοσιακούς Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους.



Η ανανέωση που έγινε ήταν ουσιαστικά ένας "Κανταφισμός" στη Νέα Δημοκρατία : η "οικογένεια" ανέλαβε όλες τις θέσεις και οι ... "Μουτζαχεντίν" του Σαμαρά καταγράφουν κάθε κίνηση και δήλωση που "ίσως" έχει στοιχεία ... "αντικαθεστωτικών".



Η έννοια "όλοι μαζί ενωμένοι" είναι πλέον ανέκδοτο που όμως "έπιασε" στους ψηφοφόρους των εσωκομματικών εκλογών και που οδήγησε στην προεδρία του κόμματος τον Σαμαρά.



Με τακτικές του Καντάφι, ο Σαμαράς διέλυσε ιδεολογικά τη παράταξη ανοίγωντας τη πόρτα της εξόδου όχι μόνο σε εκείνους που στήριξαν τη Ντόρα αλλά και σε εκείνους που ανήκουν ιδεολογικά στις Αρχές του Εθνάρχη.



Νέα ηγετικά στελέχη ( που θα το πούμε ΑΚΟΜΑ μία φορά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ) ανέλαβαν τη μεταμόρφωση - τερατογένεση ενός ιδεολογικού "αποκόμματος" που δεν έχει καμία ιδεολογική πρόσβαση στη πλειοψηφία των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ Ελλήνων.



Η Νέα Δημοκρατία είναι ξεκάθαρο ότι με τη σημερινή ηγεσία και την "ουρανοκατέβατη" παρέα της ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ κυβέρνηση.




Στόχος της σημερινής ηγεσίας είναι η συμμετοχή σε μία "οικουμενική" κυβέρνηση και όχι η αυτοδυναμία την οποία και ο ίδιος γνωρίζει ότι ΠΟΤΕ δεν θα καταφέρει να κατακτήσει.




Το ερώτημα είναι εάν ο λαός της παράταξης μας θέλει μία τέτοια ηγεσία στη Νέα Δημοκρατία όπου οι αποφάσεις ξεκινάνε και τελειώνουν με βάση το προσωπικό και όχι το Εθνικό συμφέρον.

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP