ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Σ. Χατζηγάκης : ο ‘‘καραμανλισμός’’ έχει βαθιές ρίζες στην παράταξή μας

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Επιτέλους βρέθηκε κάποιος βουλευτής να ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ στην ΑΘΛΙΑ σημερινή Νέα Δημοκρατία και τους ουρανοκατέβατους "συμβούλους" που ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ διοικούν ως νέοι ΚΑΛΙΓΟΥΛΕΣ τη Νέα Δημοκρατία.



Είχαμε πει πολλές φορές για το άθλιο πολιτικό παιχνίδι του Προέδρου που τελικά έγινε όπλο στα χέρια του Πασόκ, μας διέσυρε και μας βύθισε ακόμα περισσότερο στις δημοσκοπήσεις.



Μιλάμε για το στοχοποίηση Καραμανλή, για την άθλια λάσπη που έριξαν επάνω του οι "πολιτικοί" υπάλληλοι του Αντώνη Σαμαρά.



Στοχοποίησαν τον Καραμανλή και αναθεμάτισαν όλη τη πενταετία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, φορτώνοντας σε αυτή ΟΛΑ τα λάθη που δεκαετίες τυραννούν τη χώρα μας.


Έδωσαν όλα όσα ζητούσε το Πασόκ για να δικαιολογεί καθημερινά τα αντιλαϊκά μέτρα, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας και των Δημόσιων Οργανισμών, τις καθημερινές φοροεπιδρομές.



Είχαμε μιλήσει για ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ που ποτισμένοι από ιδεολογικό μίσος για τον Εθνάρχη, βρήκαν την ευκαιρία για την εκδίκηση τους γιατί ποτέ δεν συγχώρεσαν στον Εθνάρχη το "ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΙΣΟΒΙΑ".


Διαλύουν συστηματικά τη παράταξη, δηλώνουν ότι οι ψηφοφότοι του μεσαίου χώρου ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ στη Νέα Δημοκρατία γιατί είμαστε η ... Δεξιά (???), ο Πυρσός τους έφερνε αλλεργία, η Ρηγίλλης δεν τους άφηνε να πραγματοπιήσουν τα σκοτεινά τους σχέδια.


Αποτέλεσμα ? να είμαστε στο χαμηλότερο Ιστορικό σε δημοσκοπήσεις από την ίδρυση του κόμματος.



Οι δηλώσεις του κ. Χατζηγάκη είναι σημαντικές γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιος από τους βουλευτές μίλησε.



Για τον Εθνάρχη "«Κάνουν λάθος και αρνούνται να κατανοήσουν ότι ο ‘‘καραμανλισμός’’ έχει βαθιές ρίζες στην παράταξή μας».



Για τον Κώστα Καραμανλή : «Κακώς τον υποτιμούν και ειδικά μέσα από το ίδιο μας το κόμμα, όπου ορισμένοι ‘‘φιρφιρίκοι’’ καλλιεργούν ένα τέτοιο κλίμα τόσο ενάντια στον πρώην Πρωθυπουργό, όσο και σε αναγνωρισμένα στελέχη, τα οποία έχουν προσφέρει όλα τα προηγούμενα χρόνια».



Για την αποστροφή στους ψηφοφόρους του μεσαίου χώρου : "να «αγκαλιάσει» η Ν.Δ. το κέντρο, το λεγόμενο μεσαίο χώρο".



Διαβάσαμε και τη δήλωση του νέου υπάλληλου του Σαμαρά που όμως τον πληρώνει το κόμμα με τα λεφτά μας - ο μηνιαίος του μισθός είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ που κρατάει για τον εαυτό του ο Πρόεδρος -, μιλάμε για τον κ. Μιχελάκη.



Τον πρώην διευθυντή του μεγαλοεργολάβου και μεγαλοεκδότη - καναλάρχη Μπόμπολα.


Εκείνου που όσο ήταν ο Καρανανλής Πρόεδρος της ΝΔ έκανε με την εφημερίδα του, το Έθνος, το πόλεμο ενάντια στη "Δεξιά" !!!



Εκείνου που μόλις βγήκε ο Σαμαράς Πρόεδρος "ανακάλυψε" τη πορεία προς το καλύτερο μέσα στη Νέα Δημοκρατία.


Εκείνου που ... "τυχαία" δημοσίευε στην εφημερίδα του τις δηλώσεις των άσημων και άγνωστων έως εκείνη τη στιγμή "φίλων", "κολλητών" και μετέπειτα "συμβούλων" του Αντώνη Σαμαρά.



Μία παρεούλα που νομίζει ότι θα ταπεινώσει μία oλoκληρη παράταξη.


Αγωνιστήκαμε για μία καλύτερη Νέα Δημοκρατία και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να φύγουν αυτοί που νομίζουν ότι η Νέα Δημοκρατία τους ανήκει.

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP