ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Για άλλη μια φορά θα αναρωτηθούμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα.


Ποιοί διοικούν, ποιοί αποφασίζουν και ποιός είναι ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ των αποφάσεων τους.


Μόνο οργή αλλά και πολλά ερωτήματα δημιουργεί η ανάθεση σε τουρκική εταιρεία των δορυφορικών επικοινωνιών του Ελληνικού στρατού.

Τι σημαίνει αυτό ? απλά ότι οι Τούρκοι έχουν πλέον ΑΜΕΣΗ πρόσβαση στις δορυφορικές επικοινωνίες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αφού αυτές παρέχονται από τους τούρκους.


Η τουρκική εταιρεία είναι η Globalstar Avrasya η οποία παρουσιάστηκε ως υπερ - εταιρεία επικοινωνιών.


Για να δικαιολογήσουν και να "χρυσώσουν" την απόφαση αυτή, οι "αετοί" του υπουργείου Εθνικής Άμυνας τόνισαν ότι η συγκεκριμένη εταιρεία περέχει υπηρεσίες και σε άλλα κράτη.



Εμείς θα σημειώσουμε ότι παρέχει και σε άλλα κράτη αλλά σε ελάχιστα από αυτά παρέχει (δηλαδή ελέγχει) τις δορυφορικές επικοινωνίες.



Τα κράτη αυτά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, είναι : Estonia, Lithuania, Belarus, Ukraine, Romania, Moldova, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Kosovo, Montenegro, Albania, Macedonia, Syria, Iraq, Lebanon, Palestine, Libya, Egypt, Iran.


Δηλαδή όλα τα ... ανεπτυγμένα κράτη, όλες οι "ανεξάρτητες" οικονομίες, οι οικονομικές υπερ - δυνάμεις !!!


Όπως φαίνεται και από τη λίστα, τα περισσότερα από αυτά τα κράτη είναι κράτη στα οποία το τουρκικό κράτος και το τουρκικό παρακράτος έχουν επενδύσει πολλά εκατομμύρια ευρώ για να τα ελέγχουν ενώ σε κάποια από αυτά έχουν στείλει "νόμιμα" ομάδες στρατιωτικών - και των ειδικών δυνάμεων - με το πρόσχημα της εκπαίδευσης του τοπικού στρατού.


Όπως ήταν φυσικό, η είδηση αυτή έγινε πρωτοσέλιδο στην ιστοσελίδα trdefence.com η οποία στην ουσία είναι η φωνή του τουρκικού στρατού.


Αξίζει να σημειώσουμε ποιός είναι ο μεγαλύτερος πελάτης της συγκεκριμένης τούρκικης εταιρείας : Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.


Το αναφέρει "διαφημιστικά" η ίδια η εταιρεία :


TURKISH ARMED FORCES


Gendarmerie General Command


Turkish Coast Guard Command


Turkish General Staff


Turkish Land Forces Command


Turkish Naval Force



Το είχαμε πει και παλαιότερα.


Με το "σύστημα" των ειδήσεων σχεδόν αποκλειστικά στραμένο στην οικονομία, κάποιοι κάνουν "παιχνίδι" εις βάρος της Ελλάδας.


"Παιχνίδι" που θα το βρούμε "μπροστά" μας ως χώρα, ως Έθνος.


Σε λίγες ημέρες θα δημοσιεύσουμε αφιέρωμα σε άλλες εργολαβίες που έχουν αναλάβει τουρκικές εταιρείας από τον Ελληνικό στρατό, εργολαβίες που όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο καιρό θα έχουν τη μορφή αποκλειστικότητας !!!



Σε αυτό το αφιέρωμα που θα κάνουμε - με την ευκαιρία της 25ης Μαρτίου - θα δημοσιεύσουμε τα φωτοαντίγραφα των αναθέσεων και φυσικά τα ονόματα με τις ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ των Ελλήνων.



ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, για να σταματήσει αυτή η αθλιότητα με την οποία οι τούρκοι αναλαμβάνουν "δουλειές" μέσα στον Ελληνικό Στρατό.

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP