ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΒΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ, ΦΑΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ, ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Θα μας τρελάνουν !!!


Η ... προσφορά θυμίζει κάποια αγγελία που είχαμε δει πριν καιρό " Ζητούνται άτομα (άντρες - γυναίκες ) για ηχογράφηση ερωτικών κειμένων τύπου 090. Δεν χρειάζετε εμπειρία, υπάρχει πλήρης καθοδήγηση" !!!


"Προώθησε το νέο nd.gr και γνώρισε από κοντά τον Αντώνη Σαμαρά!" !!!


Από το http://beta.nd.gr/.


Επιτέλους το όνειρο εκατομμυρίων Ελλήνων γίνεται πραγματικότητα, τα τάματα έπιασαν τόπο και με δάκρυα στα μάτια οι πιστοί ευχαριστούν τη Μεγαλόχαρη που χωρίς κουπόνια και χωρίς κλήσεις σε 090 θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τον Πρόεδρο !!!


Ουρές κάνουν για να γνωρίσουν τον Πανατώνη ( τον ... Παντοκράτορα της Νέας Δημοκρατίας).


Επιπλέον για τους πρώτους υπερτυχερούς ισχύει το 1 +1 δώρο : γνώρισε το Σαμαρά και μαζί δώρο η γνωριμία με τους "πανέξυπνους" συμβούλους του.


Σε λίγο καιρό - μετά τις εκλογές - το Mega του Μπόμπολα ( ο αγαπημένος πλέον εργολάβος της "ανανεωμένης" ΝΔ) θα έχει και ριάλιτι από τα κεντρικά της ΝΔ με τίτλο " Πάλι Αντιπολίτευση".



Ο λαός κάθε μέρα υποφέρει, κάθε μέρα ανακοινώνουν νέα μέτρα λιτότητας, κάθε μέρα ξεπουλάνε και ένα ακόμα κομμάτι της χώρας μας, κάθε μέρα η ακρίβεια χτυπά το οικογενειακό εισόδημα, κάθε μέρα νέοι άνθρωποι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το εξωτερικό, κάθε μέρα αυξάνονται οι τιμές σε βασικά προϊόντα, κάθε μέρα χάνονται εργατικά δικαιώματα δεκαετιών, κάθε μέρα χιλιάδες συνάνθρωποι μας δεν έχουν ούτε ένα πιάτο φαγητό.



Και αντί να ασχοληθούν οι "εγκέφαλοι - ανεγκέφαλοι" των κεντρικών με τα καθημερινά και τραγικά προβλήματα της χώρας μας, αντί να κλείσουν τα επικοινωνιακά μονοπάτια που μεθοδικά ανοίγουν με τους οπαδούς μας η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης, αυτοί κάνουν "προσφορές" γνωριμίας από το διαδίκτυο λες και ο Πρόεδρος είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου ή η Μαριάννα Ντούβλη.



Καλά που ο Παναντώνης "τράβηξε" για τη Συγγρού και όχι προς του Ρέντη που έχει τη κεντρική λαχαναγορά.



Βροχή θα έπεφταν οι ντομάτες.

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP