ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Όλα έχουν την εξήγηση τους με τη πορεία ... "αναγέννησης" της Νέας Δημοκρατίας.


Ο μεγάλο εργολάβος Μπόμπολας, ο άνθρωπος που κουνάει το δαχτυλάκι του και τρέχουν σαν "Φιλιππινέζες" οι πολιτικοί, μπήκε για τα καλά μέσα στη Νέα Δημοκρατία.


Μιλάμε για τον ΚΡΑΤΙΚΟ εργολάβο, εκείνον που ως δια μαγείας έχει ... πάντα την σούπερ - προσφορά για να παίρνει τους ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ διαγωνισμούς στα δημόσια έργα, να καθυστερεί και μετά να παρουσιάζει "αναπροσαρμογές" στα 'εξοδα χρεώνοντας επιπλέον το κράτος, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΣΕΠΗ !!!



Για όσους δεν γνωρίζουν καλό είναι να ψάξουν στο ίντερνετ για τον κ. Μπόμπολα.


Για το MEGA, το "Έθνος", την "Πήγασος εκδοτική", τα Αιολικά πάρκα, τις συμβάσεις παραχώρησης στις εθνικές οδούς (αυτές που ΠΑΡΑΝΟΜΑ αύξησαν τα διόδια και με τα λεφτά από τα διόδια κάνουν τα έργα που υποτίθεται ότι θα τα έκαναν με δικά τους κεφάλαια) , την Αττική οδό, τη γέφυρα Ρίου - Αντίρριου και πολλά πολλά άλλα.



Ανάμεσα στα άλλα είναι και τα ορυχεία Κασσάνδρας !!!


Δεν σας θυμίζει τίποτα ??? Δεν σας θυμίζει ότι μαζί με το Μπόμπολα μέτοχοι ήταν και οι ξένες Τράπεζες που "μαγείρευαν" επί Σημίτη τους ισολογισμούς για να μπει η Ελλάδα στην ΟΝΕ ?


Αυτές που πληρώθηκαν 150.000.000 ευρώ από τη ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ για το "μαγείρεμα" ?


(Μέρος των χρημάτων αυτών βρέθηκε σε τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία, στο όνομα του "άρχοντα", που είναι γνωστός και ως "πλύστρα". Γιατί απλά όποιος θέλει να "ξεπλένει" παράνομα χρήματα από μίζες, του τα δίνει και αυτός με τη σειρά του παίρνοντας ποσοστό τα κάνει "καθαρά", νόμιμα. Τον ξέρουν σε όλη την Ευρώπη αλλά μόνο στην Ελλάδα είναι ... άγνωστος !!! Ε ρε γλέντια !!! )

Οι ίδιες τράπεζες που δανείζουν την Ελλάδα μέσα από το ... μνημόνιο και το ΔΝΤ ????


Ένας κύκλος εις βάρος του Έλληνα, της τσέπης του και της χώρας μας.



Και ας περάσουμε στη Νέα Δημοκρατία ....


+ Ήταν περίεργη η επιμονή της Ντόρας να καταθέτει στη Βουλή επερώτηση για τα "περίεργα" εκατομμύρια του Θέμου Αναστασιάδη.


Ο Αναστασιάδης έχει "δουλειές" με το Μπόμπολα, έχουν μαζί το "Πρώτο Θέμα".


Το MEGA, "ξαφνικά" (???) από κανάλι που είχε σε πρώτο πλάνο τη Μπακογιάννη της γύρισε τη πλάτη !!!


Η Ντόρα ήξερε !!!


+ Και ο Αντώνης ήξερε : για να μπορέσει να γίνει πρωθυπουργός έπρεπε να πάρει τους ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ με το μέρος του.


Με την ... αναδιοργάνωση του κόμματος, έβαλε δίπλα του ανθρώπους από τους άλλους ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ - ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.


Ο Αλαφούζος του Σκάϊ επιτέλους θυμήθηκε ότι είναι ... γαλάζιος γιατί επί Καραμανλή η "πόρτα" που "έφαγε" τον έκανε να έχει αχρωματοψία !!!



Εδώ είναι απλή η ερώτηση : τι θα γίνει εάν ο Αντώνης γίνει πρωθυπουργός ? ποια είναι τα ανταλλάγματα που ζήτησαν για να τον στηρίξουν ? τι παιχνίδι παίζουν εις βάρος του λαού με μόνο στόχο το ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΟΦΕΛΟΣ και την ΕΞΟΥΣΙΑ ???



+ Μαζί με τις επερωτήσεις της Ντόρας, είχαμε και τη ΠΕΡΙΕΡΓΗ σιωπή του Αντώνη για τους αυτοκινητόδρομους, τα διόδια και τις αντιδράσεις του κόσμου.


ΠΕΡΙΕΡΓΗ γιατί ο Πρόεδρος, μας μιλούσε για τα ... "βαρίδια" του Καραμανλή.


Ο Σουφλιάς που έδωσε τους δρόμους δεν ανήκει στα βαρίδια ???

Ανήκει αλλά ο Πρόεδρος είναι κουτοπόνηρος, βαρίδια και ανακοινώσεις έχει μόνο εκεί που θα έχει ο ίδιος πολιτικό συμφέρον.



Δεν είπε τίποτα για τις παραχωρήσεις των δρόμων και τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ διόδια, όχι γιατί δεν ήθελε να δώσει επιπλέον επιχειρήματα στο ΠΑΣΟΚ κατά του Καραμανλή (προσφιλής τακτική του Αντώνη εις βάρος του κόμματος) αλλά για άλλο λόγο που θα τον καταλάβετε παρακάτω.



+ Ταυτόχρονα με αυτά, στην ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας, στις οικονομικές προτάσεις (εκεί που λέει να παραχωρηθούν σπίτια στους αλλοδαπούς) μιλάει για την ανάγκη της "άμεσης εξόφλησης από το κράτος των εργολάβων των δημόσιων έργων ".



Τώρα θυμηθείτε εκείνον τον δικηγόρο που ξαφνικά χωρίς να τον ξέρει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του (όπως θα έλεγε και ο Κατσιφάρας) έγινε σε μία ημέρα γνωστός γιατί μέσα από άρθρο του στην εφημερίδα "Εθνος" ζητούσε ούτε λίγο ούτε πολύ να βγάλουμε από τους τρούλους των εκκλησιών τον Παντοκτάτορα και να βάλουμε τον .. Παναντώνη !!!



Ανάμεσα στις άλλες αρλούμπες ήταν και η άποψη του για επιστροφή των εκατοντάδων χιλιάδων Σαμαρικών που χρόνια καρτερούσαν και με τις εσωκομματικές εκλογές τους δόθηκε η δυνατότητα να εκφραστούν !!!

(είναι μία άποψη και αυτή, που είναι γνωστή σε όσους έβλεπαν παλαιότερα εκπομπές του ... Λεβέντη, του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων)


Δηλαδή όποιος θέλει γράφει άρθρο στο "Εθνος" και αυτό το άρθρο γίνεται με τη βοήθεια του Παντοκράτορα (ή του Παναντώνη) γνωστό παντού !!!


Ο δικηγόρος (δικηγόρος της ΕΥΔΑΠ) είναι προσωπικός φίλος του Παναντώνη.


Και έγραψε στο "Έθνος".


Γιατί εκεί ?



Ποιός ήταν τότε διευθυντής στο "Έθνος" (του Μπόμπολα) ? ο άλλος προσωπικός φίλος του Παναντώνη, ο σημερινός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας (είναι αλήθεια ότι ο ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ του ΞΕΠΕΡΝΑ τις 10.000 ευρώ ???).



Δηλαδή τα φιλαράκια προωθούσαν το ένα το άλλο !!!



Δηλαδή όπως θα έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος "βρήκα τρούπα και τρούπωσα και τώρα ποιός με βγάζει" !!!


Τώρα θα σας θυμίσουμε ότι ο δικηγόρος με το άρθρο είίναι νομικός σύμβουλος στην ΕΥΔΑΠ.


Γιατί σας το θυμίζουμε ?



ΜΑΝΤΕΨΤΕ ποιός είναι ο βασικός υποψήφιος για να αγοράσει την ΕΥΔΑΠ ???


Ποιός ??? ο πανταχού παρόν ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ !!!

Τώρα προσθέστε τα "+" που έχουμε βάλει σε κάποια σημεία του κειμένου και το παζλ συμπληρώθηκε.


Να λοιπόν όλη η ομάδα : Πανατώνης ( όπως λέμε Παντοκράτορας) , κολλητοί Παναντώνη, Μπόμπολας, Θέμος, Ντόρα.


Κακόμοιρη Ελλάδα ποιοι θέλουν να σε ... σώσουν !!!!

2 σχόλια:

Theoprovlitos 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 4:02 μ.μ.  

Το Παρατηρητηριο ειναι συγκοινωνουντα δοχεια και με το Μπομπολα, και με το Στεφανο Μανο ο οποιος ειναι παπαγαλακι του Μπομπολα και με τους δυο δημαρχους που εξελεγησαν Αθηνα και Θεσσαλονικη. Ειναι η ιδεολογικη μασκα της Νεας Ταξης των επιχειρηματιων. Γι αυτο προπαγανδιζανε τα κυβερνητικα καναλια την αποχη στις τελευταιες εκλογες.

blogger 10 Μαΐου 2018 στις 5:16 μ.μ.  

Ο κωστουλας αυτος εχει σχεση με την εταιρεια ανακυκλωσης απορριμματων κ.κωστουλας αεβε?

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP