ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΗΡΙ, Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΡΙΚΟΚΟΣ

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Τα τραγούδια από το γάμο του καραγκιόζη που ακούγονταν όλο και συχνότερα μέσα από τα κεντρικά γραφεία της παράταξης μας, έχουν γίνει πλέον ο ύμνος της Νέας Δημοκρατίας.



Και ενώ τα καραγκιοζοτράγουδα είναι από τη Νέα Δημοκρατία, στη Ντόρα και στον Καρατζαφέρη έχουν γλέντι γιατί βλέπουν το Κολλητήρι, το Κοπρίτη και το Μιρικόκο, τα τρια παιδιά του Καραγκιόζη, να καταστρέφουν την ιστορική παράταξη.





Ο πρόεδρος έπρεπε να περάσει πάνω από ένας χρόνος για να δει αυτό που έβλεπε ο ΚΑΘΕ οπαδός της παράταξης μας : ότι ΑΔΙΚΑ ο λαός πληρώνει ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ τα εκατομμύρια επιχορηγήσεων στη Νέα Δημοκρατία.




Γιατί αυτά τα χρήματα θεσμικά πάνε σε μία ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΑΡΚΤΗ αξιωματική αντιπολίτευση και όχι σε μία “εικονική αντιπολίτευση”.



Σε μία αντιπολίτευση όπου κάποιοι “μάγκες” βολεύουν συγγενείς τους σε ΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ Δημόσιες θέσεις την ίδια στιγμή που ο λαός ΠΕΙΝΑΕΙ.




Και η δικαιολογία ότι και οι των κεντρικών του Πασόκ κάνουν τα ίδια, μας κάνει να εξοργιζόμαστε διπλά.



Γιατί ο ρόλος της ηγεσίας της παράταξης είναι να καταγγέλλει και όχι να ταυτίζεται με ανήθικες και ανέντιμες πρακτικές την ίδια στιγμή που για τα παιδιά του … κατώτερου Θεού, το λαό, υπάρχει η ανεργία, η ακρίβεια, η ανασφάλεια.




Εμείς δεν ζητάμε το μισθό του συμβούλου – ακόμα να δημοσιοποιήσει η παράταξη το μισθολόγιο των “συμβούλων”, ακόμα να δούμε εάν οι … φήμες των 8.000 και 9.000 ευρώ το μήνα είναι αλήθεια ή (???) ψέματα.




Εμείς δεν ζητάμε να βολέψουμε μέσα από θέσεις μας τους συγγενείς μας στη Βουλή, σε πολιτικά γραφεία ή σε θέσεις – μαϊμού με ειδική απόσπαση από την Δημόσια υπηρεσία.




Αυτά τα αφήνουμε σε ΕΣΑΣ.




Εμείς όμως όσο και εάν μας ΚΥΝΗΓΑΤΕ θα μιλάμε.




Θα μιλάμε για εκείνους τους συμβούλους που τόσο καιρό ήταν τόσο σίγουροι για τη νίκη στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές που λίγους μήνες πριν από αυτές, την “έκαναν” τραβώντας για Δημαρχίες.




Για να είναι 100% ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι θα βολευτούν αφού ΞΕΡΟΥΝ ότι το παραμύθι που έλεγαν στον Αντώνη τόσους μήνες, δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να γίνει πραγματικότητα με τη συγκεκριμένη πολιτική τακτική.




Αναβίωσαν την Αυλή του Τσάρου λίγο πριν από την επανάσταση.



Τον απομόνωσαν, τον έκαναν να μην βλέπει τη πραγματικότητα.




Οι κλωνοποιημένοι Ρασπούτιν που με “μαγικά” και “ξόρκια” περίμεναν να δουν τη παράταξη μπροστά από το Πασόκ σε ποσοστά μέσα στο 2010 !!!




Ένα ΦΙΑΣΚΟ μοναδικό.




Δίπλα σε αυτό ήρθε φυσιολογικά και το δεύτερο φιάσκο : η δημοτικότητα Σαμαρά.




Μήνες τώρα οι “εγκέφαλοι” τον είχαν στο “περίμενε και θα δεις, θα περάσεις μέσα στο 2010 μπροστά από το Γιώργο”.




Και ο Αντώνης όσο πλησίαζε η Πρωτοχρονιά, τόσο καταλάβαινε ότι τελικά για αυτόν ο Άγιος Βασίλης δεν θα έρθει.





Όταν μάλιστα είδε και συγκεκριμένους “εγκέφαλους” να πηδάνε επάνω στο έλκηθρο του Άγιου Βασίλη και να την “κάνουν”, κατάλαβε ότι  ή κάποιοι δεν γράψανε στον Άγιο Βασίλη για το δώρο του ή κάποιοι “γράψανε” αυτόν.   





Και ως αποτέλεσμα ήρθε η γνωστή ανακοίνωση μέσα στις γιορτές για “ριζικές αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία”.




Και άρχισαν τα νέα τραγούδια από το γάμο του καραγκιόζη : τα καλόπαιδα, οι αγωνιστές της παράταξης, οι ιδεολόγοι άρχισαν να σφάζονται για το ποιός θα γίνει σκιώδης … υπουργός  σε μία … σκιώδη αντιπολίτευση.




Ο εκ Βορρά βουλευτής πικράθηκε που θα γινόταν … 2ος σκιώδης και ανακοίνωσε πως όταν γίνουμε κυβέρνηση θα ζητήσει να γίνει … 1ος !!!




Και έχουμε τις εύλογες απορίες που έχει ο κάθε Έλληνας :




Έπρεπε να περάσουν τόσοι μήνες για να δει ο Πρόεδρος ότι το “αυτοκίνητο” δεν τσουλάει ούτε στη κατηφόρα ?  Δεν είδε ΠΟΤΕ ότι η εικόνα του έχει φθαρεί, ότι στα μάτια των ψηφοφόρων δεν είναι η λύση στα μεγάλα προβλήματα ?



Έπρεπε να περάσουν τόσοι μήνες για να ξεκινήσει την αναδιοργάνωση του κόμματος ?



Και πότε την κάνει ? 2 – 3 μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές  ?



Η αναδιοργάνωση αυτή είναι το συμπλήρωμα στο σημερινό πτώμα της Νέας Δημοκρατίας.




Ο πρόεδρος έχει διαπιστώσει τη νεκρική ακαμψία και τώρα έδωσε εντολή να βάλουν μακιγιάζ στο πτώμα  για να μην δει ο κόσμος την ώρα της κηδείας (βουλευτικές εκλογές)  την εικόνα της αποσύνθεσης του πτώματος "Νέα Δημοκρατία".





Η επόμενη απορία μας είναι από την ιστοσελίδα της παράταξης μας, από την οποία αντιγράφουμε : “    


¨ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ



α) Σχεδιάζει και εισηγείται στα αρμόδια όργανα τη στρατηγική και την τακτική του κόμματος.



β) Επιμελείται των εκδόσεων πολιτικού λόγου του κόμματος.



γ) Αναλύει τις δημοσκοπήσεις και τις τάσεις της κοινής γνώμης.



δ) Έχει την ευθύνη για την επιμόρφωση των στελεχών.



ε) Διοργανώνει –μόνη ή σε συνεργασία με άλλα αρμόδια όργανα- εκδηλώσεις πολιτικού προβληματισμού και ενημέρωσης.”




Πόσα πτυχία Πανεπιστημίων, πόσα χρόνια σπουδών, πόσα χρόνια πολιτικού βίου πρέπει να έχει κάποιος για να καταλάβει ότι σε ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που αναφέρονται για το πολιτικό σχεδιασμό δεν έχουν γίνει



“Στρατηγική κόμματος”, “Σχεδιασμός”, “Ανάλυση δημοσκοπήσεων” ???



Ούτε ο Ηλιόπουλος της γνωστής ταινίας “Ζητείται Ψεύτης” δεν θα είχε σκεφτεί να πει τέτοια ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.




Επί Καραμανλή ο πολιτικός σχεδιασμός είχε … εγκέφαλους τη Ντόρα, τον Παυλόπουλο (με δικό του Νόμο έμειναν άνεργα χιλιάδες ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ο κύριος που αγόρασε για τις μετακινήσεις του ως υπουργός Mercedes αξίας 150.223 ευρώ ), τον Βουλγαράκη, τον Ζαγορίτη που με την “οργάνωση”  που έκανε χάσαμε … μόνο με 10 μονάδες  διαφορά, τον Πολύδωρα (τον “Στρατηγό άνεμο” που βόλεψε ως υπάλληλους στη Βουλή τις 2 κόρες του), τον Κοντό (με παραπομπή για το Βατοπαίδι).



 

Σήμερα επί Σαμαρά ανάμεσα στους ΒΑΣΙΚΟΥΣ υπεύθυνους για το πολιτικό σχεδιασμό βλέπουμε και πρώην βουλευτές.




Πρώην όχι γιατί επέλεξαν να αποσυρθούν αλλά γιατί ο λαός τους έστειλε με τη ψήφο του στο σπίτι τους.




Αυτοί που δεν κατάφεραν να πείσουν το λαό για τους ίδιους, έχουν τώρα την ευθύνη να πείσουν το λαό για τη παράταξη !!!  




Για εμάς αυτό είναι παράλογο.





Εκτός και εάν και αυτή η τακτική ανήκει στη γνωστή τακτική της “Λέσχης Φίλων Αντώνη Σαμαρά”, όπου οι θέσεις δίνονται ως μπόνους για τη προβολή κάποιων στους τοπικούς ψηφοφόρους ώστε να έχουν κάποιοι αβαντάζ – έναντι άλλων υποψηφίων – στις βουλευτικές εκλογές.



 

Πέρα από τους … επιτυχημένους ΠΡΩΗΝ βουλευτές έχουμε και τους … ΑΕΤΟΥΣ.




Είναι εκείνοι που έχουν (ΕΧΕΙ) αναλάβει να δώσουν ...  ώθηση στο επικοινωνιακό προφίλ του κ. Σαμαρά !!!




ΧΟ! ΧΟ! ΧΟ! Όπως θα γέλαγε και ο Άγιος Βασίλης !!!




Ο … ”σύμβουλος” έχει δώσει τεράστια ώθηση στο επικοινωνιακό προφίλ του Προέδρου.




Αλλά από λάθος, έδωσε την ώθηση προς την αντίθετη πλευρά , προς τα πίσω.




 

Στην ίδια παρέα "συμβούλων" έχουμε τον καλύτερο “σύμβουλο”, τον … πρόσφατα βαμμένο γαλάζιο ΧΑΡΥ ΠΟΤΕΡ της Ρηγίλλης.





Ο απόγονος του μάντη Κάλχα, η μετεμψύχωση του Νοστράδαμου,  ο άνθρωπος που έκανε τη Ρηγίλλης Μαντείο των Δελφών.





Ο άνθρωπος που ο Αντώνης ως άλλος Αγαμέμνονας , ζητάει τις … προφητείες για το μέλλον της παράταξης.




Ανάμεσα στις επιτυχίες του Χάρυ Πότερ είναι η προφητεία ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα ξεπερνούσε σε δημοτικότητα τον Γιώργο μέσα στο 2010 !!!




Επόμενη μεγάλη … “επιτυχημένη”  προφητεία του ΧΑΡΥ ΠΟΤΕΡ ήταν ότι τα ποσοστά της ΝΔ θα ξεπερνούσαν αυτά του Πασόκ μέσα στο 2010 !!!



 

Και μετά από αυτές τις απόλυτα επιτυχημένες ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ο Μάντης αφού “έπεσε” σε υπνωτισμό, προφήτευσε την εκλογική νίκη Σαμαρά το 2012 !!!



 

Το πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία είναι ότι ο “υπνωτισμός” του Μάντη είναι μεταδοτικός. 



 

Ο Πρόεδρος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κάνει ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ και δεν μπορεί με αυτές τις συνθήκες να ξεκινήσει τη πορεία προς τη ΝΙΚΗ.



 

Οι “σύμβουλοι” του τον έχουν καταδικάσει να τρέχει μόνος του και να τερματίζει τελευταίος.



 

Σε μία Ελλάδα εξαγριωμένη, σε μία χώρα στο γκρεμό, με έναν αντίπαλο που σε όλες τις χώρες , όλες οι αξιωματικές αντιπολιτεύσεις θα ήθελαν ως πολιτικό αντίπαλο, η Νέα Δημοκρατία ειναι ΑΝΙΚΑΝΗ να σταθεί μπροστά στις Ιστορικές της ευθύνες.




 

Ίσως γιατί οι ίδιοι που καταστρέφουν τη παράταξη, οι ίδιοι που καταδικάζουν στην ανυπαρξία τον Αντώνη Σαμαρά, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να χάσουν τη σημερινή “πίτα” εξουσίας έστω εάν αυτή είναι στην αντιπολίτευση.




Και για το μισθό τους από τη παράταξη αλλά και γιατί φοβούνται ότι ως κυβέρνηση εκείνοι θα έχουν λιγότερη κομματική δύναμη.




 

Η Νέα Δημοκρατία είναι καταδικασμένη εάν συνεχίσουμε να ανεχόμαστε πολιτικούς τσαρλατάνους και περιπλανώμενους ιδεολόγους.




Πωλητές Ιδεολογίας και Χαμαιλέοντες της πολιτικής ζωής.




 

Κάθε μέρα που περνάει είναι και μια μαχαιριά στη καρδιά της Ελλάδας, στην οικονομία της Χώρας μας, στην αξιοπρέπεια των Ελλήνων.




 

Η πολιτική οικογενειοκρατία, η πολιτική αθλιότητα, οι αποφάσεις κατά του Λαού - στο όνομα του Λαού - , ο  πλουτισμός πολιτικών με περιουσίες που ΠΟΤΕ δεν θα αποκτούσαν με το μισθό του βουλευτή ή του Υπουργού, η ανύπαρκτη ΚΑΤΑΔΙΚΗ κάποιου πολιτικού κλέφτη,  είναι αθλιότητες της Ελλάδας που ο Αντώνης Σαμαράς έχει σήμερα τη δυνατότητα να εξαλείψει από την Χώρα μας.






Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πετάξει τα σημερινά βαρίδια των δήθεν "συμβούλων", εκείνα που ως θαλάσσια δίνη τραβάνε τη παράταξη στο βυθό της πολιτικής ζωής και εκείνον στην άβυσσο της ανυπαρξίας.  


 

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP