ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Απογοήτευση και Οργή είναι αυτά που νοιώθει ο οπαδός της παράταξης βλέποντας τα όσα γίνονται μέσα στη Ρηγίλλης.



Από τους Καραμανλικούς, τους Μητσοτακικούς και τους Σαμαρικούς περάσαμε στους “Έλληνες” και στους “μη Έλληνες”, στους ομοφυλόφιλους και στους μη ομοφυλόφιλους, στους “άντρες” και στους “μπούλιδες”.



Ξαφνικά τώρα κάποιοι ανακάλυψαν τις σεξουαλικές τάσεις κάποιων πρωτοκλασσάτων.




Ξαφνικά τώρα κάποιοι ανακάλυψαν ότι η αναρρίχηση στη πολιτική σκηνή δεν περνάει πάντα μέσα από τα κομματικά γραφεία αλλά καμιά φορά και επάνω από τα πολιτικά κρεβάτια.




Ξαφνικά τώρα κάποιοι ανακάλυψαν ότι Υπουργοποιήσεις και θέσεις δεν δίνονται πάντα με βάση την αξία αλλά καμιά φορά και με sms εφοπλιστών, “προτάσεις” … κοινωνικών οργανώσεων ή μετά από πραγματικούς εκβιασμούς ???




Τα γνωρίζανε αλλά σήμερα είναι Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ τους.




Είναι ο προσωπικός τους αγώνας να αναρριχηθούν μέσα στη παράταξη, οι αλεξιπτωτιστές της γαλάζιας ιδεολογίας.





Οι ίδιοι που δεν έχουν ούτε αίτηση εγγραφής στη Νέα Δημοκρατία, οι ίδιοι που με τη καραμέλα της “Δεξιάς” μπήκαν στη παράταξη για να τη μετατρέψουν από κόμμα εξουσίας σε προσωπικό τους club, από κόμμα εξουσίας σε παρακλάδι του Καρατζαφέρη.




Είναι οι ίδιοι που ήταν ενάντια στη κυβέρνηση Καραμανλή γιατί ο Πρόεδρος ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ να μετατρέψει τη παράταξη σε ένα άθλιο κέντρο παρα – δεξιάς εξουσίας.




Σήμερα που η Ελλάδα είναι πλέον στο γκρεμό, σήμερα που η Ελλάδα έχει την ανάγκη από μία πραγματική ελπίδα, η Νέα Δημοκρατία αναζητά τη δική της ελπίδα.




Ιδεολογικοί τσαρλατάνοι, μάγοι και καφετζούδες, αποτυχημένοι πολιτικοί αλεξιπτωτιστές, χαμαιλέοντες της πολιτικής ζωής βρήκαν την ευκαιρία να βάλουν τη καρέκλα τους μέσα στη Ρηγίλλης.



Η ιδεολογική στροφή προς “τέρμα” δεξιά, προς τον εθνικισμό την οποία επιβάλουν οι “σύμβουλοι” είναι η καταστροφή της παράταξης.




Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ο Εθνικισμός, δεν είναι η ακροδεξιά.



Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε μία ομαδούλα πολιτικών και ιδεολογικών λαθρομεταναστών – πολύχρωμων ΚΗΦΗΝΩΝ - να αλλάξει την Ιστορία της παράταξης μας, να αλλάξει την ιδεολογία μας, να αλλάξει εμάς τους ίδιους.




Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε ιδεολογικούς μικροπωλητές να αλλάξουν την ιδεολογία εκατομμυρίων οπαδών.




Δενμπορούμε να τους αφήσουμε να καταστρέψουν τη παράταξη στέλνοντας “πακέτο” στη Ντόρα χιλιάδες στελέχη και οπαδούς – γιατί ο στόχος της Ντόρας είναι ο μεσαίος χώρος, αυτός που σήμερα οι “σύμβουλοι” , μας καλούν να εγκαταλείψουμε !!! -






Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να αποσύρουν τη παράταξη από το μεσαίο χώρο με την ΑΝΟΗΤΗ δικαιολογία ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η “Δεξιά”.



Είστε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και η θέση σας είναι ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.




Και για αυτό θα αγωνιστούμε.

1 σχόλια:

Γιάννης,  30 Δεκεμβρίου 2010 στις 2:59 π.μ.  

Ο Σαμαράς τους έφερε και αυτοί κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν την Ντόρα και τον Μητσοτάκη. Σε λίγο καιρό με τις μ...ς τους θα δούμε αξιωματική αντιπολίτευση τη Ντόρα και εμάς να είμαστε όπως οι οικολόγοι. Ρόμπα μας έκανε ο Σαμαράς

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP