ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011


Αύριο στις 1 το μεσημέρι στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.



Την ίδια στιγμή ο κ. Μαγκριώτης ζήτησε από το δήμαρχο Θεσααλονίκης να κάνουν και αδριάντα του Α. Παπανδρέου.


Ίσως ο υφυπουργός θα ήταν καλύτερα να ζητήσει κάτι ανάλογο από τη κυβέρνηση των ΗΠΑ την οποία και επάξια υπηρέτησε ο ... "ηγέτης" της σημερινής άθλιας οικονομικής κατάστασης της χώρας μας.


Επί Ανδρέα Παπανδρέου έγινε το μεγαλύτερο φαγοπότι στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους.


Επί ημερών του ΕΚΛΕΨΑΝ δισεκατομμύρια δραχμές, επί ημερών του τα δάνεια του κράτους από τους ξένους τοκογλύφους είχαν ορίζοντα εξόφλησης 30 και 40 χρόνια.


Επί ημερών του πουλούσαν οι σύμβουλοι του - συγκεκριμένος έχει σήμερα σούπερ αλυσίδα "ταχυφαγείου" - όπλα στο Ιράκ και στο Ιράν από την Ελλάδα και έστελναν όλα τα έσοδα όχι στο ταμείο του Κράτους αλλά στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στην Ελβετία και στα νησιά Κέϊμαν.


Επί ημερών του ο Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος "ανακάλυψε" ότι στο ταμείο του κράτους δεν υπήρχαν πλέον χρήματα.


Ας κάνουν ανδριάντα στα σπίτια πολλών στελεχών του Πασόκ, τα οποία χωρίς τη ανοχή και βοήθεια του ... "ηγέτη" τους δεν θα είχαν σήμερα ούτε τις βίλες, ούτε τις μετοχές, ούτε τα κότερα, ούτε τις κατασκευαστικές εταιρείες, ούτε τις μεταφορικές εταιρείες.


Το μόνο ανδριάντα που μπορούμε να κάνουμε στον Ανδρέα Παπανδρέου είναι εκείνος όπου θα κρατάει κούτες "πάμπερς" ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ ΦΟΡΤΩΝΑΝ ΜΕΤΑ, ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ.


Αυτά τα κλεμμένα ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.


Και για να μην ξεχνάμε : σε όλες τις κυβερνήσεις ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν παρών.


Ήταν υπουργός σε ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις της ρεμούλας.


Ξαφνικά σήμερα "ξέχασε", "δεν θυμάται", "δεν είδε" ???


Πως περιμένουν κάποιοι ..."κάθαρση" και "καταλογισμό ευθυνών" όταν ο ... ήρωας ήταν μέσα σε όλες τις κυβερνήσεις ???


Ο πατέρας υπηρέτησε δεκαετίες τις ΗΠΑ στην Ελλάδα και ο γιος έφερε το ΔΝΤ από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα.





Για να μην ξεχνάμε την Ιστορία μας, θα θυμίσουμε ότι η τελευταία φορά όπου η Ελλάδα είχε ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ήταν τη τελευταία χρονιά που ήταν ως το τέλος της, πρωθυπουργός ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, το 1980.



Αύριο είναι τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του ΕΘΝΑΡΧΗ.



Επλίζουμε να είναι εκεί όλη η Νέα Δημοκρατία.



Το οφείλουμε στον ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ.



Όσο για τις δηλώσεις που θα γίνουν, θα ήταν καλύτερα πολλοί να γονατίσουν μπροστά στον ανδριάντα και κάποιοι από αυτούς να του ζητήσουν συγνώμη για τις αθλιότητες τους και κάποιοι άλλοι να τον ευχαριστήσουν γιατί χωρίς ΕΚΕΙΝΟΝ δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους.

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP