ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΔΡΑΣ

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010


Ακούμε από τη θεσσαλονίκη τη προσπάθεια του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Εταιρείας Ύδρευσης - Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) Γιώργου Σκόδρα να βρει κάποιο παράθυρο ανοιχτό για μία μελλοντική θέση στο κομματικό μηχανισμό.
Είναι αυτό που πολλές φορές έχουμε πει "είδαν πόρτα και μπήκανε".

Ο κ. Σκόδρας έχοντας την ιδιότητα του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΑΘ αλλά και του στελέχους της παράταξης μας, έκλεισε δωμάτιο στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel με 115 ευρώ τη βραδυά (από τις 4/7/2007 έως 8/7/2007) για να είναι στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Και έως εδώ όλα θα ήταν όλα καλά εάν το στέλεχος μας δεν έστελνε το λογαριασμό του στους λογαριασμούς των καταναλωτών στη Θεσσαλονίκη.

Τη παραμονή του την πλήρωσαν μέσα από τους λογαριασμούς του νερού οι καταναλωτές αφού ο Σκόδρας πήρε τιμολόγιο στο όνομα της ΕΥΑΘ.

Αλλά το στέλεχος μας δεν σταμάτησε εδώ : την  ίδια τακτική ακολούθησε και σε ταβέρνες, restaurant και πιτσαρίες.

Ο κ. Σκόδρας, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και επιλογή του Αλογοσκούφη, στο συμβόλαιο πρόσληψης με μισθό 100.000 ευρώ το χρόνο υπάρχει ο όρος ότι τα έξοδα παράστασης - ΟΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ, ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ - θα τα καλύπτει ο ίδιος μέσα από τις 100.000 ευρώ του μισθού του.

Αντίθετα το στέλεχος μας τα έβαζε στους λογαριασμούς των καταναλωτών.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ : υπάρχει κάποιο νέο για τις παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας στη ταράτσα της ΕΥΑΘ ? Γιατί ο Σκόδρας αδιαφόρησε για την επιστολή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) που έλεγε ότι δεν έχει εκδοθεί καμία άδεια για τις κεραίες ούτε από την ίδια ούτε φυσικά και από τη πολεοδομία  ?   

2 σχόλια:

Ανώνυμος,  2 Ιανουαρίου 2010 στις 6:25 μ.μ.  

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ.Αυτος δεν ειναι που τσακώθηκε με τη ΔΑΚΕ στην ΕΥΑΘ ?

Ανώνυμος,  11 Νοεμβρίου 2010 στις 1:13 μ.μ.  

Το μεγαλύτερο λαμόγιο της Μακεδονίας.Ήδη είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος σε 4 υποθέσεις για διασπάθηση δημοσίου χρήματος και για κατάχρηση. Να τον χαίρεται ο κύριος Βαρτζόπουλος!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP