ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΟΠΩΣ ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ήμασταν οι πρώτοι που είχαμε αναφερθεί στους ανεγκέφαλους - εγκέφαλους που "μπούκαραν" από το παράθυρο στη Νέα Δημοκρατία όπως τα κλεφτρόνια όταν θέλουν να "γδύσουν" τη περιουσία κάποιου.



Ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε για οργανωμένο σχέδιο από μία ομαδούλα περιθωριακών ιδεολογικών - γυρολόγων οι οποίοι ήταν πάντα στο περιθώριο γιατί πουλούσαν εθνικοπατριωτισμό για να βολευτούν οι ίδιοι.


Και ενώ το ... club που είχαν δεν τους εξασφάλιζε την αναγνωρισιμότητα και την πρόσβαση τους στην εξουσία, βρήκαν την ευκαιρία με πρόεδρο τον Σαμαρά να σκαρφαλώσουν όπως κάνουν οι κάμπιες επάνω στα πεύκα.


Μόνο στο άκουσμα των ονομάτων είχαμε μαντέψει τη πορεία της παράταξης, την ίδια στιγμή που πολλά στελέχη γύμναζαν καθημερινά τη γλώσσα τους για να μπορέσουν να πλησιάζουν περισσότερο τον Σαμαρά.


Στελέχη από Νομαρχιακές επιτροπές αλλά και βουλευτές.



Κάποιοι από αυτούς σήμερα βλέπουν ότι η πιθανότητα να γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία είναι σαν να ζητάς με κουταλάκι να αδειάσεις τη θάλασσα. ΜΗΔΕΝΙΚΗ.



Και άρχισαν την κριτική γιατί δεν έχουν πιθανότητες να βολευτούν κάπου, έστω και σε κάποιο περιφερειακό οργανισμό, σε κάποια Νομαρχιακή θέση.



Αυτοί είναι οι οπαδοί της ομαδούλας του Σαμαρά, άνθρωποι που δεν έχουν σχέση ούτε με τη Ιστορία αλλά ούτε και με τους αγώνες της παράταξης.



Και την ομαδούλα των ... πατριωτών του Σαμαρά λίγο την νοιάζει τι θα γίνει στις εκλογές.



Ο λόγος πολύ απλός : όλη αυτή η ομάδα έχει από τώρα μπει στη Βουλή αφού ο Αυτοκράτορας Αντώνιος θα τους βάλει στο επικρατείας στις επόμενες εκλογές.



Αφού βόλεψαν συγγενείς σε Δημόσιες θέσεις (ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ) σαν σύμβουλοι τώρα στόχεψαν τη Βουλή.


Και ενώ ο ΠΑΧΥΛΟΣ μισθός των χιλιάδων ευρώ μπαίνει στη τσεπούλα τους κάθε μήνα, η παράταξη βουλιάζει.



Ο διασυρμός δεν σταματά και ο Σαμαράς είναι πλέον ένας επικίνδυνος αρχηγός έρμαιο των συμφερόντων μίας ομαδούλας που αποφασίζει για τα πάντα.



Οι πράξεις τους δεν είναι ανόητες αλλά ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ να χτυπήσουν τη παράταξη, μία παράταξη της οποίας ΠΟΤΕ δεν ήταν μέλη, ΠΟΤΕ δεν αγωνίστηκαν για αυτή, ΠΟΤΕ δεν την στήριξαν.


Είναι οι ίδιοι που κατηγορούσαν ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ τη Νέα Δημοκρατία, είναι οι ίδιοι που έκαναν αγώνες ΕΝΑΝΤΙΑ στη παράταξη, είναι οι ίδιοι που σε κάθε ευκαιρία ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ τη Νέα Δημοκρατία.



Είναι μία ομαδούλα που δεν είναι ανόητοι όπως τους είπε ο Μίκης Θεοδωράκης και δεν έχουν άκρατη ανοησία όπως είπε ο Ι. Βαρβιτσιώτης.



Είναι μία ομαδούλα που τρέφει τη πείνα για εξουσία κομματιάζοντας τη Νέα Δημοκρατία και τα όνειρα των οπαδών της.



Είναι μία επικίνδυνη ομάδα με έναν επικίνδυνο αρχηγό, τον Αντώνη Σαμαρά.



Σε αναρτήσεις μας είναι ΦΑΝΕΡΟ ότι τον στηρίξαμε γιατί νομίζαμε ότι δεν είναι αυτός που ξέραμε δεκαετίες πριν, ότι δεν “πουλά” όνειρα, ελπίδες και οράματα για να κοροϊδέψει και για να αναρριχηθεί.



Νομίζαμε ότι όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στην αφάνεια, που ουσιαστικά δεν στήριξε ΠΟΤΕ τη παράταξη, θα τον βοηθούσαν να κάνει μία αυτοκριτική.



Σίγουρα δεν είμαστε με τον Μητσοτάκη, ήρθαμε σε σύγκρουση μαζί του πολύ πριν ο Αντώνης σκεφτεί να τον πετάξει για να του “φάει” τη θέση στη Προεδρία.



Η νοοτροπία Μητσοτάκη ήταν πλήγμα για τη παράταξη αλλά το ίδιο μεγάλο πλήγμα ήταν και η απόφαση του Σαμαρά να ρίξει τη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι με τη διάσπαση άνοιγε τη πόρτα στην επανεκλογή του Πασόκ.



Για να προωθήσει τα μεγάλα σχέδια του για το προσωπικό του συμφέρον ΓΚΡΕΜΙΣΕ τη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.



Το αν ήταν άξιος και ικανός φάνηκε μετά από λίγο καιρό όπου στα κεντρικά γραφεία της Πολιτικής Άνοιξης δεν πάταγε ούτε η καθαρίστρια.



Χάθηκε όπως χάθηκαν και πολλοί “στρατηγοί” του οι οποίοι καμάρωναν τότε γιατί τους έκανε στο κόμμα του γραμματείς και φαρισαίους.




Κάποιοι άλλοι, σαν ιστιοφόρα που πάνε με τον αέρα, μετά από καιρό ξαναγύρισαν στη παράταξη μας, τον καταράστηκαν και βολεύτηκαν με θέσεις. Είναι οι ίδιοι που σήμερα ανάβουν κερί για να τον έχει ο Θεός καλά.



Η “πολιτική” έννοια σε όλο της το μεγαλείο. Όπως έλεγε και ένας πρώην υπουργός “και να σε φτύσουν κάνε πως δεν το κατάλαβες . Είναι ο μόνος τρόπος για να ξαναγίνεις υπουργός” !!!



Σήμερα ήμαστε πλέον κάτω από το 20% και ο Σαμαράς χαίρεται γιατί σαν κόμμα ήμαστε 1, 5 – 2% πιο κάτω από το Πασόκ. Το θεωρεί επιτυχία.



Θα ήταν αν ήταν ακόμα πρόεδρος στη Πολιτική Άνοιξη, εάν ήμασταν στη δεκαετία του΄80, εάν ο χρόνος γύριζε πίσω.



Όμως είμαστε στο 2011 και ο Σαμαράς έχει μείνει πολύ πολύ πίσω, με τακτικές και πολιτικά τεχνάσματα της δεκαετίας του ’80.



Χάνει το Πασόκ και μαζί χάνουμε και εμείς.



Η αλήθεια είναι ότι η “ψαλίδα” έκλεισε γιατί το Πασόκ χάνει με πιο γρήγορους ρυθμούς από ότι εμείς. Και ο Αντώνης μαζί με τους σύμβουλους του πανηγυρίζει και το παρουσιάζει στο λαό, στους οπαδούς μας ως επιτυχία !!! όπως έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου που “βάφτιζε” τα γεγονότα ανάλογα με το προσωπικό του συμφέρον.




Αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει με το σήμερα, ότι είναι προσκολλημένος στο παρελθόν στο οποίο ΟΛΟΙ οι Έλληνες θέλουν να γυρίσουν τη πλάτη.



Δεν μπορείς άλλα να λες στο λαό εδώ και άλλα να λες στους τραπεζίτες του ΔΝΤ




Δεν μπορείς άλλα να λες σε μια εφημερίδα και άλλα να βάζεις να πουν οι άνθρωποι σου σε άλλη εφημερίδα.



Δεν μπορείς να καταγγέλλεις τα μέτρα στο λαό και να τα στηρίζεις με τη ψήφο σου στο όνομα της Εθνικής ανάγκης.



Δεν μπορείς να μιλάς για ίσες ευκαιρίες για όλους και να αφήνεις να βολεύουν από το παράθυρο, χωρίς ΑΣΕΠ, με άμεση πρόσληψη, οι κολλητοί σου τους συγγενείς τους στο Δημόσιο.




Δεν μπορείς να μιλάς για διαφάνεια, να καταγγέλλεις τους άλλους και εσύ να κρατάς σαν Εθνικό μυστικό τους μισθούς που πληρώνει ο Ελληνικός λαός στους κολλητούς σου.



Δεν μπορείς να καταγγέλλεις συμφέροντα και να κουβαλάς τα κεντρικά γραφεία στο κτίριο του μεγαλύτερου κατασκευαστή εμπορικών κέντρων.



Δεν μπορείς να βλέπεις να ξεπουλάνε τον Εθνικό πλούτο της χώρας για ψίχουλα και απλά να λες ωραία λόγια κλίνοντας το μάτι στα συμφέροντα συγκεκριμένων ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ από τους οποίους ζητάς τη στήριξη – με τι αντάλλαγμα ο Μπόμπολας έκλεισε τη πόρτα του MEGA στη Ντόρα και στο club της ? -.



Δεν μπορείς να είσαι πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο μόνος σου στόχος να είναι η ουσιαστική στήριξη στη κυβέρνηση καλύπτοντας το σατανικό σχέδιο πίσω από τη ταμπέλα της αυτοκριτικής.



Δεν μπορεί να δίνεις κάθε φορά μέσα σε 24 ώρες, στήριγμα σε κάθε αντιλαϊκό μέτρο, κάνοντας και μία … “ξαφνική” δήλωση για τα λάθη της Νέας Δημοκρατίας.



Εσύ ήσουν που όταν είδες την οργή του κόσμου για αυτή τη πρακτική δήλωσες “φτάνει η αυτοκριτική, τώρα υπάρχει το Πασόκ”.



ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕ γιατί ποτέ δεν σταμάτησες αυτό το σατανικό πολιτικό παιχνίδι σου.




Όταν δεν κατηγορείς εσύ βάζεις τους κολλητούς σου. Και εάν διαφωνούσες, μετά από τόσες φορές, θα τους είχες πετάξει.



Άρα ή εσύ τους βάζεις ή λένε αυτά που σκέφτεσαι ή σε “κρατάνε” από κάπου, κάτι ΞΕΡΟΥΝ για εσένα και δεν μπορείς να αντιδράσεις και σε σέρνουν στο κατήφορο.



Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις μία ολόκληρη παράταξη με τη παλαιοκομματική νοοτροπία της δεκαετίας του ’80 “και τι θα κάνουν ? που αλλού να πάνε ? τους έχουμε σίγουρους”.



Σίγουρος δεν είναι κανένας, αυτό φαίνεται από τα ποσοστά μας.



Γνωρίζουμε ότι συγκεκριμένοι οικονομικοί παράγοντες της Ελληνικής ομογένειας είναι εξοργισμένοι με τους πολιτικούς στην Ελλάδα. Είναι οι ίδιοι που πολλές φορές έχουν αντικαταστήσει την ανύπαρκτη Ελλάδα στο εξωτερικό. Είναι εκείνοι που με την επιρροή τους ΑΛΛΑΞΑΝ αποφάσεις που είχαν ως στόχο τη χώρα μας.

Οι ίδιοι άνθρωποι πιέζουν να δημιουργηθεί ένας νέος πολιτικός φορέας που να κοιτάει στα μάτια τα προβλήματα και να δώσει λύσεις.



Εμείς δεν θα φύγουμε από τη παράταξη μας.



Εμείς όπως αγωνιστήκαμε να φύγει η Ντόρα έτσι και πιο δυναμικά θα αγωνιστούμε να φύγει και ο Σαμαράς.


Δεν υπάρχει χώρος για εσάς μέσα στη παράταξη

Read more...

ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Και ενώ όλα τα "φώτα" είναι στραμμένα επάνω ατα νέα σκληρά μέτρα που θα ανακοινωθούν, οι σύμβουλοι του Σαμαρά με τη γνωστή τακτική ως ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ του Γ. Παπανδρέου στρέφουν τα φώτα και πάλι στα ... προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας.


Έχουμε ξαναμιλήσει για αυτή τη τακτική που δεν είναι τυχαία.



Έχουμε ξαναπεί ότι "κατά τύχη" όταν υπάρχουν σκληρά οικονομικά μέτρα ή κάποιο πρόβλημα στο Πασόκ, η γνωστή ομαδούλα που ήρθε από το πουθενά στη Νέα Δημοκρατία, οι σωματοφύλακες του Σαμαρά, βγαίνει στο προσκήνιο με δηλώσεις που στρέφονται κατά της παράταξης, κατά της συνοχής, κατά των στελεχών, κατά της Ιστορίας της.


Το παραμύθι το έχουμε ακούσει πολλές φορές "κάνουμε αυτοκριτική".


Ένα παραμύθι μέσα από το οποίο ζητάνε άλλοθι για τη συστηματική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της παράταξης, από εκείνους που ΠΟΤΕ δεν ήταν μέλη της παράταξης, από εκείνους που δεν έχουν αίτηση εγγραφής στο κόμμα.


Από εκείνους που είναι Νέα Δημοκρατία μέχρι εκεί που αυτή εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους.



Από εκείνους που "ανακάλυψαν" την Νέα Δημοκρατία όταν ο Σαμαράς επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία.

Το κάνουμε αυτοκριτική, το γνωστό παραμύθι που μας βουλιάζει καθημερινά, που μας καθήλωσε κάτω από το 20% είναι το προϊόν μίας άθλιας τακτικής που μόνο στόχο έχει να καταστρέψει τη παράταξη.


Και αυτή η τακτική ξεκινάει από τον ίδιο το Σαμαρά ο οποίος ΠΡΟΔΩΣΕ όλους εκείνους που πίστεψαν στα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ που έλεγε προεκλογικά.



Που είναι το "όλοι μαζί" ? που είναι η "ανασυγκρότηση" ? που είναι τα "σχέδια" ? οι "λύσεις" ? η "ενώτητα" ?


Γεμίσαμε από ΞΕΝΟΥΣ, από ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ, από ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ, από ... στελέχη (???) που έχουν ΠΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ.



Το μόνο που βλέπουμε ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που ανάλαβε Πρόεδρος είναι ο καθημερινός διασυρμός της παράταξης από μία ομαδούλα η οποία τον καθοδηγεί σε κάθε του κίνηση.



Σαν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες που οι γονείς τους τα πάνε σε ειδικό σχολείο για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.




Για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες, για να ριζώσουν μόνιμα στην εξουσία, διασύρουν στελέχη και τα έργα της παράταξης.


Ούτε ο Μητσοτάκης και οι υπηρέτες του δεν θα μπορούσαν να κάνουν τόσο μεγάλο κακό στη παράταξη.



Ποτέ δεν ήμασταν κάτω από το 20%, ποτέ δεν είχαμε ιδεολογική κρίση, ποτέ δεν μας έκαναν να ταυτιστούμε ως παράταξη με εκείνους που έκλεψαν τα χρήματα και τα όνειρα ενός ολόκληρου λαού.


Και δεν είναι τυχαίο ότι αυτές οι δηλώσεις, αυτές οι καταγγελίες τους ΕΝΑΝΤΙΑ στη Νέα Δημοκρατία γίνονται μέσα από τα πλοκάμια του λαβύρινθου των ΜΜΕ του Μπόμπολα.


Ο Μπόμπολας ήρθε αντιμέτωπο με την κυβέρνηση Καραμανλή όταν αυτή αποφάσισε να περάσει τον περιβόητο νόμο του βασικού μετόχου. Η κατασκευαστική εταιρεία «Ακτωρ» -που μετά τη συγχώνευσή της με την «Ελληνική Ταχυδρομική» ονομάστηκε «Ελλάκτωρ»- θησαύριζε από τις δημόσιες εργολαβίες. Ο Γ. Μπόμπολας τότε σκέφτηκε να διώξει από πάνω του το βάρος της Πήγασος Α.Ε., ώστε να μη χάσει τον δημόσιο κουμπαρά που γέμιζε την «Ελλάκτωρ», ενώ παράλληλα άνοιξε πεδίο μάχης με την κυβέρνηση «πυροβολώντας» μέσω πρωτοσέλιδων την απόφαση αυτή του Καραμανλή.


Και τώρα ως δια μαγείας, τα ΜΜΕ που είναι στο λαβύρινθο εταιρειών του ίδιου, φίλων και συνεργατών του, έχουν την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΤΥΧΑΙΟ ???) να φιλοξενούν τους συμβούλους του Σαμαρά που χτυπάνε τη Νέα Δημοκρατία.


Ο Ρ/Σ Flash συμφερόντων Λαυρεντιάδη – Κυριακίδη : 12,5% του Πήγασου του Μπόμπολα.


Ο σταθμός όπου ο Μιχελάκης μίλησε ενάντια στην απογραφή από τη Νέα Δημοκρατία όταν ο ίδιος ως δημοσιογράφος ΓΝΩΡΙΖΕ ότι ήταν ο μόνος τρόπος για να υπάρξει μία πραγματική εικόνα της οικονομικής κατάστασης. Όπως ΓΝΩΡΙΖΕ ότι ο Σημίτης έστελνε ψεύτικά οικονομικά στοιχεία στην ΕΕ, όπως ΓΝΩΡΙΖΕ ότι ο Σημίτης πλήρωσε 350.000.000 ευρώ για να μαγειρέψουν τα οικονομικά στοιχεία, όπως ΓΝΩΡΙΖΕ ότι κάποια από αυτά τα εκατομμύρια ευρώ βρέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό γνωστής “πλύστρας” μαύρου χρήματος.



Και όμως δεν μίλησε για αυτά αλλά μόνο για τα … τραγικά λάθη της Νέας Δημοκρατίας.


Και πότε το έκανε ? όταν μέσα στο Πασόκ ήταν σε εξέλιξη σύγκρουση βουλευτών και υπουργών για τα νέα οικονομικά μέτρα.



Άμεσα τα φώτα στράφηκαν από το Πασόκ στη “καταραμένη” Νέα Δημοκρατία, για να πουν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA (πάλι Μπόμπολας) οι γνωστοί δημοσιογράφοι “δίκαια χαρακτηρίστηκε η πενταετία Καραμανλή ως η 5ετία της καταστροφής της χώρας”.

Και ο λαός βρήκε για άλλη μια φορά τον πραγματικό αίτιο για την οικονομική καταστροφή, εμάς.



Και ενώ είναι πρωτοσέλιδο παντού τα νέα οικονομικά μέτρα που θα ανακοινωθούν, ο Σαμαράς ξαναχτυπά.


Αυτή τη φορά με τον Λαζαρίδη, τον άλλο σύμβουλο του.



Που ? μα πάλι τυχαία σε ΜΜΕ από τον ίδιο λαβύρινθο, το MEGA και σε ποιά εκπομπή ? εκεί που καθημερινά ακούμε για τη Νέα Δημοκρατία που κατέστρεψε τη χώρα.



Και πάλι το ίδιο κόλπο “κάνουμε αυτοκριτική” για να έχουν άλλοθι στα χτυπήματα ενάντια στη παράταξη.


Και τι είπε ο Σαμαράς ? “κάνουμε αυτοκριτική” !!!



Αυτοκριτική να κάνεις και εσύ και οι σύμβουλοι σου το καθρέφτη και να μας πείτε τους αγώνες σας για τη παράταξη όταν όλοι αγωνιζόμασταν.


Δεν τα βρήκαμε έτοιμα όπως εσείς, τα δημιουργήσαμε.

Ποιός είναι ο κ. Μιχελάκης ? ποιός του έδωσε το δικαίωμα να καταστρέψει τη παράταξη ?


Ποιός είναι ο κ. Λαζαρίδης ? πότε ανακάλυψε τη Νέα Δημοκρατία ? πότε έκανε αγώνα για τη παράταξη ? πότε έγινε μέλος ? Δεκαετίες ήταν ΑΠΕΝΑΝΤΙ και στην ιδεολογία μας και στους αγώνες μας.



Και ξαφνικά ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ έγινε ο ιδεολογικός καθοδηγητής της Νέας Δημοκρατίας ? έγινε αυτός που θα αποφασίσει το μέλλον της παράταξης ? Ο ΞΕΝΟΣ που είδε πόρτα και μπήκε ?

Η ομαδούλα που κουβάλησε ο Σαμαράς μέσα στη Νέα Δημοκρατία και η ομαδούλα που θα δούμε και βουλευτές !!!

Καθημερινά οι γελοιότητες και τα σκόπιμα λάθη, τα πισώπλατα μαχαιρώματα στην παράταξη μας και η εμφανής πλέον ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του Σαμαρά ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ τη παράταξη.


Καθημερινές γελοιότητες όπως “η Νέα Δημοκρατία κερδίζει μονάδες” !!! όταν την προηγουμένη είχε ανακοινωθεί ότι ήμαστε στο 19,8%.



Γελοιότητες όπως ότι “θα δούμε σημάδια κομματικής ανάκαμψης το 2014” !!!



Γελοιότητες όπως ότι “πλέον η Νέα Δημοκρατία βρίσκει την ιδεολογική της ταυτότητα” !!!



Γελοιότητες όπως ότι “κατορθώσαμε να αναστήσουμε τη Νέα Δημοκρατία μετά την ήττα στις βουλευτικές εκλογές” !!!



Γελοιότητες όπως ότι “στο πρόσωπο του Σαμαρά δικαιώθηκε πλέον ο κάθε Νεοδημοκράτης” !!!



Ένας ατέλειωτος διασυρμός, μία καθημερινή γελοιότητα, μία ολοκληρωτική ΞΕΦΤΥΛΑ από ανθρώπους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ με τη Νέα Δημοκρατία.


Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να απαλλαχτεί από τον Αντώνη Σαμαρά όπως απαλλάχτηκε και από τη Ντόρα.


Το μόνο που υπάρχει μπροστά είναι μία πεθαμένη Νέα Δημοκρατία επάνω στη οποία κάποιοι κάνουν γιορτή τρέφοντας με τις σάρκες της τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.



Το πτώμα της Νέας Δημοκρατίας με αυτούς που είναι σήμερα στην ηγεσία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ.



Είναι πλέον σε αποσύνθεση και η δυσωδία, η βρώμα, πρέπει να μας σηκώσει όλους από τις καρέκλες και τους καναπέδες μας

Read more...

Ο Μητσοτάκης και ο Αντώνης, δύο διαφορετικοί αρχηγοί, δύο ίδιοι Πρόεδροι

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Για άλλη μια φορά ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς ενεργώντας ως Πρόεδρος συνοικιακού σωματίου και όχι ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βάζει την πολιτική του επιβίωση πιο επάνω από την επιβίωση της παράταξης.


Η “αυτοκριτική” που ακούμε συνέχεια από τον ίδιο τον Πρόεδρο και τους ουρανοκατέβατους, νέο -γαλάζιους, νέο – Νεοδημοκράτες σύμβουλους του, βουλιάζει καθημερινά τη παράταξη.



Ούτε η Ντόρα αλλά ούτε και ο Καρατζαφέρης δεν θα μπορούσαν να φανταστούνε ποτέ ότι ο Σαμαράς θα τους έκανε τόσα “πολιτικά” δώρα.



Όσο για τον Γ. Παπανδρέου το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει, είναι να ανάψει μία λαμπάδα για να έχει ο Θεός στη Νέα Δημοκρατία Πρόεδρο τον Αντώνη.



Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η Νέα Δημοκρατία έπρεπε να είναι ενωμένη.



Ο Αντώνης όμως νομίζει ότι έφερε το κόμμα από το σπίτι του, ότι κληρονόμησε ένα οικόπεδο και ότι μπορεί να το εκμεταλλευτεί όπως θέλει, να κτίσει, να γκρεμίσει, να πουλήσει.



Έχουμε βαρεθεί να ακούμε σε καθημερινή βάση “εμείς κάνουμε αυτοκριτική” και τα “ολέθρια λάθη” του Καραμανλή.


Και ρωτάμε τον Πρόεδρο


1 – Γιατί πριν ξαναέρθεις στη Νέα Δημοκρατία ο Καραμανλής ήταν ο μόνος που μπορεί να πάει την Ελλάδα “μπροστά” ?


2 – Γιατί πριν γίνεις υπουργός στη “καταραμένη” από εσένα σήμερα κυβέρνηση του Καραμανλή, λιβάνιζες την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Καραμανλή ?


3 – Γιατί όσο ήσουν υπουργός δεν μίλησες ΠΟΤΕ για λάθος πολιτική ? για σάπια ιδεολογία ? για απαρχαιωμένες πολιτικές ιδέες ? γιατί αυτά τα ανακάλυψες σήμερα ?


4 – Γιατί όταν έγινε η απογραφή από την Νέα Δημοκρατία όχι μόνο δεν είπες τίποτα για να την καταγγείλεις – όπως κάνεις σήμερα – αλλά αντίθετα τόνιζες ότι πρέπει να μάθουμε την αλήθεια για την οικονομία ?


5 – Μας μιλάς για “βαρίδια”. Ποιά είναι αυτά ? Εσύ έχεις δίπλα σου πρώην υπουργό που άφησε στο δρόμο χιλιάδες παιδιά, παιδιά του απλού λαού αλλά μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές της συντριβής βόλεψε τα “δικά” του παιδιά, τα παιδιά του πολιτικού του γραφείου στο Δήμο Αθηναίων.


Εσύ έχεις δίπλα σου άλλο πρώην υπουργό που για χρόνια λιβάνιζε ως Υπουργός τον Καραμανλή χωρίς να φέρει την οποιαδήποτε αντίρρηση σε οτιδήποτε. Χωρίς ποτέ να κάνει κριτική. Και ξαφνικά το βράδυ της συντριβής πήγε σε λιγότερο από 4 ώρες σε 5 κανάλια, σε 5 τηλεοπτικά πάνελ για να καταραστεί τη κυβέρνηση στην οποία ήταν υπουργός και για να τονίσει ότι ήρθε η στιγμή για νέους ανθρώπους στη ΝΔ φωτογραφίζοντας εσένα.



6 – Γιατί ξαφνικά η Νέα Δημοκρατία δεν είναι Κέντρο – Δεξιό κόμμα αλλά καθαρά Δεξιό ? Γιατί οι δικοί σου σύμβουλοι – με την δική σου σύμφωνη γνώμη – μιλάνε σε εφημερίδες και κανάλια για καθαρά Δεξιό κόμμα ? Και πιο είναι αυτό ? ο εθνικισμός ? η αναβίωση αρμάτων ?


Ξαφνικά μία ομαδούλα γύρω σου εκφράζει την Ελλάδα και τα εκατομμύρια των Ελλήνων είναι οι ραγιάδες ?


Σου θυμίζουμε πρόεδρε ότι αυτός ο τόπος είναι ποτισμένος με αίμα από τους αγώνες των προγόνων μας, από αγώνες ΕΛΛΗΝΩΝ.


Σου θυμίζουμε ότι είναι αμέτρητες οι Ελληνικές οικογένειες που έχουν χάσει ανθρώπους τους τόσο εδώ όσο και στις ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.

Και δεν θα αφήσουμε μία παρεούλα από ιδεολογικούς γυρολόγους, από πολιτικούς χαμαιλέοντες να καπηλευτούν τη ψυχή μας και τις ψυχές των προγόνων μας.

Οι κομματικές ταμπέλες και τα κομματικά χρώματα δεν κάνουν τον Έλληνα.

Να σου θυμίσουμε Πρόεδρε ότι στους αγώνες της χώρας ο λαός χωρίς ταμπέλες ήταν μπροστά και οι πολιτικοί – που βάζουν τις πολιτικές ταμπέλες – έκαναν αγώνες από τα πολιτικά τους γραφεία ή από το εξωτερικό βάζοντας στο στόμα του λύκου τον απλό λαό.


Η Νέα Δημοκρατία είναι μία παράταξη που ΕΝΩΝΕΙ τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ Έλληνες, μία παράταξη μέσα στην οποία ομαδούλες νοσταλγοί της Χούντας δεν έχουν θέση.


7 – Γιατί Πρόεδρε όταν είμαστε μπροστά σε νέο κύμα ακρίβειας, νέο κόψιμο μισθών και συντάξεων, νέες ανατιμήσεις, νέες ανακοινώσεις για ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου εσύ και οι σύμβουλοι σου κάνετε ΞΑΦΝΙΚΑ .. “αυτοκριτική” της παράταξης ?


Ποιός είναι ο λόγος που δίνετε καθημερινό στήριγμα στο Πασόκ ?


Για εμάς είναι παράξενο αλλά δεν μπορεί πλέον να είναι τυχαίο.


Το Πασόκ ανακοινώνει νέα μέτρα, η Νέα Δημοκρατία άμεσα τα καταδικάζει, την επομένη η Νέα Δημοκρατία μιλάει σε εφημερίδες και κανάλια για ολέθρια λάθη του Καραμανλή και την επομένη βγαίνει ο εκπρόσωπος του Πασόκ και λέει ότι τα νέα μέτρα οφείλονται στα λάθη της Κυβέρνησης των 5 χρόνων Καραμανλή.

Και ουσιαστικά ποιός φταίει ? η Νέα Δημοκρατία.


Ποιός είναι αθώος ? το Πασόκ


Αυτή είναι η πορεία προς τη νίκη ? αυτή είναι η νέα Νέα Δημοκρατία ?



8 – Και θα θέσουμε το τελευταίο ερώτημα αγαπητέ Πρόεδρε.



Ποιός είναι ο λόγος που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις τώρα πρωθυπουργός ?


Γιατί χρησιμοποιείς οποιοδήποτε τρόπο για να καθηλώσεις τη παράταξη σε ποσοστά κάτω του 20% ?


Ξέρεις ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει.


Ξέρεις ότι η αναδιάρθρωση του χρέους είναι αναπόφευκτη.


Ξέρεις ότι η περίοδος “πείνας” έχει ορίζοντα τουλάχιστον έως το 2030.


Ξέρεις ότι οι ξένοι τοκογλύφοι θα ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ στους επόμενους 10 μήνες, τουλάχιστον 2 επιπλέον μειώσεις μισθών και συντάξεων.


Ξέρεις ότι θα υπάρξει αύξηση του ΦΠΑ.


Ξέρεις ότι όλα τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της χώρας θα πουληθούν.


Ξέρεις ότι και οι αστικές συγκοινωνίες θα δοθούν σε ιδιώτες.


Ξέρεις οι εργολάβοι που έκαναν τα Αιολικά Πάρκα – που “τυχαία” η ΔΕΗ δεν κατασκεύασε για να ωφεληθεί το Δημόσιο – θα αγοράσουν και τη ΔΕΗ.


Ξέρεις ότι τα Δημόσια Νοσοκομεία βαδίζουν προς τη καταστροφή και την αναστολή λειτουργίας. Πλέον η περικοπή δαπανών στερεί από το λαό την αξιοπρεπή και κυρίως την άμεση αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.


Αλλά την ίδια στιγμή μεγαλοεργολάβοι επενδύουν εκατομμύρια ευρώ σε κατασκευή και εξοπλισμό ιδιωτικών νοσοκομειακών μονάδων σαν να γνωρίζουν ότι οι “δουλειές” θα αυξηθούν ραγδαία.


Ή οι Έλληνες θα αρρωστήσουν ομαδικά ή κάποιοι γνώριζαν καιρό πριν τι θα γίνει στο χώρο της υγείας.


Και εδώ είχε δίκιο ο Σπύρος Καλογήρου που έλεγε “είναι πολλά τα λεφτά Άρη” !!!



Ξέρεις ότι οι ίδιοι μεγαλοεργολάβοι και καναλάρχες που “έστηναν” διαγωνισμούς του Δημοσίου ή έπαιρναν με απευθείας αναθέσεις τις Δημόσιες εργολαβίες θα αγοράσουν την Ελλάδα σε αυτό το δημόσιο ξεπούλημα.


Ξέρεις ότι ιδιαίτερα ο Μπόμπολας – τον πρώην διευθυντή του οποίου έχεις σήμερα εκπρόσωπο της ΝΔ – θα δει τις δουλειές του να αυξάνονται ως θείο δώρο.



Ξέρεις ότι η τσέπη του κάθε ένα σε αυτή τη χώρα θα αδειάζει καθημερινά όλο και περισσότερο, ξέρεις ότι πολύ σύντομα θα σπάσει το φράγμα του 1.000.000 ανέργων, ξέρεις ότι τουλάχιστον το 25% επιχειρήσεων θα κλείσουν τα επόμενα 2 χρόνια, ξέρεις ότι τα πτυχία είναι άχρηστα χαρτιά, ξέρεις ότι χιλιάδες οικογένειες θα χάσουν σπίτια, οικόπεδα, χωράφια από τις κατασχέσεις, ξέρεις ότι τους τελευταίους μήνες τα ενεχυροδανειστήρια αυξήθηκαν στην Ελλάδα κατά 250%, ξέρεις ότι μόνο τους τελευταίους 6 μήνες έχουν έρθει στην Ελλάδα από το εξωτερικό 8 εταιρείες που αγοράζουν χρυσά κοσμήματα και χρυσά δόντια και έχουν κάνει αίτηση για άδεια άλλες 4 .



Ξέρεις ότι η μόνη έλευση ξένων επενδυτών είναι αυτοί που ήρθαν να αγοράσουν τα χρυσά … δόντια γιατί πλέον για όλους του ξένους είμαστε μία χώρα χρεωκοπημένη και θέλουν να είναι εδώ όταν σκάσει το κανόνι.



ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ : εάν τα ξέρεις όλα αυτά γιατί Αντώνη στηρίζεις το Πασόκ ? Γιατί Αντώνη η αντιπολίτευση σου είναι αντιπολίτευση στη ΝΔ ?


ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 20% ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ?



Μήπως Αντώνη δεν θέλεις ευθύνες ? μήπως Αντώνη ισχύει η πρακτική του “ώριμου φρούτου” αλά Μητσοτάκη ?


Για όσους δεν γνωρίζουν ήταν η πολιτική τακτική που επέβαλαν σύμβουλοι και αυλάρχες στο κόμμα επί Μητσοτάκη.


Δεν έκαναν τίποτα για να δικαιολογήσουν το μισθό τους, Απλά περίμεναν να πέσει το Πασόκ μόνο του γιατί όπως έλεγαν “ αφήστε το να κάνει τα τραγικά λάθη. Όταν πέσει δεν θα ξανασηκωθεί”


Έπεσε και τα τραγικά λάθη που έλεγαν τα πληρώνει και θα τα πληρώνει ο απλός λαός.


Το Πασόκ ξανασηκώθηκε, ξανακυβέρνησε και κυβερνά και σήμερα.


Η θεωρία της Νέας Δημοκρατίας, η θεωρία των ΠΑΝΤΑ ακριβοπληρωμένων συμβούλων, η θεωρία του “ώριμου φρούτου”.


Ο Μητσοτάκης και ο Αντώνης, δύο διαφορετικοί αρχηγοί, δύο ίδιοι Πρόεδροι

Read more...

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP