ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Είχαμε αναφερθεί τον Νοέμβριο του 2010 στη σημασία της ΥΠΟΥΛΗΣ για τη παράταξη απόφασης ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ του Σαμαρά να μην στηρίξουν τον Κακλαμάνη στο Δήμο της Αθήνας.


Είχαμε προβλέψει ότι οι συμβασιούχοι του Δήμου θα απολυθούν γιατί κάποιοι θα τους βάλουν κομματικές ταμπέλες.


Είχαμε προβλέψει ότι ο νέος πράσινος δήμαρχος θα προσλάβει καταπράσινα στέλεχη.


Είχαμε πει ότι η ΑΘΛΙΑ απόφαση για μη ουσιαστική στήριξη του Κακλαμάνη από τον Σαμαρά είναι και η ουσιαστική καταδίκη χιλιάδων ανθρώπων που εργάζονται στο Δήμο Αθηναίων για 500 και 600 ευρώ.


Χρήματα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για την επιβίωση τους.


Ήταν μία απόφαση "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ" γιατί αγνόησε χιλιάδες ανθρώπους που για χρόνια εργάζονται στο Δήμο καθαρίζοντας τους δρόμους.


Οι σύμβουλοι των 9.000 και 10.000 ευρώ το μήνα έχουν τα ψυγεία και τα ντουλάπια τους γεμάτα, επιπλέον φρόντισαν να βάλουν στο δημόσιο από το "ΠΑΡΑΘΥΡΟ" τους συγγενείς τους, έχουν ΔΩΡΕΑΝ αυτοκίνητα για τις μετακινήσεις τους, ΔΩΡΕΑΝ τηλέφωνα και πλέον έχουν ήδη βρει τη θέση τους στη ΒΟΥΛΗ γιατί προορίζονται από τον Αντώνη για βουλευτές !!!


Δωρεάν για αυτούς γιατί όλα αυτά τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός με τις κομματικές επιδοτήσεις και τα κουπόνια ενίσχυσης του κάθε κόμματος..


Το ΝτόραClub που για δεκαετίες βόλευε συγγενείς και κουμπάρους στο Δήμο Αθηναίων, τώρα κάνει ότι δεν ξέρει τίποτα.


Δεκαετίες ο Δήμος Αθηναίων ήταν το κάστρο της Ντόρας όπου βόλευε τους πιστούς της σε θέσεις κλειδιά του δημοτικού μηχανισμού.


Δημοτικοί Σύμβουλοι που βολεύτηκαν ως υπάλληλοι στη Βουλή, δημοτικοί σύμβουλοι με μεζονέτες, κουμπάροι που έκαναν τα "στραβά" μάτια σε ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ διαφημιστικές πινακίδες 12 και 14 μέτρων στο ΚΕΝΤΡΟ της Αθήνας.


Και τώρα που χιλιάδες άτομα δεν θα έχουν χρήματα ούτε για ψωμί, όλοι αυτοί κοιτάνε αδιάφορα.


Οι σύμβουλοι που έχουν ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ τη παράταξη κάνουν τώρα τους Αγίους αν και ήταν ΔΙΚΗ τους απόφαση να μην στηρίξουν τον Κακλαμάνη.


Η Ντόρα και η παρέα της μιλάνε για "σκληρές αποφάσεις".


Σκληρές αποφάσεις που για άλλη μια φορά είναι μόνο εις βάρος εκείνων που δεν έχουν κουμπάρους, δεν έχουν μέσον, δεν είναι γλύφτες του αηδιαστικού συστήματος που καταδίκασε τη χώρα στη χρεοκοπία.


Χιλιάδες συμβασιούχοι που θυσιάστηκαν από τους δύο "αρχηγούς", τον Σαμαρά και τη Ντόρα, για να έχουν οι ίδιοι πολιτικό κέρδος.


Πολιτικό παιχνίδι και πολιτικός τσαρλατανισμός εις βάρος του απλού λαού, παράπλευρες απώλειες ενός αγώνα για πολιτική κυριαρχία μέσα στη παράταξη.


Η Ντόρα και ο Αντώνης έχουν χρήματα, έχουν δουλέψει πολύ σκληρά στη ζωή τους, μεροκάματο όπως όλοι οι "άγνωστοι" Έλληνες.


Δίπλα σε αυτούς είναι και αρκετοί άλλοι "μεροκαματιάρηδες" που και αυτοί δούλεψαν πολύ σκληρά στη ζωή τους για να αποκτήσουν μεζονέτες, εξοχικά, πολυτελεί αυτοκίνητα και καταθέσεις.



Χιλιάδες άνθρωποι δεν θα κάνουν φέτος Πάσχα, δεν θα έχουν ούτε τα βασικά για φαγητό.


Και όλοι πρέπει να αναρωτηθούμε εάν έχουμε και εμείς μερίδιο σε αυτή τη κατάντια της χώρας μας.


Δεν τα φάγαμε μαζί αλλά με τη δική μας ανοχή τα φάγανε και συνεχίζουν να τα τρώνε.

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP