ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011


Δυστυχώς μέχρι σήμερα καμία εταιρεία δεν κυκλοφόρησε στην αγορά τηλεκατευθυνόμενες ντομάτες.



Και όσο δεν υπάρχουν τόσο θα ανεχόμαστε εκείνους που εάν δεν είχαν τον “μπάρμπα” δεν θα τους ήξερε ούτε ο καθρέφτης τους.



Πριν λίγες ημέρες διαβάσαμε μία συνέντευξη συμβούλου του Σαμαρά. Δεν θα αναφέρουμε το όνομα γιατί αυτοί που κάνουν τέτοιες δηλώσεις δεν αξίζουν την ονομαστική αναφορά μας.


Δήλωση του σε εφημερίδα : “ Σε ότι αφορά τη Νέα Δημοκρατία, ασφαλώς έχει πολλούς μαχητές, πάρα πολλούς, γνωστούς και λιγότερο γνωστούς. Αν δεν είχε, δεν θα κατάφερνε να μειώσει τόσο πολύ, σε τόσο λίγο χρόνο, τη διαφορά μετά την πρωτοφανή ήττα του 2009” .


Ζούνε στο κόσμο τους με τα λεφτά όλων των Ελλήνων. Πληρώνονται όχι μόνο από τον κρατικό προϋπολογισμό αλλά και από τις συνδρομές των στελεχών.



Ζητωκραυγάζουν και χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας μιλάνε για μείωση του ποσοστού διαφοράς.


Η μείωση αυτή είναι αποκλειστικά από τη μείωση των ποσοστών του Πασόκ, από την οργή και την εξαπάτηση του κόσμου.



Εμείς όχι μόνο δεν κερδίσαμε ούτε μία μονάδα αλλά ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ.



Με τον ανίκανο Καραμανλή, τη γερασμένη ιδεολογία μας, τη κυβέρνηση που δεν έκανε κάτι για να αποφύγουμε τη κρίση, τα βαρίδια, τα ολέθρια λάθη ( δηλώσεις ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ μετά τις εσωκομματικές εκλογές) και τον Πυρσό, πήραμε στις εκλογές της πανωλεθρίας 33,48%



Σήμερα αυτοί που εισπράττουν κάθε μήνα χιλιάδες ευρώ ως μισθό – ακόμα ο Σαμαράς δεν διέψευσε ότι οι μισθοί των συμβούλων του είναι 9.000 και 10.000 ευρώ το μήνα – πανηγυρίζουν και χωρίς ντροπή δηλώνουν ότι είναι επιτυχία η … μείωση της διαφοράς.


Τους στέλνουμε το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ της παράταξης.



Το χαμηλότερο από την ίδρυση της : 19.3% .

Είμαστε οργισμένοι γιατί ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ, ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ στη Νέα Δημοκρατία βουλιάζουν καθημερινά με τις ανοησίες τους την παράταξη.



Είμαστε οργισμένοι γιατί κάποιοι που έπρεπε να είναι στο ταμείο ανεργίας, στην αφάνεια και στην απομόνωση, τους κουβάλησε ο Σαμαράς στην ηγεσία της παράταξης, βαφτίστηκαν σύμβουλοι και κάνουν πανηγύρι στη πλάτη της Βάσης .



Είμαστε οργισμένοι γιατί μόνο 2 ημέρες πριν την γελοία αυτή δήλωση η Νέα Δημοκρατία είχε 19.3%, ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ.



Είμαστε οργισμένοι γιατί οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι θα γίνουν βουλευτές μέσα από το επικρατείας, με επιλογή του Σαμαρά, επιβραβεύοντας τους για τις προσπάθειες τους.



Είμαστε οργισμένοι γιατί αυτές οι προσπάθειες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.


Αυτοί δεν θα φύγουν μόνοι τους από τη παράταξη, δεν τους συμφέρει. Ο μισθός, η εξουσία, το πολιτικό τους μέλλον στη Βουλή.



Εάν αυτή σήμερα, είναι η Νέα Δημοκρατία που θέλουμε τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας ως κομματικά στελέχη και ως Έλληνες.




Στις βουλευτικές εκλογές του 1985 η πλατεία Συντάγματος δονούταν από το σύνθημα “αέρα – αέρα να φύγει η χολέρα”



Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι μετά από τόσα χρόνια θα το σιγοψιθυρίζαμε για την ηγεσία της παράταξης μας.

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP