ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Ο Μητσοτάκης και ο Αντώνης, δύο διαφορετικοί αρχηγοί, δύο ίδιοι Πρόεδροι

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Για άλλη μια φορά ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς ενεργώντας ως Πρόεδρος συνοικιακού σωματίου και όχι ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βάζει την πολιτική του επιβίωση πιο επάνω από την επιβίωση της παράταξης.


Η “αυτοκριτική” που ακούμε συνέχεια από τον ίδιο τον Πρόεδρο και τους ουρανοκατέβατους, νέο -γαλάζιους, νέο – Νεοδημοκράτες σύμβουλους του, βουλιάζει καθημερινά τη παράταξη.



Ούτε η Ντόρα αλλά ούτε και ο Καρατζαφέρης δεν θα μπορούσαν να φανταστούνε ποτέ ότι ο Σαμαράς θα τους έκανε τόσα “πολιτικά” δώρα.



Όσο για τον Γ. Παπανδρέου το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει, είναι να ανάψει μία λαμπάδα για να έχει ο Θεός στη Νέα Δημοκρατία Πρόεδρο τον Αντώνη.



Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η Νέα Δημοκρατία έπρεπε να είναι ενωμένη.



Ο Αντώνης όμως νομίζει ότι έφερε το κόμμα από το σπίτι του, ότι κληρονόμησε ένα οικόπεδο και ότι μπορεί να το εκμεταλλευτεί όπως θέλει, να κτίσει, να γκρεμίσει, να πουλήσει.



Έχουμε βαρεθεί να ακούμε σε καθημερινή βάση “εμείς κάνουμε αυτοκριτική” και τα “ολέθρια λάθη” του Καραμανλή.


Και ρωτάμε τον Πρόεδρο


1 – Γιατί πριν ξαναέρθεις στη Νέα Δημοκρατία ο Καραμανλής ήταν ο μόνος που μπορεί να πάει την Ελλάδα “μπροστά” ?


2 – Γιατί πριν γίνεις υπουργός στη “καταραμένη” από εσένα σήμερα κυβέρνηση του Καραμανλή, λιβάνιζες την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Καραμανλή ?


3 – Γιατί όσο ήσουν υπουργός δεν μίλησες ΠΟΤΕ για λάθος πολιτική ? για σάπια ιδεολογία ? για απαρχαιωμένες πολιτικές ιδέες ? γιατί αυτά τα ανακάλυψες σήμερα ?


4 – Γιατί όταν έγινε η απογραφή από την Νέα Δημοκρατία όχι μόνο δεν είπες τίποτα για να την καταγγείλεις – όπως κάνεις σήμερα – αλλά αντίθετα τόνιζες ότι πρέπει να μάθουμε την αλήθεια για την οικονομία ?


5 – Μας μιλάς για “βαρίδια”. Ποιά είναι αυτά ? Εσύ έχεις δίπλα σου πρώην υπουργό που άφησε στο δρόμο χιλιάδες παιδιά, παιδιά του απλού λαού αλλά μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές της συντριβής βόλεψε τα “δικά” του παιδιά, τα παιδιά του πολιτικού του γραφείου στο Δήμο Αθηναίων.


Εσύ έχεις δίπλα σου άλλο πρώην υπουργό που για χρόνια λιβάνιζε ως Υπουργός τον Καραμανλή χωρίς να φέρει την οποιαδήποτε αντίρρηση σε οτιδήποτε. Χωρίς ποτέ να κάνει κριτική. Και ξαφνικά το βράδυ της συντριβής πήγε σε λιγότερο από 4 ώρες σε 5 κανάλια, σε 5 τηλεοπτικά πάνελ για να καταραστεί τη κυβέρνηση στην οποία ήταν υπουργός και για να τονίσει ότι ήρθε η στιγμή για νέους ανθρώπους στη ΝΔ φωτογραφίζοντας εσένα.



6 – Γιατί ξαφνικά η Νέα Δημοκρατία δεν είναι Κέντρο – Δεξιό κόμμα αλλά καθαρά Δεξιό ? Γιατί οι δικοί σου σύμβουλοι – με την δική σου σύμφωνη γνώμη – μιλάνε σε εφημερίδες και κανάλια για καθαρά Δεξιό κόμμα ? Και πιο είναι αυτό ? ο εθνικισμός ? η αναβίωση αρμάτων ?


Ξαφνικά μία ομαδούλα γύρω σου εκφράζει την Ελλάδα και τα εκατομμύρια των Ελλήνων είναι οι ραγιάδες ?


Σου θυμίζουμε πρόεδρε ότι αυτός ο τόπος είναι ποτισμένος με αίμα από τους αγώνες των προγόνων μας, από αγώνες ΕΛΛΗΝΩΝ.


Σου θυμίζουμε ότι είναι αμέτρητες οι Ελληνικές οικογένειες που έχουν χάσει ανθρώπους τους τόσο εδώ όσο και στις ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.

Και δεν θα αφήσουμε μία παρεούλα από ιδεολογικούς γυρολόγους, από πολιτικούς χαμαιλέοντες να καπηλευτούν τη ψυχή μας και τις ψυχές των προγόνων μας.

Οι κομματικές ταμπέλες και τα κομματικά χρώματα δεν κάνουν τον Έλληνα.

Να σου θυμίσουμε Πρόεδρε ότι στους αγώνες της χώρας ο λαός χωρίς ταμπέλες ήταν μπροστά και οι πολιτικοί – που βάζουν τις πολιτικές ταμπέλες – έκαναν αγώνες από τα πολιτικά τους γραφεία ή από το εξωτερικό βάζοντας στο στόμα του λύκου τον απλό λαό.


Η Νέα Δημοκρατία είναι μία παράταξη που ΕΝΩΝΕΙ τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ Έλληνες, μία παράταξη μέσα στην οποία ομαδούλες νοσταλγοί της Χούντας δεν έχουν θέση.


7 – Γιατί Πρόεδρε όταν είμαστε μπροστά σε νέο κύμα ακρίβειας, νέο κόψιμο μισθών και συντάξεων, νέες ανατιμήσεις, νέες ανακοινώσεις για ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου εσύ και οι σύμβουλοι σου κάνετε ΞΑΦΝΙΚΑ .. “αυτοκριτική” της παράταξης ?


Ποιός είναι ο λόγος που δίνετε καθημερινό στήριγμα στο Πασόκ ?


Για εμάς είναι παράξενο αλλά δεν μπορεί πλέον να είναι τυχαίο.


Το Πασόκ ανακοινώνει νέα μέτρα, η Νέα Δημοκρατία άμεσα τα καταδικάζει, την επομένη η Νέα Δημοκρατία μιλάει σε εφημερίδες και κανάλια για ολέθρια λάθη του Καραμανλή και την επομένη βγαίνει ο εκπρόσωπος του Πασόκ και λέει ότι τα νέα μέτρα οφείλονται στα λάθη της Κυβέρνησης των 5 χρόνων Καραμανλή.

Και ουσιαστικά ποιός φταίει ? η Νέα Δημοκρατία.


Ποιός είναι αθώος ? το Πασόκ


Αυτή είναι η πορεία προς τη νίκη ? αυτή είναι η νέα Νέα Δημοκρατία ?



8 – Και θα θέσουμε το τελευταίο ερώτημα αγαπητέ Πρόεδρε.



Ποιός είναι ο λόγος που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις τώρα πρωθυπουργός ?


Γιατί χρησιμοποιείς οποιοδήποτε τρόπο για να καθηλώσεις τη παράταξη σε ποσοστά κάτω του 20% ?


Ξέρεις ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει.


Ξέρεις ότι η αναδιάρθρωση του χρέους είναι αναπόφευκτη.


Ξέρεις ότι η περίοδος “πείνας” έχει ορίζοντα τουλάχιστον έως το 2030.


Ξέρεις ότι οι ξένοι τοκογλύφοι θα ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ στους επόμενους 10 μήνες, τουλάχιστον 2 επιπλέον μειώσεις μισθών και συντάξεων.


Ξέρεις ότι θα υπάρξει αύξηση του ΦΠΑ.


Ξέρεις ότι όλα τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της χώρας θα πουληθούν.


Ξέρεις ότι και οι αστικές συγκοινωνίες θα δοθούν σε ιδιώτες.


Ξέρεις οι εργολάβοι που έκαναν τα Αιολικά Πάρκα – που “τυχαία” η ΔΕΗ δεν κατασκεύασε για να ωφεληθεί το Δημόσιο – θα αγοράσουν και τη ΔΕΗ.


Ξέρεις ότι τα Δημόσια Νοσοκομεία βαδίζουν προς τη καταστροφή και την αναστολή λειτουργίας. Πλέον η περικοπή δαπανών στερεί από το λαό την αξιοπρεπή και κυρίως την άμεση αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.


Αλλά την ίδια στιγμή μεγαλοεργολάβοι επενδύουν εκατομμύρια ευρώ σε κατασκευή και εξοπλισμό ιδιωτικών νοσοκομειακών μονάδων σαν να γνωρίζουν ότι οι “δουλειές” θα αυξηθούν ραγδαία.


Ή οι Έλληνες θα αρρωστήσουν ομαδικά ή κάποιοι γνώριζαν καιρό πριν τι θα γίνει στο χώρο της υγείας.


Και εδώ είχε δίκιο ο Σπύρος Καλογήρου που έλεγε “είναι πολλά τα λεφτά Άρη” !!!



Ξέρεις ότι οι ίδιοι μεγαλοεργολάβοι και καναλάρχες που “έστηναν” διαγωνισμούς του Δημοσίου ή έπαιρναν με απευθείας αναθέσεις τις Δημόσιες εργολαβίες θα αγοράσουν την Ελλάδα σε αυτό το δημόσιο ξεπούλημα.


Ξέρεις ότι ιδιαίτερα ο Μπόμπολας – τον πρώην διευθυντή του οποίου έχεις σήμερα εκπρόσωπο της ΝΔ – θα δει τις δουλειές του να αυξάνονται ως θείο δώρο.



Ξέρεις ότι η τσέπη του κάθε ένα σε αυτή τη χώρα θα αδειάζει καθημερινά όλο και περισσότερο, ξέρεις ότι πολύ σύντομα θα σπάσει το φράγμα του 1.000.000 ανέργων, ξέρεις ότι τουλάχιστον το 25% επιχειρήσεων θα κλείσουν τα επόμενα 2 χρόνια, ξέρεις ότι τα πτυχία είναι άχρηστα χαρτιά, ξέρεις ότι χιλιάδες οικογένειες θα χάσουν σπίτια, οικόπεδα, χωράφια από τις κατασχέσεις, ξέρεις ότι τους τελευταίους μήνες τα ενεχυροδανειστήρια αυξήθηκαν στην Ελλάδα κατά 250%, ξέρεις ότι μόνο τους τελευταίους 6 μήνες έχουν έρθει στην Ελλάδα από το εξωτερικό 8 εταιρείες που αγοράζουν χρυσά κοσμήματα και χρυσά δόντια και έχουν κάνει αίτηση για άδεια άλλες 4 .



Ξέρεις ότι η μόνη έλευση ξένων επενδυτών είναι αυτοί που ήρθαν να αγοράσουν τα χρυσά … δόντια γιατί πλέον για όλους του ξένους είμαστε μία χώρα χρεωκοπημένη και θέλουν να είναι εδώ όταν σκάσει το κανόνι.



ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ : εάν τα ξέρεις όλα αυτά γιατί Αντώνη στηρίζεις το Πασόκ ? Γιατί Αντώνη η αντιπολίτευση σου είναι αντιπολίτευση στη ΝΔ ?


ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 20% ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ?



Μήπως Αντώνη δεν θέλεις ευθύνες ? μήπως Αντώνη ισχύει η πρακτική του “ώριμου φρούτου” αλά Μητσοτάκη ?


Για όσους δεν γνωρίζουν ήταν η πολιτική τακτική που επέβαλαν σύμβουλοι και αυλάρχες στο κόμμα επί Μητσοτάκη.


Δεν έκαναν τίποτα για να δικαιολογήσουν το μισθό τους, Απλά περίμεναν να πέσει το Πασόκ μόνο του γιατί όπως έλεγαν “ αφήστε το να κάνει τα τραγικά λάθη. Όταν πέσει δεν θα ξανασηκωθεί”


Έπεσε και τα τραγικά λάθη που έλεγαν τα πληρώνει και θα τα πληρώνει ο απλός λαός.


Το Πασόκ ξανασηκώθηκε, ξανακυβέρνησε και κυβερνά και σήμερα.


Η θεωρία της Νέας Δημοκρατίας, η θεωρία των ΠΑΝΤΑ ακριβοπληρωμένων συμβούλων, η θεωρία του “ώριμου φρούτου”.


Ο Μητσοτάκης και ο Αντώνης, δύο διαφορετικοί αρχηγοί, δύο ίδιοι Πρόεδροι

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP