ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Και ενώ όλα τα "φώτα" είναι στραμμένα επάνω ατα νέα σκληρά μέτρα που θα ανακοινωθούν, οι σύμβουλοι του Σαμαρά με τη γνωστή τακτική ως ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ του Γ. Παπανδρέου στρέφουν τα φώτα και πάλι στα ... προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας.


Έχουμε ξαναμιλήσει για αυτή τη τακτική που δεν είναι τυχαία.



Έχουμε ξαναπεί ότι "κατά τύχη" όταν υπάρχουν σκληρά οικονομικά μέτρα ή κάποιο πρόβλημα στο Πασόκ, η γνωστή ομαδούλα που ήρθε από το πουθενά στη Νέα Δημοκρατία, οι σωματοφύλακες του Σαμαρά, βγαίνει στο προσκήνιο με δηλώσεις που στρέφονται κατά της παράταξης, κατά της συνοχής, κατά των στελεχών, κατά της Ιστορίας της.


Το παραμύθι το έχουμε ακούσει πολλές φορές "κάνουμε αυτοκριτική".


Ένα παραμύθι μέσα από το οποίο ζητάνε άλλοθι για τη συστηματική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της παράταξης, από εκείνους που ΠΟΤΕ δεν ήταν μέλη της παράταξης, από εκείνους που δεν έχουν αίτηση εγγραφής στο κόμμα.


Από εκείνους που είναι Νέα Δημοκρατία μέχρι εκεί που αυτή εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους.



Από εκείνους που "ανακάλυψαν" την Νέα Δημοκρατία όταν ο Σαμαράς επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία.

Το κάνουμε αυτοκριτική, το γνωστό παραμύθι που μας βουλιάζει καθημερινά, που μας καθήλωσε κάτω από το 20% είναι το προϊόν μίας άθλιας τακτικής που μόνο στόχο έχει να καταστρέψει τη παράταξη.


Και αυτή η τακτική ξεκινάει από τον ίδιο το Σαμαρά ο οποίος ΠΡΟΔΩΣΕ όλους εκείνους που πίστεψαν στα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ που έλεγε προεκλογικά.



Που είναι το "όλοι μαζί" ? που είναι η "ανασυγκρότηση" ? που είναι τα "σχέδια" ? οι "λύσεις" ? η "ενώτητα" ?


Γεμίσαμε από ΞΕΝΟΥΣ, από ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ, από ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ, από ... στελέχη (???) που έχουν ΠΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ.



Το μόνο που βλέπουμε ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που ανάλαβε Πρόεδρος είναι ο καθημερινός διασυρμός της παράταξης από μία ομαδούλα η οποία τον καθοδηγεί σε κάθε του κίνηση.



Σαν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες που οι γονείς τους τα πάνε σε ειδικό σχολείο για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.




Για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες, για να ριζώσουν μόνιμα στην εξουσία, διασύρουν στελέχη και τα έργα της παράταξης.


Ούτε ο Μητσοτάκης και οι υπηρέτες του δεν θα μπορούσαν να κάνουν τόσο μεγάλο κακό στη παράταξη.



Ποτέ δεν ήμασταν κάτω από το 20%, ποτέ δεν είχαμε ιδεολογική κρίση, ποτέ δεν μας έκαναν να ταυτιστούμε ως παράταξη με εκείνους που έκλεψαν τα χρήματα και τα όνειρα ενός ολόκληρου λαού.


Και δεν είναι τυχαίο ότι αυτές οι δηλώσεις, αυτές οι καταγγελίες τους ΕΝΑΝΤΙΑ στη Νέα Δημοκρατία γίνονται μέσα από τα πλοκάμια του λαβύρινθου των ΜΜΕ του Μπόμπολα.


Ο Μπόμπολας ήρθε αντιμέτωπο με την κυβέρνηση Καραμανλή όταν αυτή αποφάσισε να περάσει τον περιβόητο νόμο του βασικού μετόχου. Η κατασκευαστική εταιρεία «Ακτωρ» -που μετά τη συγχώνευσή της με την «Ελληνική Ταχυδρομική» ονομάστηκε «Ελλάκτωρ»- θησαύριζε από τις δημόσιες εργολαβίες. Ο Γ. Μπόμπολας τότε σκέφτηκε να διώξει από πάνω του το βάρος της Πήγασος Α.Ε., ώστε να μη χάσει τον δημόσιο κουμπαρά που γέμιζε την «Ελλάκτωρ», ενώ παράλληλα άνοιξε πεδίο μάχης με την κυβέρνηση «πυροβολώντας» μέσω πρωτοσέλιδων την απόφαση αυτή του Καραμανλή.


Και τώρα ως δια μαγείας, τα ΜΜΕ που είναι στο λαβύρινθο εταιρειών του ίδιου, φίλων και συνεργατών του, έχουν την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΤΥΧΑΙΟ ???) να φιλοξενούν τους συμβούλους του Σαμαρά που χτυπάνε τη Νέα Δημοκρατία.


Ο Ρ/Σ Flash συμφερόντων Λαυρεντιάδη – Κυριακίδη : 12,5% του Πήγασου του Μπόμπολα.


Ο σταθμός όπου ο Μιχελάκης μίλησε ενάντια στην απογραφή από τη Νέα Δημοκρατία όταν ο ίδιος ως δημοσιογράφος ΓΝΩΡΙΖΕ ότι ήταν ο μόνος τρόπος για να υπάρξει μία πραγματική εικόνα της οικονομικής κατάστασης. Όπως ΓΝΩΡΙΖΕ ότι ο Σημίτης έστελνε ψεύτικά οικονομικά στοιχεία στην ΕΕ, όπως ΓΝΩΡΙΖΕ ότι ο Σημίτης πλήρωσε 350.000.000 ευρώ για να μαγειρέψουν τα οικονομικά στοιχεία, όπως ΓΝΩΡΙΖΕ ότι κάποια από αυτά τα εκατομμύρια ευρώ βρέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό γνωστής “πλύστρας” μαύρου χρήματος.



Και όμως δεν μίλησε για αυτά αλλά μόνο για τα … τραγικά λάθη της Νέας Δημοκρατίας.


Και πότε το έκανε ? όταν μέσα στο Πασόκ ήταν σε εξέλιξη σύγκρουση βουλευτών και υπουργών για τα νέα οικονομικά μέτρα.



Άμεσα τα φώτα στράφηκαν από το Πασόκ στη “καταραμένη” Νέα Δημοκρατία, για να πουν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA (πάλι Μπόμπολας) οι γνωστοί δημοσιογράφοι “δίκαια χαρακτηρίστηκε η πενταετία Καραμανλή ως η 5ετία της καταστροφής της χώρας”.

Και ο λαός βρήκε για άλλη μια φορά τον πραγματικό αίτιο για την οικονομική καταστροφή, εμάς.



Και ενώ είναι πρωτοσέλιδο παντού τα νέα οικονομικά μέτρα που θα ανακοινωθούν, ο Σαμαράς ξαναχτυπά.


Αυτή τη φορά με τον Λαζαρίδη, τον άλλο σύμβουλο του.



Που ? μα πάλι τυχαία σε ΜΜΕ από τον ίδιο λαβύρινθο, το MEGA και σε ποιά εκπομπή ? εκεί που καθημερινά ακούμε για τη Νέα Δημοκρατία που κατέστρεψε τη χώρα.



Και πάλι το ίδιο κόλπο “κάνουμε αυτοκριτική” για να έχουν άλλοθι στα χτυπήματα ενάντια στη παράταξη.


Και τι είπε ο Σαμαράς ? “κάνουμε αυτοκριτική” !!!



Αυτοκριτική να κάνεις και εσύ και οι σύμβουλοι σου το καθρέφτη και να μας πείτε τους αγώνες σας για τη παράταξη όταν όλοι αγωνιζόμασταν.


Δεν τα βρήκαμε έτοιμα όπως εσείς, τα δημιουργήσαμε.

Ποιός είναι ο κ. Μιχελάκης ? ποιός του έδωσε το δικαίωμα να καταστρέψει τη παράταξη ?


Ποιός είναι ο κ. Λαζαρίδης ? πότε ανακάλυψε τη Νέα Δημοκρατία ? πότε έκανε αγώνα για τη παράταξη ? πότε έγινε μέλος ? Δεκαετίες ήταν ΑΠΕΝΑΝΤΙ και στην ιδεολογία μας και στους αγώνες μας.



Και ξαφνικά ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ έγινε ο ιδεολογικός καθοδηγητής της Νέας Δημοκρατίας ? έγινε αυτός που θα αποφασίσει το μέλλον της παράταξης ? Ο ΞΕΝΟΣ που είδε πόρτα και μπήκε ?

Η ομαδούλα που κουβάλησε ο Σαμαράς μέσα στη Νέα Δημοκρατία και η ομαδούλα που θα δούμε και βουλευτές !!!

Καθημερινά οι γελοιότητες και τα σκόπιμα λάθη, τα πισώπλατα μαχαιρώματα στην παράταξη μας και η εμφανής πλέον ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του Σαμαρά ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ τη παράταξη.


Καθημερινές γελοιότητες όπως “η Νέα Δημοκρατία κερδίζει μονάδες” !!! όταν την προηγουμένη είχε ανακοινωθεί ότι ήμαστε στο 19,8%.



Γελοιότητες όπως ότι “θα δούμε σημάδια κομματικής ανάκαμψης το 2014” !!!



Γελοιότητες όπως ότι “πλέον η Νέα Δημοκρατία βρίσκει την ιδεολογική της ταυτότητα” !!!



Γελοιότητες όπως ότι “κατορθώσαμε να αναστήσουμε τη Νέα Δημοκρατία μετά την ήττα στις βουλευτικές εκλογές” !!!



Γελοιότητες όπως ότι “στο πρόσωπο του Σαμαρά δικαιώθηκε πλέον ο κάθε Νεοδημοκράτης” !!!



Ένας ατέλειωτος διασυρμός, μία καθημερινή γελοιότητα, μία ολοκληρωτική ΞΕΦΤΥΛΑ από ανθρώπους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ με τη Νέα Δημοκρατία.


Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να απαλλαχτεί από τον Αντώνη Σαμαρά όπως απαλλάχτηκε και από τη Ντόρα.


Το μόνο που υπάρχει μπροστά είναι μία πεθαμένη Νέα Δημοκρατία επάνω στη οποία κάποιοι κάνουν γιορτή τρέφοντας με τις σάρκες της τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.



Το πτώμα της Νέας Δημοκρατίας με αυτούς που είναι σήμερα στην ηγεσία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ.



Είναι πλέον σε αποσύνθεση και η δυσωδία, η βρώμα, πρέπει να μας σηκώσει όλους από τις καρέκλες και τους καναπέδες μας

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP