ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΟ 2005 ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΔΝΤ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ 1938

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Το 1936, η Ελλάδα αρνήθηκε (αν και αναγνώρισε την ύπαρξη) τη καταβολή των χρημάτων του δανείου με τη μεγαλύτερη Βελγική τράπεζα.


Η βελγική κυβέρνηση, στη συνέχεια μήνυσε ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Κοινωνίας των Εθνών, την Ελλάδα, κατηγορώντας την για παράλειψη συμμόρφωσης διεθνούς συμφωνίας.


Η Ελληνική κυβέρνηση σε επίσημη απάντηση της είπε ότι η αφερεγγυότητα, η μη καταβολή των χρημάτων σύμφωνα με τους όρους που αναγράφονται στη σύμβαση δανείου που είχε παλαιότερα υπογράψει,δικαιολογείται από τον κίνδυνο και τις επιπτώσεις που θα είχε τόσο στους Έλληνες όσο και στο Ελληνικό Κράτος, η πληρωμή αυτή.


Στο υπόμνημα της , η Ελληνική κυβέρνηση έγραψε: ''Η κυβέρνηση της Ελλάδας, ανησυχώντας για τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού, τη διοίκηση, την οικονομία, τη δημόσια υγεία, την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας, δεν είχε άλλη επιλογή παρά μόνο την μονομερή επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας για το χρέος στη βελγική τράπεζα (Επετηρίδα της Επιτροπής Διεθνούς Δικαίου, 1980, v.II., Μέρος Ι, σ.25-26).


Το 1938, το Δικαστήριο ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ την Ελλάδα και αναγνωρίζει τους λόγους τους οποίους επικαλείται η Ελλάδα, δημιουργώντας ένα νομικό προηγούμενο πάνω στο οποίο βασίστηκαν για την οικονομική τους σωτηρία και άλλα κράτη, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την κυβέρνηση της Αργεντινής, η οποία επάνω σε αυτή την απόφαση του 1938, βασίστηκε το 2005 για να διώξει το ΔΝΤ και να κάνει μονομερή επαναδιαπραγμάτευση με τις ξένες τράπεζες - επαναδιαπραγμάτευση την οποία και δέχθηκαν - λόγω της απόφασης του Δικαστηρίου το 1938 οι ξένοι δανειστές της.


Θυμίζουμε ότι η Αργεντινή είχε προσφύγει στο ΔΝΤ το οποίο επέβαλε – όπως και εδώ – σκληρά οικονομικά μέτρα τα οποία βύθιζαν ακόμα περισσότερο την οικονομία της Αργεντινής.


Η Αργεντινή, το οικονομικό επιτελείο της “ανακάλυψε” το 2005, την απόφαση υπέρ της Ελλάδας το 1938 !!!


Η "Λέσχη του Παρισιού" δέχτηκε να διαπραγματευτεί το χρέος της Αργεντινής, ύψους 7,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων (15/11/2010), χωρίς τη μεσολάβηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, όπως ζητούσε επίμονα το Μπουένος Άιρες.


Αυτό συνέβη το 1936, όμως είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι η Ελληνική Κυβέρνηση το 2010, έχοντας επίγνωση της νομικής ιστορίας της, έχει καταφέρει να πείσει την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος, για το αναπόφευκτο της χρήσης του μηχανισμού διάσωσης του ΔΝΤ.


Εμείς κάνουμε απλούς υπολογισμούς:
Στο τέλος του 2009, τα χρήματα που χρειάζονται στην Ελλάδα για να καταβάλει ΜΟΝΟ τους τόκους των δανείων, αντιπροσώπευαν το 75% του εθνικού ΑΕΠ.


Για τη λειτουργία του κράτους ήταν απαραίτητο το 2009, το 45% του ΑΕΠ.


Συνολικά το ποσό του χρέους το 2009, ήταν 115% του ΑΕΠ.


Η επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, με τιμές 2009, (αν είχε γίνει το 2009) παρείχε στη χώρα μας ένα πλεόνασμα – από τόκους σε τράπεζες του Εξωτερικού – ένα πλεόνασμα 55% του ΑΕΠ.
Δηλαδή ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ η προσφυγή στο ΔΝΤ και τα νέα ΓΙΓΑΝΤΙΑ δάνεια τα οποία πήρε ο Γιώργος Παπανδρέου και ο υπουργός του.


Όταν το 2009 μόνο οι τόκοι των δανείων ήταν 75% του ΑΕΠ, πόσο θα είναι αυτό το ποσό σε 3 – 4 χρόνια προσθέτοντας και τους τόκους των νέων μεγαλύτερων δανείων από το ΔΝΤ ?


Να γιατί ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ότι η Ελλάδα θα ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΗ.


Γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πληρώσουμε ούτε τους τόκους των παλαιότερων δανείων, πόσο μάλλον τους τόκους και των νέων δανείων.


Ωστόσο, η κυβέρνηση – αλλά και τα άλλα κόμματα – είναι ικανοποιημένη με την υπόσχεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την παράταση του χρόνου για την πληρωμή του χρέους των 110 δισεκατομμυρίων ευρώ (το ποσό αυτό είναι ΤΑ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ).


Όταν, στις αρχές Μαΐου, η Ελλάδα έπεσε στα χέρια των πατριαρχών του πιστωτικού μηχανισμού της διάσωσης (ΕΚΤ, του ΔΝΤ και της ΕΕ), υπογράφηκε το μνημόνιο συμφωνίας, ή καλύτερα, η σύμβαση δανείου.


Εκτός από τις δεσμεύσεις που η σύμβαση δανείου (μνημόνιο) απαιτεί από την Ελλάδα, υπάρχουν δύο παράμετροι που έχουν μια ιδιαίτερη σημασία.


Το πρώτο θέμα ήταν οι εγγύησης για τη χορήγηση του δανείου : ζητήθηκαν και υπογράφηκαν ως Υποθήκη τα Ελληνικά Κρατικά ακίνητα.


Το δεύτερο ζήτημα προκύπτει από τη ρήτρα που επιτρέπει στον Υπουργό Οικονομικών να υπογράψει, σε τέλεια απομόνωση των Δημοκρατικών θεσμών, κάθε μεταγενέστερη αναθεώρηση του μνημονίου αυτού (της σύμβασης δανείου).


Μέχρι σήμερα έχουν υπάρξει δύο αναθεωρήσεις, οι οποίες δεν είχαν καμία σχέση με τη πρώτη σύμβαση δανείου (το …μνημόνιο όπως θέλουν να το ονομάζουν).


Δηλαδή οι πιστωτές, οι τράπεζες που μας έδωσαν τα νέα δάνεια, έχουν την ευχέρεια να αναθεωρούν μονομερώς τη σύμβαση, να προσθέτουν τους όρους που θέλουν και η Ελλάδα απλά να υπογράφει με τον υπουργό οικονομικών.


Αυτός είναι ο λόγος που ο Γ. Παπανδρέου έχει δώσει αποκλειστικά στον Παπακωνσταντίνου τη δυνατότητα αυτή, ώστε να μην κοινοποιούνται οι νέοι όροι που θέτουν κάθε φορά οι τράπεζες.


Αυτές οι αναθεωρήσεις της σύμβασης δανείου (το γνωστό μνημόνιο) επιδείνωσαν ακόμη περισσότερο τους φορολογικούς συντελεστές, τις περικοπές στην υγεία, την εκπαίδευση, τις συντάξεις και τους μισθούς.


Από το 1974, το έτος ίδρυσης της δημοκρατίας στην Ελλάδα, το Κοινοβούλιο έχει θεσπίσει 18 νόμους μέσω της διαδικασίας του επείγοντος, ενώ σε μόλις ένα χρόνο στην κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ έχει περάσει, με την ίδια διαδικασία, επτά σχέδια νόμων.


Εντύπωση προκαλεί η δήλωση του Υπουργού Οικονομικών, του Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δικαιολογεί τη νομοθετική βιασύνη με την κυνική δήλωση ότι “για κάθε νόμο και για κάθε μέτρο θα έχουμε το πολύ είκοσι ημέρες διαδηλώσεων.''


Read more...

ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΜΑΣΕΣ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Το "πανηγύρι" με τη "μάσα" στα κρατικά χρήματα, ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, είναι εξωφρενικό.


Και φυσικά η ... "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη ΑΠΟΥΣΑ γιατί ... "είναι πολλά τα λεφτά Άρη".


Η κατασκευή ενός site, σύνθετου και με πολλαπλές δυνατότητες φτάνει το ανώτερο στο ποσό των 50.000 ευρώ.


Αυτό όταν τα λεφτά είναι "δουλεμένα", είναι εκείνου που τα ξοδεύει και δεν "παίζει" με ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, με ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.



Ας δούμε ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ - τι πλήρωσε "κάποιος" ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ- για τη κατασκευή ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ιστοσελίδων.



1 - Η ιστοσελίδα Δασών και Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων : 1.679.600 ευρώ !!!



2 - Η ιστοσελίδα της Βουλής : 1.011.318 ευρώ !!!



3 - Εταιρίας Κοινωνίας της Πληροφορίας - 3 ιστοσελίδες : 22.000.000 ευρώ !!! Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ... ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ !!!



4 - Η ιστοσελίδα ΕΣΠΑ : 929.152,77 ευρώ !!!



5 - Δήμος Νέας Σμύρνης : 479.750 ευρώ !!!



6 - Δήμος Αθηναίων : 942.105 ευρώ !!!



7 - Δήμος Κεφαλλονιάς : 405.709 ευρώ !!!



8 - Δήμος Δράμας : 379.700 ευρώ !!!



9 - Δήμος Περιστερίου : 501.800 ευρώ !!!



10 - Η ιστοσελίδα της Πυροσβεστικής : 1.352.792 ευρώ !!!

Τόσα δεν ξόδεψε η πυροσβεστική για ... φωτιές αλλά για την .... "ιστοσελίδα" της, "κάποιος" ΥΠΕΓΡΑΨΕ για 1.352.792 ευρώ !!!



Και μετά λένε "πληρώστε, έχει φως στην άκρη του τούνελ".



Φως υπάρχει αλλά μόνο για κάποιους που είναι στη κατάλληλη θέση για να υπογράφουν "συμβάσεις" με ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.




Επαναλαμβάνουμε ως μέτρο σύγκρισης των ποσών ότι ένα site πολύ καλύτερο, μεγαλύτερο και πιο πολύπλοκο από αυτά που χρυσοπληρώθηκαν ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ πάνω από 50.000 ευρώ.


Αλλά είπαμε : όταν τα λεφτά είναι "δουλεμένα" και όχι των ... "άλλων" δηλαδή ΔΙΚΑ ΜΑΣ


Read more...

"ΚΛΙΜΑΚΑ" - ebay - Υπουργείο Υγείας και ΥΠΕΞ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011


ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!!


"Κλίμακα" : Η ΚΛΙΜΑΚΑ προσφέρει υπηρεσίες ιατρικές, ψυχοκοινωνικές, ειδικής υποστήριξης και φροντίδας σε άτομα και ομάδες ευπαθείς με πολλαπλά προβλήματα που χρήζουν συστηματικής και ολοκληρωμένης παρέμβασης. Συμβάλλει στον περιορισμό των ανισοτήτων, στις ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στα δημόσια αγαθά, στην αύξηση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού."


"Το μεγαλύτερο μέρος των δράσεων του φορέα χρηματοδοτείται και εποπτεύεται από την Δ/νση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από το Υπουργείο Εξωτερικών μέσω της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (Υ.Δ.Α.Σ), το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Προστασίας και χορηγούς".



Η συγκεριμένη μη κυβερνητική οργάνωση δεν θα μας απασχολούσε εάν δεν βλέπαμε κάτι ... περίεργο.



Είδαμε ότι στις 26/10/2010 πήρε από το υπουργείο Εξωτερικών (Α.Π.:Φ.3210/ΑΣ 357) τη δεύτερη και τρίτη δόση, ΠΟΣΟ 15.000 ΕΥΡΩ, για τη χρηματοδότηση του προγράμματος ... " Ανάπτυξη δομών και υπηρεσιών ψυχικής υγείας στο ....ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ" !!!!


Η "κλίμακα" είναι ΜΚΟ.



Διαβάστε τις κρατικές χρηματοδοτήσεις σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ "ΚΛΙΜΑΚΑ".



1 - "Ίδρυμα Λειτουργοί Υγείας της Αγάπης" : 30.000 ΕΥΡΩ από το ΥΠΕΞ για να κατασκευάσει μονάδα εκτροφής αγελάδων στην Κατάγκα του Κονγκό !!!.


2 - "Κλάμπ 21 Εγρήγορση" : 17.500 ΕΥΡΩ από το ΥΠΕΞ για το πρόγραμμα που εκπόνησε στην Τουρκία: "Η πολιτισμική παράδοση μέσα από γαστρονομία" !!!


3 - "Athens Network of Collaborating Experts" : 35.000 ΕΥΡΩ από το ΥΠΕΞ για το πρόγραμμα Κατάρτισης Στελεχών Μουσείων στο κράτος της Γεωργίας" !!!


4 - ΔΙΔΗΝΕ : 374.616 ΕΥΡΩ για ... σωληνώσεις παροχής νερού στην Αλβανία !!!


5 - ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ : 35.783 ΕΥΡΩ από το ΥΠΕΞ για τονΓυναικείο αγροτουριστικό συνεταιρισμό στη Συρία !!!


6 - ΚΛΙΜΑΚΑ : 70.775 ΕΥΡΩ από το ΥΠΕΞ για τη Στήριξη αλλοδαπών γυναικών.


7 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ : 40.000 ΕΥΡΩ από το ΥΠΕΞ για Αγροτουρισμό στη Μολδαβία !!!


8 - ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ : 471.802,50 ΕΥΡΩ από το ΥΠΕΞ για Αποπεράτωση Αρσακείου Τιράνων.


ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.


ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ... ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΒΟΡΕΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.



"Επιστρέφοντας" στη ΜΚΟ "ΚΛΙΜΑΚΑ" που έχει κύρια πηγή εσόδων το κράτος, δηλαδή εμάς, θα δούμε κάτι το καταπληκτικό.



Η ... ΜΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ



Oι ... δύο ιερομόναχοι είναι ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ του ebay με επωνυμία καταστήματος "orthodoxchristianshop".



Και όπως περιγράφουν στο ... κατάστημα τους :


"We are two Orthodox Christian brotherhoods- actually a brotherhood and a sisterhood"


"Please realize we are shipping from Greece and so our shipping costs may seem large to you, but sometimes we lose money on shipping!"



ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ !!!



"We are two monastic brotherhoods located in Greece (actually a brotherhood and a sisterhood) that support ourselves by producing handicrafts and selling those handicrafts and other selected worship articles (usually from other monastic communities)"



Στο κατάστημα τους τα ... δύο αδέρφια έχουν και τηλέφωνο Ελλάδας, του ... καταστήματος.



Φυσικά το τηλέφωνο για άμεση επικοινωνία ( 210 - 3220111), τηλέφωνο που στον ΟΤΕ είναι είναι απόρρητο !!!



ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ :



Η ... ΜΚΟ είναι μία βιοτεχνία υφασμάτων, δώρων και ρούχων για κληρικούς !!!


Και αν νομίζετε ότι ότι κάνουμε "πλάκα", διαβάστε και αυτό :


" Company: Ouranodromos Klimax

Person: Mr. Philaretos Ieromonahos


Address: Attiki Athens Ipatias 11, Athens, Attiki, Greece


Telephone: 30-210-3220111


Fax: 30-210-3220111"




Το τηλέφωνο ? το ... απόρρητο 210 - 3220111 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ .... ΜΚΟ "ΚΛΙΜΑΚΑ"



Η διαφήμιση της συγκεκριμένης επιχείρησης είναι σχεδόν σε όλους τους επαγγελματικούς οδηγούς βιοτεχνών.



Σε ιστοσελίδες από τις ΗΠΑ έως τη ... Κίνα.



Φυσικά είναι ΤΩΡΑ θέμα του ΣΔΟΕ εάν αυτή η ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ... Μη Κυβερνητική Οργάνωση - Βιοτεχνία έχει και τα φορολογικά παραστατικά για τις πωλήσεις της.



Είναι θέμα του ΥΠΕΞ να δώσει εξηγήσεις για το πως χρηματοδοτεί μία ιδιωτική επιχείρηση με χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.



Εκτός και αν κάποιοι στο ΥΠΕΞ "ξεχάσουν" την σημερινή αποκάλυψη μας.

- Δεν έχουμε διαγράψει ΠΟΤΕ και ούτε θα διαγράψουμε οποιοδήποτε σχόλιο κάνουν αναγνώστες σε ανάρτηση μας. Αλλά μπορούμε να απαντήσουμε 


Read more...

ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!!

 

"Κλίμακα" : Η ΚΛΙΜΑΚΑ προσφέρει υπηρεσίες ιατρικές, ψυχοκοινωνικές, ειδικής υποστήριξης και φροντίδας σε άτομα και ομάδες ευπαθείς με πολλαπλά προβλήματα που χρήζουν συστηματικής και ολοκληρωμένης παρέμβασης. Συμβάλλει στον περιορισμό των ανισοτήτων, στις ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στα δημόσια αγαθά, στην αύξηση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού."


"Το μεγαλύτερο μέρος των δράσεων του φορέα χρηματοδοτείται και εποπτεύεται από την Δ/νση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από το Υπουργείο Εξωτερικών μέσω της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (Υ.Δ.Α.Σ), το Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Προστασίας και χορηγούς".



 

Η συγκεριμένη μη κυβερνητική οργάνωση δεν θα μας απασχολούσε εάν δεν βλέπαμε κάτι ... περίεργο.



Είδαμε ότι στις 26/10/2010 πήρε από το υπουργείο Εξωτερικών (Α.Π.:Φ.3210/ΑΣ 357) τη δεύτερη και τρίτη δόση, ΠΟΣΟ 15.000 ΕΥΡΩ,  για τη χρηματοδότηση του προγράμματος ... " Ανάπτυξη δομών και υπηρεσιών ψυχικής υγείας στο ....ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ" !!!!

 

Η "κλίμακα" είναι ΜΚΟ.



Διαβάστε τις κρατικές χρηματοδοτήσεις σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ "ΚΛΙΜΑΚΑ".



 

1 -  "Ίδρυμα Λειτουργοί Υγείας της Αγάπης" : 30.000 ΕΥΡΩ από το ΥΠΕΞ για να κατασκευάσει μονάδα εκτροφής αγελάδων στην Κατάγκα του Κονγκό !!!.


 

2 -   "Κλάμπ 21 Εγρήγορση" : 17.500 ΕΥΡΩ από το ΥΠΕΞ για το πρόγραμμα που εκπόνησε στην Τουρκία: "Η πολιτισμική παράδοση μέσα από γαστρονομία" !!!


 

3 -  "Athens Network of Collaborating Experts" : 35.000 ΕΥΡΩ από το ΥΠΕΞ για το πρόγραμμα Κατάρτισης Στελεχών Μουσείων στο κράτος της Γεωργίας" !!!


 

4 - ΔΙΔΗΝΕ : 374.616 ΕΥΡΩ για ... σωληνώσεις παροχής νερού στην Αλβανία !!!


 

5 - ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ : 35.783 ΕΥΡΩ από το ΥΠΕΞ για τονΓυναικείο αγροτουριστικό συνεταιρισμό στη Συρία !!!


 

6 - ΚΛΙΜΑΚΑ : 70.775 ΕΥΡΩ από το ΥΠΕΞ για τη Στήριξη αλλοδαπών γυναικών.


 

7 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ : 40.000 ΕΥΡΩ από το ΥΠΕΞ για Αγροτουρισμό στη Μολδαβία !!!


 

8 - ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ : 471.802,50 ΕΥΡΩ από το ΥΠΕΞ για Αποπεράτωση Αρσακείου Τιράνων


ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.


ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ... ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΒΟΡΕΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.



 

"Επιστρέφοντας" στη ΜΚΟ "ΚΛΙΜΑΚΑ" που έχει κύρια πηγή εσόδων το κράτος, δηλαδή εμάς, θα δούμε κάτι το καταπληκτικό.



 

Η ... ΜΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ



 

Oι ... δύο ιερομόναχοι είναι ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ του ebay με επωνυμία καταστήματος "orthodoxchristianshop".



Και όπως περιγράφουν στο ... κατάστημα τους : 


"We are two Orthodox Christian brotherhoods- actually a brotherhood and a sisterhood"


"Please realize we are shipping from Greece and so our shipping costs may seem large to you, but sometimes we lose money on shipping!"



 

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ !!!



 

"We are two monastic brotherhoods located in Greece (actually a brotherhood and a sisterhood) that support ourselves by producing handicrafts and selling those handicrafts and other selected worship articles (usually from other monastic communities)"



 

Στο κατάστημα τους τα ... δύο αδέρφια έχουν και τηλέφωνο Ελλάδας, του ... καταστήματος.



Φυσικά το τηλέφωνο για άμεση επικοινωνία ( 210 -  3220111), τηλέφωνο που στον ΟΤΕ είναι είναι απόρρητο !!!



 

 

ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ :



 

Η ... ΜΚΟ είναι μία βιοτεχνία υφασμάτων, δώρων και ρούχων για κληρικούς !!!


 

Και αν νομίζετε ότι ότι κάνουμε "πλάκα", διαβάστε και αυτό :


Company: Ouranodromos Klimax    


Person: Mr. Philaretos Ieromonahos  


Address: Attiki Athens Ipatias 11, Athens, Attiki, Greece


Telephone: 30-210-3220111  


Fax: 30-210-3220111"




 

Το τηλέφωνο ? το ... απόρρητο 210 - 3220111 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ .... ΜΚΟ "ΚΛΙΜΑΚΑ" 



 

Η διαφήμιση της συγκεκριμένης επιχείρησης είναι σχεδόν σε όλους τους επαγγελματικούς οδηγούς βιοτεχνών.



Σε ιστοσελίδες από τις ΗΠΑ έως τη ... Κίνα.



 

Φυσικά είναι ΤΩΡΑ θέμα του ΣΔΟΕ εάν αυτή η ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ  ... Μη Κυβερνητική Οργάνωση - Βιοτεχνία έχει και τα φορολογικά παραστατικά για τις πωλήσεις της.



 

Είναι θέμα του ΥΠΕΞ να δώσει εξηγήσεις για το πως χρηματοδοτεί μία ιδιωτική επιχείρηση με χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.  



 

Εκτός και αν κάποιοι στο ΥΠΕΞ "ξεχάσουν" την σημερινή αποκάλυψη μας.  

Read more...

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP