ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

"η διαφορετική άποψη δεν συνιστά αμφισβήτηση του αρχηγού" Αυτή ήταν η δήλωση του Κυριάκου για την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία.

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ? "θα συνεχίσουμε το πριόνισμα του εκάστοτε αρχηγού".

Ποιά διαφορετική άποψη ? Δεν θα έχετε καμία διαφορετική άποψη. 'Αλλο η δημοκρατία στη παράταξη και άλλο οι υπόγειες υπονομεύσεις.

Πάντα μιλάγατε για "δημοκρατική διαφορετική άποψη". Πάντα η άποψη αυτή χτυπούσε τον εκάστοτε Πρόεδρο : τον Αβέρωφ, τον 'Εβερτ, τον Καραμανλή.
Πάντα μόλις η Νέα Δημοκρατία έβρισκε το δρόμο της νίκης, εσείς με μία ξαφνική "δημοκρατική διαφορετική άποψη" στα ΜΜΕ γκρεμίζατε κάθε προσπάθεια για νίκη.
Πάντα μόλις νοιώθατε ότι δεν πάνε τα πράγματα όπως ΕΣΕΙΣ θα θέλατε για ΕΣΑΣ - και όχι για τη παράταξη - δημιουργούσατε μία "δημοκρατική διαφορετική άποψη".

Το ίδιο κάνετε δεκαετίες στη Νέα Δημοκρατία. Σε όλους τους Προέδρους.
Είναι η τακτική του "επίτιμου" και της οικογένειας του που πρέπει επιτέλους ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ να σταματήσουν να υπονομεύουν τη παράταξη προς όφελος τους.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Οι προσπάθειες για καθοδήγηση "προβάτων" των βουλευτών και πολιτευτών που υποστήριξαν τη Μητσοτάκη έπεσαν στο κενό. Παντού με πρώτη και καλύτερη τη Β΄ Αθήνας ο λαός, Η ΒΑΣΗ, ζήτησε μία καινούργια αρχή.

ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Σε αυτή την ανασυγκρότηση ΤΩΡΑ όλοι πρέπει να επιλέξουν εάν θα ακούσουν τη φωνή των εκλογών, ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ, και θα σταθούν κάτω από τον Αντώνη Σαμαρά ή θα υπονομεύσουν με " διαφορετική άποψη" τις ελπίδες όλων των οπαδών.
Η επιλογή πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ. Με νωπή την εντολή.

Ο Πρόεδρος δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να πέσει θύμα - ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα - των εσωκομματικών ισορροπιών.
Δεν υπάρχουν εσωκομματικές ισορροπίες. Υπάρχει η αμφισβήτηση και η υπονόμευση.

Ο Πρόεδρος πρέπει με τη πρώτη αφορμή να στείλει τον οποιονδήποτε ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
Τέρμα οι βεντούζες στις καρέκλες, τέρμα οι αγωνιστές των σαλονιών, τέρμα όλοι εκείνοι που τόσα χρόνια κουβάλαγαν μέσα στη παράταξη τη βρώμα και τη μπόχα από τα σκάνδαλα και το προσωπικό τους συμφέρον.
Άμεση διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία όλων όσων έχουν συνδεθεί με τα σκάνδαλα.

Ο δρόμος είναι ένας : αυτός της εντολής της βάσης.
- ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
- ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ" ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
- ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.


Στις "εσωκομματικές ισορροπίες" θα επανέλθουμε. Ιδιαίτερα στη μοιρασιά επί Προεδρίας Καραμανλή, να διοικεί εκείνος στη Ρηγίλλης και η Ντόρα στο Δήμο της Αθήνας (με δικούς της Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και τη πλειοψηφία των δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων).

Εμείς θα πούμε και ονόματα και στοιχεία. Ποιοί είναι πραγματικοί "κουμπάροι", ποιοί και γιατί δημιούργησαν τοπικές εφημερίδες, ποιοί και γιατί κάνουν τα στραβά μάτια σε παράνομες κατασκευές, ποιοί και γιατί δηλώνουν άλλα στοιχεία για να εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι.

ΟΛΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP