ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΧΑΡΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009


Ανάμεσα στα πολλά περίεργα που είδαμε παραμονές των εκλογών για το νέο Πρόεδρο μας, ήταν και η αποστολή SMS - προφανώς από το αυτόματο σύστημα αποστολής sms που υπήρχε στην ιστοσελίδα της Ντόρας - από τον Χάρη Τομπούλογλου.

“Την Κυριακή ψηφίζω Ντόρα Μπακογιάννη.”

Ο Χάρης είναι από τους πλέον αγαπητούς στη Βάση της παράταξης με μεγάλη και τίμια πορεία μέσα στη Νέα Δημοκρατία.
Ξεκίνησε από την ΟΝΝΕΔ και ανέβηκε στο κόμμα μέσα από πραγματικούς αγώνες. Πολιτικό "παιδί" του Έβερτ και προσωπικός φίλος του Καραμανλή.
Δεν ήταν μέρος του συστήματος Μητσοτάκη που φρόντιζε ιδιαίτερα τα δικά του παιδιά (όπως είναι ο Χρήστος Τεντόμας, κουμπάρος της Ντόρας, Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «ΑΘΗΝΑ –ΑΥΡΙΟ» της Ντόρας Μπακογιάννη, Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη - υποστηρικτή της Ντόρας - «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Αντιδήμαρχος και στους δύο Δημάρχους, υποδιοικητής του ΙΚΑ και πολύ - μαυρισμένος από τη Βάση της παράταξης στην Α' Αθηνών).
Η επιτυχημένη πολιτική πορεία του Χάρη είχε ενοχλήσει πολλούς στη Β΄Αθηνών.Η εκλογή του στις βουλευτικές εκλογές - με τη πραγματική στήριξη της Βάσης - ήταν σίγουρη. Ακολούθησαν τα γνωστά γεγονότα και οι πόρτες της Βουλής έκλεισαν - ελπίζουμε όχι για πολύ ακόμα - για το Χάρη Τομπούλογλου.  
 

Αρκετά χρόνια μετά, στις εσωκομματικές μας εκλογές, ο Χάρης είναι στο πλευρό της Ντόρας και του συστήματος που ήθελε να ξεχαστεί ο Εθνάρχης Καραμανλής, του συστήματος που στόχευε εκείνους που στήριζαν τις ιδρυτικές αρχές του κόμματος, του συστήματος που όταν ήταν ο Αβέρωφ, ο Έβερτ και ο Καραμανλής Πρόεδροι έσκαβε το λάκκο της παράταξης.

“Την Κυριακή ψηφίζω Ντόρα Μπακογιάννη.”
Ας ελπίσουμε ο Χάρης να μην θέλει να είναι ένα ακόμα γρανάζι του συστήματος που η ΒΑΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ εκλέγοντας Πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά.
Ας ελπίσουμε να μην του έταξαν κάποια θέση στις Δημοτικές εκλογές του 2010,εκεί όπου το γνωστό σύστημα θα θελήσει να δώσει "υπόγεια" την απάντηση στον Αντώνη.

Γιατί εάν είναι έτσι Χάρη, οι αγώνες σου και μαζί οι αγώνες όλων εκείνων που στάθηκαν στο πλευρό σου δεν θα είναι παρά σκουπίδια στην Ιστορία της παράταξης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος,  1 Μαΐου 2010 στις 12:32 π.μ.  

μαλλον δε τον ξερετε καθολου τον κυριο τομπουλογλου

Ανώνυμος,  11 Ιουνίου 2010 στις 7:57 μ.μ.  

το ποσο απατεωνας ειναι?

Slang 30 Οκτωβρίου 2010 στις 10:16 μ.μ.  

από το www.slang.gr
===================

...από τότε που το όνομά του έγινε γνωστό, είναι πλέον συνώνυμο των εκφράσεων "παίρνω τον πούλο" και "την πουλεύω" δηλαδή φεύγω (βιαστικά). Αν και στο βιογραφικό του δεν γράφει τίποτα γι' αυτό... Περίεργο...

Νομίζω ότι αξίζει να γίνει μια εννοιολογική διάκριση μεταξύ των λημμάτων «Τομπούλογλου» και «εξαφανιζόλ», κυρίως προς χάρη των αλλοδαπών σλανγκιστών ώστε να γίνουν αντιληπτές οι λεπτές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των λημμάτων αυτών.

Π.χ., Κατά τη διάρκεια παθιάρικου, κολασμένου εφηβικού σεξ εν κρυπτώ στον αχυρώνα (λέμε τώρα), θα ακούγαμε (ασθμαίνοντας):
- Ωχ! Ήρθε η μάνα μου! Εξαφανιζόλ! ή
- Ωχ! -//- -//- Τομπούλογλου!

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP