ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙΣΜΑ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Το είχαμε πει ότι κάποιοι στη παράταξη δεν θα σταματήσουν να δημιουργούνε τα γνωστά προβλήματα που δεκαετίες ταλαιπωρούνε τη Νέα Δημοκρατία.
Μετά τη νίκη του Αντώνη Σαμαρά, όπως είχαμε έγκαιρα πει, οι "χαμένοι" των εσωκομματικών εκλογών θα θελήσουν να δώσουν την απάντηση τους μέσα από το κομματικό μηχανισμό και τις εκλογές για τη τοπική αυτοδιοίκηση το 2010.
Η αρχή έγινε με τον Γρηγόρη Αρχοντάκη, τον Νομάρχη Χανίων ο οποίος δεν ήταν ποτέ μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Αντίθετα ήταν ιδρυτικό στέλεχος καθώς και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής των Φιλελεύθερων του Στέφανου Μάνου. Την υποψηφιότητα του για τη Νομαρχία Χανίων στήριξε η οικογένεια Μητσοτάκη.Ήταν ο "εκλεκτός". Τα ΜΜΕ ανακοίνωσαν την αποχώρηση του από τη Νέα Δημοκρατία. Ποια αποχώρηση ? Έγινε αναγκαστικά μέλος τη Κυριακή των εκλογών για να ψηφίση την Ντόρα. Δεν του "βγήκε" η επιλογή και αποχώρησε από τη παράταξη. Δηλαδή ήταν Νέα Δημοκρατία για μία εβδομάδα.
Αυτές οι επιλογές της παράταξης και των εγκεφάλων - ανεγκεφάλων της Ρηγίλλης μας κάνουν ξεφτύλα και δίνουν στα ΜΜΕ τροφή για δήθεν διάλυση της Νέας Δημοκρατίας.
Στην "μητσοτακικοκρατούμενη" δημαρχία Αθηνών ο νυν δήμαρχος είχε τονίσει στο Mega (που αλλού ?) λίγες ημέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές - και βλέποντας τα μηνύματα για νίκη Σαμαρά - την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αθηναίων.Ήθελε να προλάβει τα γεγονότα και να μην αφήσει περιθώρια άλλων επιλογών για τον Αντώνη Σαμαρά. Ίσως ξέχασε ότι στην ευρωβουλή τον έστειλε ο νυν Πρόεδρος της παράταξης.
Όμως δεν είναι μόνο ο νυν δήμαρχος Αθηναίων. Παρόμοιες αντιλήψεις και αντιδράσεις θα έχουμε και από άλλους Δημάρχους : του Ζαφειρόπουλου στο Χαλάνδρι, του Καλογερόπουλου στο Αιγάλεω, του Μαραβέλια στο Χαϊδάρι.
Στην επαρχία ο Τζανακούλης δήμαρχου Λάρισας ή σε Νομαρχίες όπως στη Λέσβο (Βογιατζής), τη Φθιώτιδα (Χειμάρας), Κορινθίας (Ταγαράς).

Για άλλη μία φορά θα πούμε ότι ΤΩΡΑ είναι η στιγμή να ξεκαθαρίσουν όλα. Να ξεκαθαρίσουν ότι όλοι είναι κάτω από τον Πρόεδρο χωρίς υπονομεύσεις και παρακομματικούς μηχανισμούς.
Εάν ο Πρόεδρος κάνει το ίδιο λάθος που έκαναν όλοι οι "τέως" και δεν αντιδράσει δυναμικά σε οποιαδήποτε τρικλοποδιά τους τότε για άλλη μια φορά η Νέα Δημοκρατία θα έχει χάσει την ευκαιρία να βάλει τις βάσεις για ισχυρή πορεία προς την εξουσία.

1 σχόλια:

Ανώνυμος,  2 Ιανουαρίου 2010 στις 6:27 μ.μ.  

Αντώνη γερά τράβα μπροστά

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP