ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Οι οποιεσδήποτε διαφορές μας με τους ψηφοφόρους άλλων κομμάτων είναι καθαρά πολιτικές. Πάνω από όλα και από όλους είναι η Ελλάδα.
Για αυτό και δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη τη περίεργη τακτική του γραμματέα του πασόκ.
Ο βουλευτής του πασόκ Ξάνθης Σωκράτης Ξυνίδης είναι ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος και ο εκλεκτός του Γιώργου Παπανδρέου.
Στις εκλογές του 2006 ο Παπανδρέου, ακολουθώντας πιστά το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα", πίστευε ότι με την υποστήριξη κάποιων (ευτυχώς όπως αποδείχθηκε ελάχιστων) του κομματικού μηχανισμού του πασοκ, θα κατάφερνε να επιβάλει τη Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν για την υπερνομαρχία Ξάνθης - Καβάλας - Δράμας. Ήθελε οπωσδήποτε να κερδίσει τις ψήφους της μουσουλμανικής μειονότητας, να τους αποδείξει ότι είναι ο δικός τους άνθρωπος.
Η κυρία Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν είναι μέλος της παράνομης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης».Είναι η κυρία που δηλώνει ότι στη Θράκη οι Έλληνες μουσουλμάνοι είναι τούρκοι. Η κυρία που έχει αναλάβει να "συνετήσει" τους Έλληνες μουσουλμάνους Πομάκους - οι οποίοι αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με τη Τουρκία και καταγγέλουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (ετήσια Σύνοδο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του ΟΑΣΕ)τους πράκτορες του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής.
Είναι η ίδια που πήγε ως ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο υπέρ της τουρκόφωνης εφημερίδας της Ξάνθης millet η οποία έγραψε κατά της ( μη ελεγχόμενης από το προξενίο ) πομακικής εφημερίδας «Nατπρές» λέγοντας για τον εκδότη της : "Οι τύποι σαν εσάς (Καραχότζα εκδότης της «Nατπρές») μετριούνται στα δάχτυλα και δεν έχετε ούτε πρόσωπο, ούτε θάρρος για να βγείτε στην κοινωνία. Και επιτρέπεται μήπως στο Ισλάμ να συνεργάζεται με Χριστιανούς Ορθοδόξους τους πιο στυγερούς εχθρούς στην ιστορία των ομόθρησκων αδερφών σας και να προδίδετε τους Τουρκομουσουλμάνους αδελφούς σας ?"

Ο κ. Ξυνίδης είναι βουλευτής του πασόκ στη Ξάνθη και γραμματέας του πασοκ. Και εκείνος, όπως και ο πρόεδρος του για να καταφέρει την εκλογή του στόχευσε στη μειονότητα της Ξάνθης. Και ο καλύτερος τρόπος σύμφωνα με τον Έλληνα βουλευτή ήταν ο Σινάν Καβάζ.
Ο Σινάν Καβάζ είναι μέλος της παράνομης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» (όπως και η εκλεκτή του Παπανδρέου),της «Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης» και του «Συλλόγου Τούρκων Επιστημόνων Δυτικής Θράκης».
Είναι ο άνθρωπος που τρέχει σε ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς ανθρωπίνων δικαιωμάτων με καταγγελίες ότι δήθεν η Ελλάδα καταπιέζει τους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης.
Είναι ο ίδιος που σε video («ΘΕΜΑ» (16/09/2007))σε "εκδηλώσεις" της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» φώναζε «Μην ψηφίσετε γκιαούρη», «Να τρομάξουμε όσους ψηφίζουν γκιαούρηδες» και πολλά άλλα.

Στην Ελληνική μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης το πασόκ είναι πρώτο σε ψήφους.Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού σε αυτό βρίσκουν την ασφαλή στέγη οι κατευθυνόμενοι από το τουρκικό προξενείο και τα μέλη της παράνομης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης».

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP