ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΒΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ, ΦΑΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ, ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Θα μας τρελάνουν !!!


Η ... προσφορά θυμίζει κάποια αγγελία που είχαμε δει πριν καιρό " Ζητούνται άτομα (άντρες - γυναίκες ) για ηχογράφηση ερωτικών κειμένων τύπου 090. Δεν χρειάζετε εμπειρία, υπάρχει πλήρης καθοδήγηση" !!!


"Προώθησε το νέο nd.gr και γνώρισε από κοντά τον Αντώνη Σαμαρά!" !!!


Από το http://beta.nd.gr/.


Επιτέλους το όνειρο εκατομμυρίων Ελλήνων γίνεται πραγματικότητα, τα τάματα έπιασαν τόπο και με δάκρυα στα μάτια οι πιστοί ευχαριστούν τη Μεγαλόχαρη που χωρίς κουπόνια και χωρίς κλήσεις σε 090 θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τον Πρόεδρο !!!


Ουρές κάνουν για να γνωρίσουν τον Πανατώνη ( τον ... Παντοκράτορα της Νέας Δημοκρατίας).


Επιπλέον για τους πρώτους υπερτυχερούς ισχύει το 1 +1 δώρο : γνώρισε το Σαμαρά και μαζί δώρο η γνωριμία με τους "πανέξυπνους" συμβούλους του.


Σε λίγο καιρό - μετά τις εκλογές - το Mega του Μπόμπολα ( ο αγαπημένος πλέον εργολάβος της "ανανεωμένης" ΝΔ) θα έχει και ριάλιτι από τα κεντρικά της ΝΔ με τίτλο " Πάλι Αντιπολίτευση".



Ο λαός κάθε μέρα υποφέρει, κάθε μέρα ανακοινώνουν νέα μέτρα λιτότητας, κάθε μέρα ξεπουλάνε και ένα ακόμα κομμάτι της χώρας μας, κάθε μέρα η ακρίβεια χτυπά το οικογενειακό εισόδημα, κάθε μέρα νέοι άνθρωποι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το εξωτερικό, κάθε μέρα αυξάνονται οι τιμές σε βασικά προϊόντα, κάθε μέρα χάνονται εργατικά δικαιώματα δεκαετιών, κάθε μέρα χιλιάδες συνάνθρωποι μας δεν έχουν ούτε ένα πιάτο φαγητό.



Και αντί να ασχοληθούν οι "εγκέφαλοι - ανεγκέφαλοι" των κεντρικών με τα καθημερινά και τραγικά προβλήματα της χώρας μας, αντί να κλείσουν τα επικοινωνιακά μονοπάτια που μεθοδικά ανοίγουν με τους οπαδούς μας η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης, αυτοί κάνουν "προσφορές" γνωριμίας από το διαδίκτυο λες και ο Πρόεδρος είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου ή η Μαριάννα Ντούβλη.



Καλά που ο Παναντώνης "τράβηξε" για τη Συγγρού και όχι προς του Ρέντη που έχει τη κεντρική λαχαναγορά.



Βροχή θα έπεφταν οι ντομάτες.

Read more...

ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ : Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Επιτέλους υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται στο γενικό και μαζικό ξεπούλημα της Ελλάδας στον Μπόμπολα.


Ο ΧΥΤΑ Κερατέας (και όχι μόνο) πρέπει από Νόμο της Ε.Ε να παύσει τη λειτουργία του το 2013.


Ο συγκεκριμένος ΧΥΤΑ είναι Ιστορικός και Αρχαιολογικός Χώρος (ΦΕΚ 1070/Β/29-12-1995) !!!



Επιπλέον : η ίδια περιοχή είχε κηρυχτεί αναδασωτέα αλλά τα πράγματα άλλαξαν τον Αύγουστο του 2007.


Τον Αύγουστο του 2007 είχαμε τις φονικές φωτιές σε όλη την Ελλάδα, τη χειρότερη καταστροφή για τη χώρα μας.


Τον ίδιο μήνα ο περιφερειάρχης Αττικής αποφάσισε την άρση της αναδάσωσης !!!



Ο ΧΥΤΑ Κερατέας (και όχι μόνο) πρέπει από Νόμο της Ε.Ε να παύσει τη λειτουργία του το 2013.



Γιατί λοιπόν η κυβέρνηση – με την ένοχη σιωπή της αντιπολίτευσης - σιωπά και θέλει να επιβάλει τη κατασκευή ΧΥΤΑ που θα κοστίσει εκατομμύρια ευρώ στις τσέπες μας με χρονικό όριο ζωής 2 χρόνια, μέσα σε αρχαιολογικό και αναδασωτέο χώρο ?


Είναι απλό : με αυτή τη κατασκευή κάποιος (?) θα κερδίσει εκατομμύρια ευρώ.


Το 2013 θα πρέπει να κλείσει αυτός ο ΧΥΤΑ ( και όχι μόνο ) σύμφωνα με το νόμο της Ε.Ε..


Όμως εδώ είναι το δεύτερο σημαντικό στοιχείο : ΔΕΝ θα κλείσει παραβιάζοντας το νόμο της Ε.Ε..



Και να το κόλπο.


Η Ελλάδα θα καταδικαστεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τη παράβαση, αλλά ο διαχειριστής των ΧΥΤΑ (ποιός είναι άραγε ???) θα συνεχίσει να πληρώνεται από το κράτος, δηλαδή από εμάς !!!


Ταυτόχρονα θα πληρώνουμε από τη τσέπη μας και κάποια εκατομμύρια ευρώ ως πρόστιμο στην Ε.Ε..


Είναι το γνωστό κόλπο που είναι πίσω από τις συχνές καταδικαστικές αποφάσεις ενάντια στην Ελλάδα.


Κάποιοι οικονομάνε και ο λαός πληρώνει Διπλά !!!



Και για όσους δεν ξέρουν ας διαβάσουν ποιος είναι ο Μπόμπολας που έχει τη δύναμη να αναγκάζει πολιτικούς να μας κάνουν να πληρώνουμε εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο του Μπόμπολα.



- Εκδόσεις που φέρουν την σφραγίδα του είναι το “Έθνος”, το «Κυριακάτικο Έθνος”, το «Πρώτο Θέμα», η «Hμερησία», η «Goal News», περιοδικά όπως «Elle», «Max», «Car & Driver», «Σινεμά», «Iδανικό Σπίτι», ενώ σε συνεργασία με τον Λαμπράκη, η ΠHΓAΣOΣ (σ.σ. η εκδοτική της οικογένειας Μπόμπολα) μετέχει στην εφημερίδα «Aγγελιοφόρος», στο «TV Zapping», στο «Close up» κ.ά.


- Εταιρείες τηλεηχοπληροφόρησης (τα γνωστά 090). Την πίτα των “090” μοιράστηκαν ο Μπόμπολας, ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάννης.


- Συμμετέχει με ποσοστό άνω του 21% στην Τηλέτυπο Α.Ε. - το γνωστό Mega Channel- στην οποία ανήκει και η επιτυχημένη εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών «Ανωση», αλλά και ποσοστό της Multichoice Hellas, η οποία έχει την άδεια λειτουργίας της δορυφορικής συνδρομητικής πλατφόρμας NOVA και του συνδρομητικού καναλιού FILMNET. Πρόσφατα μάλιστα επεκτάθηκε και στην μπάντα των FM με τη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού Real 989 (εκεί που ακούμε τον Χατζηνικολάου και τον Τράγκα), ενώ πολλοί είναι αυτοί που τον παροτρύνουν να πλησιάσει και τον Alpha.



Είναι χαρακτηριστική άλλωστε η συμφωνία που είχε υπογράψει με τους τρεις του «Θέματος» όταν αποφάσισε να εξαγοράσει την εφημερίδα. Στη συμφωνία υπήρχε ο όρος ο Τριανταφυλλόπουλος να μην εκδώσει δική του εφημερίδα πριν από την παρέλευση ενός έτους από την αγορά του «Θέματος». Αυτό φυσικά ήταν η κίνηση ματ που διασφάλιζε στο «Θέμα» το προβάδισμα που απαιτούσε ο Μπόμπολας (σε παλαιότερη ανάρτηση εξηγήσαμε την επιμονή της Ντόρας να κάνει επερωτήσεις στη Βουλή για τα “περίεργα” εκατομμύρια του Θέμου Αναστασιάδη)



Το επιχειρηματικό του μυαλό ήρθε αντιμέτωπο με την κυβέρνηση Καραμανλή όταν αυτή αποφάσισε να περάσει τον περιβόητο νόμο του βασικού μετόχου. Η κατασκευαστική εταιρεία «Ακτωρ» -που μετά τη συγχώνευσή της με την «Ελληνική Τεχνοδομική» ονομάστηκε «Ελλάκτωρ»- θησαύριζε από τις δημόσιες εργολαβίες. Ο Γ. Μπόμπολας τότε σκέφτηκε να διώξει από πάνω του το βάρος της Πήγασος Α.Ε., ώστε να μη χάσει τον δημόσιο κουμπαρά που γέμιζε την «Ελλάκτωρ», ενώ παράλληλα άνοιξε πεδίο μάχης με την κυβέρνηση «πυροβολώντας» μέσω πρωτοσέλιδων την απόφαση αυτή του Καραμανλή. (αυτό εξηγεί γιατί ο Σαμαράς έστρωσε “βελούδινο” χαλί μέσα στη Νέα Δημοκρατία” στον μεγαλοεργολάβο Μπόμπολα).



Εμπόριο όπλων

Η AΠEΛΛA TEXNIKH A.E είναι μια εταιρεία, με μετοχικό κεφάλαιο 300.000 ευρώ και έδρα τη Λουίζης Pιανκούρ 78A, η οποία στις 11 Nοεμβρίου 2002 καταχωρήθηκε στο Mητρώο Aνωνύμων Eταιρειών με μετόχους της την Eλληνική Tεχνοδομική - AKTΩP κατά 50%, τη SONAK 25% και την Kηφισιά Tεχνική 25% (οι δύο τελευταίες ελέγχονται από τον όμιλο Λιακουνάκου). Λίγες μέρες μετά την καταχώρηση της AΠEΛΛA, στις 25 Nοεμβρίου 2002, το KYΣEA αποφάσισε την αγορά χωρίς διαγωνισμό 42 NH-90 με option για άλλα τέσσερα, συνολικής αξίας 651 εκατομμυρίων ευρώ.



Eννέα μήνες αργότερα, στις 29 Aυγούστου 2003, αντί των 42 NH-90 είχαν αγοραστεί μόνον 20 μεταφορικά ελικόπτερα (16 μεταφορικά και 4 ειδικών αποστολών) με δικαίωμα προαίρεσης 14 επιπλέον από την κοινοπραξία NHI με κόστος 657,5 εκατ. ευρώ και αντισταθμιστικά οφέλη πιστωτικής αξίας 919,1 εκατ. ευρώ.


Δηλαδή τα 20 ελικόπτερα κόστισαν περισσότερο από τα 42 που αρχικά είχε προβλεφτεί να αγορασθούν με μικρότερη δαπάνη!


Στις 5 Nοεμβρίου 2003 η κατασκευάστρια των ελικοπτέρων (ανάδοχος πλέον της μεγάλης παραγγελίας) υπέγραψε τη σύμβαση των αντισταθμιστικών προγραμμάτων με πέντε εγχώριες εταιρείες. Αλλά τη μερίδα του λέοντος την πήρε η εταιρεία AKTΩP A.E., με έδρα όχι στη Φιλελλήνων 18 στο Xαλάνδρι που είναι η δηλωμένη της έδρα, αλλά στη Λουίζης Pιανκούρ 78A, δηλαδή στην ίδια διεύθυνση με αυτήν της AΠEΛΛA.


H AKTΩP σύμφωνα με τη σύμβαση Nο 21/2003 μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Oικονομικού Σχεδιασμού και Aμυντικών Eπενδύσεων του υπουργείου Eθνικής Aμυνας και της NHIndustries, αναλαμβάνει τα πέντε από τα δεκατέσσερα προγράμματα αντισταθμιστικών ωφελημάτων. H πιστωτική αξία των πέντε προγραμμάτων του AKTOPA είναι συνολικού ύψους 317,5 εκατ. ευρώ, με ονομαστική αξία 30,5 εκατ. ευρώ!


Δηλαδή στη μία μόνο από τις πέντε εταιρείες δόθηκαν πάνω από το 1/3 των αντισταθμιστικών!



Εδώ να θυμίσουμε ότι ο Γ. Παπαντωνίου – ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας – ελέγχετε σήμερα από τη Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος.



- Η ΕΥΔΑΠ είχε προκηρύξει διαγωνισμό για την αποκομιδή 200000 τόνων λάσπης που είναι το αποτέλεσμα του βιολογικού καθαρισμού των λυμάτων στο νησάκι της Ψυτάλλειας. Στο διαγωνισμό μετείχαν τέσσερις εταιρείες. Όταν ανοίχτηκαν οι προσφορές βρέθηκε ότι οι τρεις από αυτές δεν είχαν τις απαιτούμενες εγγυητικές, που θα έπρεπε να είχαν, ενώ μόνο ο Άκτωρας του Μπόμπολα είχε! (Τα στελέχη του ΥΠΕΧΩΔΕ εξέφραζαν την έκπληξή τους για την εξέλιξη, αναγνωρίζοντας ότι δεν αποκλείεται να έχει... στηθεί ο διαγωνισμός» (Καθημερινή, 17-10)



Η πρόταση του Άκτωρα ήταν να αποθέσει τη λάσπη στα λατομεία Σκαλιστήρη (είναι εκείνα που το ΠΑΣΟΚ μέσα από μια παρατεταμένη απεργία έδιωξε το Σκαλιστήρη και στη συνέχεια με κακοδιαχείρηση έκλεισε τα λατομεία του λευκόλιθου οδηγώντας τη Βόρεια Εύβοια στο μαρασμό και την εξαθλίωση), παρόλο που η λάσπη έχει τοξικότητα σύμφωνα με στοιχεία της ΕΥΔΑΠ αλλά και μελέτες χημικών μηχανικών.

Βέβαια μετά το σάλο που ξέσπασε για την ιδιαίτερη μεταχείριση και τη γιγάντωση του ομίλου Μπόμπολα η ΕΥΔΑΠ κήρυξε άγονο το διαγωνισμό.



Εδώ να θυμίσουμε παλαιότερη ανάρτηση μας με θέμα “ο Μπόμπολας αγόρασε τη Νέα Δημοκρατία ? ” όπου υπάρχουν συνδέσεις μεταξύ σημερινής ηγεσίας της ΝΔ – Μπόμπολα – προβλεπόμενης εξαγοράς από το Μπόμπολα της ΕΥΔΑΠ !!!



Είναι σημαντικό ότι ως δια μαγείας οι … αναθεωρήσεις του μνημονίου, δηλαδή της σύμβασης δανείου που έχει υπογράψει η Ελλάδα με το ΔΝΤ, προβλέπουν κάθε φορά μέτρα τα οποία είναι κομμένα και ραμμένα επάνω στις μελλοντικές επιχειρηματικές δραστηριότητες 3 – 4 μεγαλοεργολάβων – καναλαρχών.



Επιπλέον ο Μπόμπολας είναι "μέσα" στην Αττική Οδό, στη γέφυρα Ρίου Αντίρριου και σε πολλούς δρόμους που ο Σουφλιάς "χάρισε" με τη μέθοδο της παραχώρησης.




Σε επόμενη ανάρτηση μας : η σύνδεση μεταξύ της οικονομικής επίθεσης εναντίον της Ελλάδας – ξένων τραπεζών – της προσφυγή στο ΔΝΤ – των Ελλήνων μεγαλοεργολάβων που είναι οι μόνοι κερδισμένοι.



Πως στήθηκε το κόλπο εις βάρος των Ελλήνων - του λαού – για να τα οικονομήσουν 4 – 5 ‘Έλληνες και οι φίλοι τους από το εξωτερικό

Read more...

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ "ΦΟΥΣΚΑ" ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011


Πολλά ακούστηκαν για τα ... πολλά χρήματα που θα βγάλουν οι αγρότες αλλά και εκείνοι που θα βάλουν φωτοβολταϊκά συστήματα, τόσο στα χωράφια όσο και στις στέγες των σπιτιών τους !!!


Τη Κυριακή θα έχουμε ανάρτηση με τη ΝΕΑ φούσκα του Χρηματιστηρίου.


ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.



1- θα πούμε ποιες εταιρείες φτιάχνουν μελέτες και φωτοβολταϊκά για ιδιώτες, σε ποιούς ανήκουν και πως οι "μητρικές εταιρείες" αυτών των εταιρειών ΠΙΕΖΟΥΝ την ΔΕΗ να παρουσιάζει κορεσμένο το δίκτυο για να μην έχουν πρόσβαση να πουλήσουν ρεύμα οι μικροί ιδιώτες όπως είναι οι αγρότες και τα νοικοκυριά !!!




2 - Θα πούμε πως οι ίδιες "μητρικές εταιρείες" αγοράζουν φτηνά ρεύμα από τη ΔΕΗ και μετά της το πουλάνε σε μεγαλύτερη τιμή !!!




3 - Θα πούμε για τα δάνεια της ... "πράσινης ανάπτυξης" για φωτοβολταϊκά που ΒΟΗΘΗΣΑΝ τις τράπεζες να αυξήσουν τα δάνεια σε ιδιώτες.

Αυτά τα δάνεια είναι το 50% των αιτήσεων για δάνεια που έχουν οι τράπεζες σήμερα και ήταν ο μόνος τρόπος για να αυξηθούν τα έσοδα των τραπεζών !!!




4 - Θα πούμε γιατί οι διοικήσεις της ΔΕΗ δεν προχώρησαν σε μελέτη για το κατά πόσο μπορούν να απορροφήσουν το ρεύμα από αγρότες και άλλους μικροεπενδυτές και απλά λένε ότι "το δίκτυο είναι κορεσμένο" ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!!




5 - Θα πούμε γιατί ενώ μπορεί η ΔΕΗ να λύσει το ενεργειακό πρόβλημα μέσα από τους μικρούς παραγωγούς ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ αλλά προτιμά να αγοράζει ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ρεύμα από το εξωτερικό.


Ποιοι της το πουλάνε, ποιοι οι μεσάζοντες και ποιοι έχουν "κέρδος" !!!




6 - Θα πούμε ποιοι έστησαν την "δουλειά" με τα φωτοβολταϊκά, ποιοι καναλάρχες και ποιοι μεγαλοεργολάβοι που απέκτησαν τις περιουσίες τους μέσα από κρατικές συμβάσεις.


Είναι οι ίδιοι που μέσα από τους εκπροσώπους της τρόϊκας αναγκάζουν τη ΔΕΗ να κάνει και άλλες αυξήσεις στο ρεύμα.


Είναι οι ίδιοι που έχουν άμεση επαγγελματική συνεργασία με τις τράπεζες που δανείζουν στην Ελλάδα μέσα από το ΔΝΤ !!!




7 - Θα πούμε για την τρόϊκα και τους τοκογλύφους των ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ που απαιτούν αύξηση των τιμολογίων επιπλέον 40% για να μπορέσουν 4 μεγάλο - καρχαρίες μεγαλοεργολάβοι να μπούνε πιο δυναμικά στην αγορά ενέργειας στην Ελλάδα.


Το 40% της αύξησης στα τιμολόγια της ΔΕΗ θα τους κάνει απόσβεση των επενδύσεων τους μέσα σε 9 μήνες !!!





8 - Θα πούμε με ΣΤΟΙΧΕΙΑ ποιοι από την Ελλάδα λένε στους κολλητούς τους στα διοικητικά συμβούλια των τραπεζών που μας δανείζουν μέσα από το ΔΝΤ, τι νέα μέτρα πρέπει να επιβάλουν στην Ελλάδα για να μπορέσουν οι ίδιοι και οι "μαφιόζοι" φίλοι τους να κερδίσουν επιπλέον χρήματα ΒΟΥΛΙΑΖΟΝΤΑΣ οικονομικά ακόμα περισσότερο όλους τους Έλληνες.





9 - Θα πούμε ονόματα και ποιοι είναι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που τους στηρίζουν.





10 - Θα πούμε για την πράσινη οικολογική συνείδηση που απέκτησαν ΞΑΦΝΙΚΑ κάποιοι κολλητοί του Παναντώνη (όπως λέμε του Παντοκράτορα).




Διαβάστε το τη Κυριακή για να δείτε πως η πολιτική εξουσία έχει άμεση σχέση με την οικονομική εξουσία.



Για να καταλάβετε πως τα ΜΜΕ περνούν μέσα από τα δελτία ειδήσεων και τις εφημερίδες αυτό που θέλουν ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ.




Για να καταλάβετε πως και γιατί οι άνθρωποι των ξένων τραπεζών (η γνωστή τρόϊκα του ΔΝΤ) ζητάνε νέα μέτρα.




Μέτρα που έχουν ΑΜΕΣΗ σχέση με τις κρατικές επιχειρήσεις (ΟΣΕ, ΔΕΗ. ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΗΛΠΑΠ κλπ) τις οποίες θέλουν να αγοράσουν ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ συγκεκριμένοι ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ και ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ που είναι σε άμεση επικοινωνία με τους φίλους τους στα Διοικητικά συμβούλια των συγκεκριμένων τραπεζών του εξωτερικού.





Και αυτά εις βάρος του Έλληνα, της οικογένειας του, εις βάρος των παιδιών του.




Είναι η πρώτη φορά στην Ελληνική Ιστορία που ο Ελληνικός λαός είναι κατώτερος των Ιστορικών του ευθυνών




Είναι η πρώτη φορά που με ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ καταδικάζει το μέλλον των παιδιών του.




Είναι η πρώτη φορά που ο Ελληνικός λαός ΑΠΑΘΗΣ, ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ βλέπει μία ομάδα "μαφιόζων" να κλέβει τα όνειρα και το μέλλον των παιδιών του και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.




Είναι η πρώτη φορά που ο Ελληνικός λαός ξέχασε τις ευθύνες που έχει απέναντι στο μέλλον των παιδιών του και με την απάθεια του τα οδηγεί στην ανεργία, στην αβεβαιότητα και στην πείνα.




Δεν θα σας σώσουν τα πολιτικά κόμματα, θα σας σώσει η αντίδραση στη καθημερινή καταστροφή της Ελλάδας.




Εμείς θα σας δώσουμε με την ανάρτηση μας ένα άριστο παράδειγμα για το πως τα πολιτικά κόμματα είναι απλά ένα παρακλάδι συγκεκριμένων μεγαλοεργολάβων.




ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Read more...

Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???

Όλα έχουν την εξήγηση τους με τη πορεία ... "αναγέννησης" της Νέας Δημοκρατίας.


Ο μεγάλο εργολάβος Μπόμπολας, ο άνθρωπος που κουνάει το δαχτυλάκι του και τρέχουν σαν "Φιλιππινέζες" οι πολιτικοί, μπήκε για τα καλά μέσα στη Νέα Δημοκρατία.


Μιλάμε για τον ΚΡΑΤΙΚΟ εργολάβο, εκείνον που ως δια μαγείας έχει ... πάντα την σούπερ - προσφορά για να παίρνει τους ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ διαγωνισμούς στα δημόσια έργα, να καθυστερεί και μετά να παρουσιάζει "αναπροσαρμογές" στα 'εξοδα χρεώνοντας επιπλέον το κράτος, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΣΕΠΗ !!!



Για όσους δεν γνωρίζουν καλό είναι να ψάξουν στο ίντερνετ για τον κ. Μπόμπολα.


Για το MEGA, το "Έθνος", την "Πήγασος εκδοτική", τα Αιολικά πάρκα, τις συμβάσεις παραχώρησης στις εθνικές οδούς (αυτές που ΠΑΡΑΝΟΜΑ αύξησαν τα διόδια και με τα λεφτά από τα διόδια κάνουν τα έργα που υποτίθεται ότι θα τα έκαναν με δικά τους κεφάλαια) , την Αττική οδό, τη γέφυρα Ρίου - Αντίρριου και πολλά πολλά άλλα.



Ανάμεσα στα άλλα είναι και τα ορυχεία Κασσάνδρας !!!


Δεν σας θυμίζει τίποτα ??? Δεν σας θυμίζει ότι μαζί με το Μπόμπολα μέτοχοι ήταν και οι ξένες Τράπεζες που "μαγείρευαν" επί Σημίτη τους ισολογισμούς για να μπει η Ελλάδα στην ΟΝΕ ?


Αυτές που πληρώθηκαν 150.000.000 ευρώ από τη ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ για το "μαγείρεμα" ?


(Μέρος των χρημάτων αυτών βρέθηκε σε τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία, στο όνομα του "άρχοντα", που είναι γνωστός και ως "πλύστρα". Γιατί απλά όποιος θέλει να "ξεπλένει" παράνομα χρήματα από μίζες, του τα δίνει και αυτός με τη σειρά του παίρνοντας ποσοστό τα κάνει "καθαρά", νόμιμα. Τον ξέρουν σε όλη την Ευρώπη αλλά μόνο στην Ελλάδα είναι ... άγνωστος !!! Ε ρε γλέντια !!! )

Οι ίδιες τράπεζες που δανείζουν την Ελλάδα μέσα από το ... μνημόνιο και το ΔΝΤ ????


Ένας κύκλος εις βάρος του Έλληνα, της τσέπης του και της χώρας μας.



Και ας περάσουμε στη Νέα Δημοκρατία ....


+ Ήταν περίεργη η επιμονή της Ντόρας να καταθέτει στη Βουλή επερώτηση για τα "περίεργα" εκατομμύρια του Θέμου Αναστασιάδη.


Ο Αναστασιάδης έχει "δουλειές" με το Μπόμπολα, έχουν μαζί το "Πρώτο Θέμα".


Το MEGA, "ξαφνικά" (???) από κανάλι που είχε σε πρώτο πλάνο τη Μπακογιάννη της γύρισε τη πλάτη !!!


Η Ντόρα ήξερε !!!


+ Και ο Αντώνης ήξερε : για να μπορέσει να γίνει πρωθυπουργός έπρεπε να πάρει τους ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ με το μέρος του.


Με την ... αναδιοργάνωση του κόμματος, έβαλε δίπλα του ανθρώπους από τους άλλους ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ - ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.


Ο Αλαφούζος του Σκάϊ επιτέλους θυμήθηκε ότι είναι ... γαλάζιος γιατί επί Καραμανλή η "πόρτα" που "έφαγε" τον έκανε να έχει αχρωματοψία !!!



Εδώ είναι απλή η ερώτηση : τι θα γίνει εάν ο Αντώνης γίνει πρωθυπουργός ? ποια είναι τα ανταλλάγματα που ζήτησαν για να τον στηρίξουν ? τι παιχνίδι παίζουν εις βάρος του λαού με μόνο στόχο το ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΟΦΕΛΟΣ και την ΕΞΟΥΣΙΑ ???



+ Μαζί με τις επερωτήσεις της Ντόρας, είχαμε και τη ΠΕΡΙΕΡΓΗ σιωπή του Αντώνη για τους αυτοκινητόδρομους, τα διόδια και τις αντιδράσεις του κόσμου.


ΠΕΡΙΕΡΓΗ γιατί ο Πρόεδρος, μας μιλούσε για τα ... "βαρίδια" του Καραμανλή.


Ο Σουφλιάς που έδωσε τους δρόμους δεν ανήκει στα βαρίδια ???

Ανήκει αλλά ο Πρόεδρος είναι κουτοπόνηρος, βαρίδια και ανακοινώσεις έχει μόνο εκεί που θα έχει ο ίδιος πολιτικό συμφέρον.



Δεν είπε τίποτα για τις παραχωρήσεις των δρόμων και τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ διόδια, όχι γιατί δεν ήθελε να δώσει επιπλέον επιχειρήματα στο ΠΑΣΟΚ κατά του Καραμανλή (προσφιλής τακτική του Αντώνη εις βάρος του κόμματος) αλλά για άλλο λόγο που θα τον καταλάβετε παρακάτω.



+ Ταυτόχρονα με αυτά, στην ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας, στις οικονομικές προτάσεις (εκεί που λέει να παραχωρηθούν σπίτια στους αλλοδαπούς) μιλάει για την ανάγκη της "άμεσης εξόφλησης από το κράτος των εργολάβων των δημόσιων έργων ".



Τώρα θυμηθείτε εκείνον τον δικηγόρο που ξαφνικά χωρίς να τον ξέρει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του (όπως θα έλεγε και ο Κατσιφάρας) έγινε σε μία ημέρα γνωστός γιατί μέσα από άρθρο του στην εφημερίδα "Εθνος" ζητούσε ούτε λίγο ούτε πολύ να βγάλουμε από τους τρούλους των εκκλησιών τον Παντοκτάτορα και να βάλουμε τον .. Παναντώνη !!!



Ανάμεσα στις άλλες αρλούμπες ήταν και η άποψη του για επιστροφή των εκατοντάδων χιλιάδων Σαμαρικών που χρόνια καρτερούσαν και με τις εσωκομματικές εκλογές τους δόθηκε η δυνατότητα να εκφραστούν !!!

(είναι μία άποψη και αυτή, που είναι γνωστή σε όσους έβλεπαν παλαιότερα εκπομπές του ... Λεβέντη, του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων)


Δηλαδή όποιος θέλει γράφει άρθρο στο "Εθνος" και αυτό το άρθρο γίνεται με τη βοήθεια του Παντοκράτορα (ή του Παναντώνη) γνωστό παντού !!!


Ο δικηγόρος (δικηγόρος της ΕΥΔΑΠ) είναι προσωπικός φίλος του Παναντώνη.


Και έγραψε στο "Έθνος".


Γιατί εκεί ?



Ποιός ήταν τότε διευθυντής στο "Έθνος" (του Μπόμπολα) ? ο άλλος προσωπικός φίλος του Παναντώνη, ο σημερινός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας (είναι αλήθεια ότι ο ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ του ΞΕΠΕΡΝΑ τις 10.000 ευρώ ???).



Δηλαδή τα φιλαράκια προωθούσαν το ένα το άλλο !!!



Δηλαδή όπως θα έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος "βρήκα τρούπα και τρούπωσα και τώρα ποιός με βγάζει" !!!


Τώρα θα σας θυμίσουμε ότι ο δικηγόρος με το άρθρο είίναι νομικός σύμβουλος στην ΕΥΔΑΠ.


Γιατί σας το θυμίζουμε ?



ΜΑΝΤΕΨΤΕ ποιός είναι ο βασικός υποψήφιος για να αγοράσει την ΕΥΔΑΠ ???


Ποιός ??? ο πανταχού παρόν ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ !!!

Τώρα προσθέστε τα "+" που έχουμε βάλει σε κάποια σημεία του κειμένου και το παζλ συμπληρώθηκε.


Να λοιπόν όλη η ομάδα : Πανατώνης ( όπως λέμε Παντοκράτορας) , κολλητοί Παναντώνη, Μπόμπολας, Θέμος, Ντόρα.


Κακόμοιρη Ελλάδα ποιοι θέλουν να σε ... σώσουν !!!!

Read more...

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP