ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΟΥΓΙΑΣ

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009



"Είναι καλό να θυμόμαστε πως ο φονταμενταλισμός των μουσουλμάνων (διότι υπάρχει και ο φονταμενταλισμός των προτεσταντών, των καθολικών κ.α.) είναι αποκλειστική ευθύνη της Δύσης. Και βεβαίως μην περνάει απο το νου της πολιτικής ηγεσίας μας οτι το θέμα θα λυθεί εάν απελάσουν όλους τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες! Το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί, θα το πούμε για άλλη μια φορά, δεν ανήκει στην ατζέντα του μεταναστευτικού. Το γεγονός ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ελλάδας το 2004 δεν υπήρξε κανένα κρούσμα δεν οφείλεται στις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στην Νατοϊκή ομπρέλα, αλλά στις αγαστές σχέσεις της Ελλάδας με τον αραβικό κόσμο."

"Κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος. Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες"

"Σχεδόν πριν από έναν χρόνο ανήκα σε αυτούς που υποστήριζαν ότι οι κινητοποιήσεις του Δεκέμβρη ήταν μια υγιής αντίδραση της κοινωνίας, και εξακολουθώ."

"Εκτιμώ πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις λεηλασίες και τους βανδαλισμούς όχι ως μια παραβατική συμπεριφορά αλλά ως μια συμβολική κίνηση"

"Όσο για τους καταστηματάρχες, βεβαίως και σέβομαι τη θέση τους. Όμως είναι κοινός τόπος, ότι η οικονομική ύφεση στην αγορά της Αθήνας δεν οφείλεται αποκλειστικά στις κινητοποιήσεις. Η αγορά, ούτως ή άλλως, ασφυκτιούσε εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, εγχώριας και διεθνούς."

"Συνεπώς, εγείρεται το εξής ερώτημα. Όταν η πόλη φλέγεται, τι θα συγκρατήσει τον αλλοδαπό που βρίσκεται σε απόλυτη ένδεια από το να εισβάλει και αυτός στα κατεστραμμένα καταστήματα, ή/ και να καταστρέψει και αυτός με τη σειρά του, έτσι ώστε να μπορέσει αφενός να διαμαρτυρηθεί ή και να εκδικηθεί, και αφετέρου, και αυτό είναι το πιο σημαντικό, να επιβιώσει; Εξάλλου είναι γνωστό ότι τα κλοπιμαία τα μεταπουλούσαν."

"το κάψιμο του Χριστουγεννιάτικου δεν είναι μια απλή παραβατική συμπεριφορά.Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, και μάλιστα αυτό του Δήμου Αθηνών, συμβολίζει όλη την υποκρισία των εορτών."

Αυτά και άλλα πολλά λέει η γνωστή στο καθρέφτη της ηθοποιός Afrodite Al Salech.

Γνωστή στη διοργάνωση διαδηλώσεων υπερ της νομιμοποίησης ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών (σύμφωνα με την ίδια στην Ελλάδα δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες), γνωστή για τις κινητοποιήσεις κατά της αστυνομίας όταν γίνονται επιχειρήσεις κατά παράνομων καταλήψεων κτιρίων και χώρων από λαθρομετανάστες.

Τελευταία είδαμε πολλές φωτογραφίες από χώρους υποδοχής λαθρομεταναστών (μεταναστών όπως οι Έλληνες του εξωτερικού σύμφωνα με την ηθοποιό). Αυτή η ταυτόχρονη "βροχή" φωτογραφιών μας έκανε να ψάξουμε γιατί μόνο κάποιοι με ελεύθερη πρόσβαση ΠΑΝΤΟΥ θα μπορούσαν "βγάζουν" τις φωτογραφίες.

Δεν ανακαλύψαμε ποιός, ποιά ή ποιοί είναι. Ανακαλύψαμε όμως τις παραπάνω φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες είναι από το περιοδικό «Penthouse» Οκτώβριος 2001.
Η κυρία Afrodite Al Salech διορίστηκε (ΦΕΚ ΥΟΔΔ/482-
16/11/2009)στη θέση του ειδικού συμβούλου για θέματα μετανάστευσης δίπλα στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Σπ.Βούγια.

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP