ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΟΛΥΔΩΡΑ

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Ακόμα και τώρα κάποιοι μέσα στη παράταξη δεν ανοίγουν το λεξικό να μάθουν - έστω να μάθουν - τι σημαίνει η λέξη φιλότιμο. Χιλιάδες άτομα κάθε ηλικίας μένουν στο δρόμο από τις αθλιότητες των υπουργών, των βουλευτών και των πρωτοκλασάτων στελεχών μας. Χιλιάδες άτομα που ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ περίμεναν ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο από τη κυβέρνηση μας πετιούνται στο δρόμο από το πασοκ για να μπούνε - ΜΟΝΙΜΟΙ αυτή τη φορά - τα πιστοποιημένα πράσινα στελέχη. Θα το λέμε και θα το ξαναλέμε : αγνοήσατε ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. Τους γυρίσατε τη πλάτη.Εσείς που απολαμβάνετε το βουλευτιλίκη, τη καλοπέραση, τις βίλες σας, τα κότερα σας, τα αυθαίρετα και τις επιχειρήσεις σας.
Εσείς που μεσημέρι - βράδυ τρώτε σε γνωστά ακριβά εστιατόρια του Κολωνακίου,της Κηφισιάς και της Βουλιαγμένης. Εσείς που κυκλοφορείτε με πολυτελεί αυτοκίνητα πληρωμένα από όλους ΕΜΑΣ.

Η παράταξη μας γνώρισε τη μεγαλύτερη ήττα, τη συντριβή από τις αθλιότητες σας.

Κάποιοι - στη περίπτωση μας κάποιος - γνωρίζουν ότι "στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται". Ίσως είχε την ελπίδα ότι προς το παρόν κανένας δεν θα μάθει.

Εμείς όμως Βύρωνα μάθαμε. Μάθαμε ότι είτε είμαστε κυβέρνηση είτε όχι ΕΣΕΙΣ θα συνεχίσετε να αγνοήτε τη ΒΑΣΗ και θα συνεχίσετε να βολεύετε τους δικούς σας.

Ο Βύρωνας (ακόμα θυμόμαστε τη δήλωση του ότι για τη φωτιά στη Πάρνηθα έφταιγε ο Στρατηγός άνεμος) λοιπόν ως γνήσιος βουλευτής μας και αντιπρόεδρος της Βουλής, στις 4/11/2009 αποφάσισε να γλυτώσει μία Νεοδημοκράτισσα από την ανεργία.

Τι και εάν το πασοκ είναι τώρα στην εξουσία ? τι και εάν το πασόκ θέλει αποκλειστικά τα "πιστοποιημένα πράσινα παιδιά" ? Κανένα πρόβλημα για τον Βύρωνα. Αν είναι να διορίσει θα διορίσει όποια κυβέρνηση και εάν είναι.

Και μάλιστα τη διόρισε στη καλύτερη θέση. Εκεί που είναι το γνωστό "φίλτρο διορισμού". Εκεί που οι υπάλληλοι πέρνουν 16 μισθούς το χρόνο (Πέραν από τους 14 μισθούς, που παίρνουν όλοι οι μισθωτοί, οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι δικαιούνται άλλων δύο μισθών, που προσεγγίζουν τα 3.000 ευρώ έκαστος, για το άνοιγμα και το κλείσιμο της Βουλής! Το συγκεκριμένο προνόμιο διατηρείται και στη σύνταξη).

Που είναι το περίφημο "φίλτρο διορισμού" ? ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.
Είναι οι θέσεις που κρατάνε οι υπουργοί, οι σύμβουλοι, οι βουλευτές, οι δικαστές κλπ για τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.

Εκεί έβαλε στις 4 Νοεμβρίου 2009 ο Βύρωνας τη κόρη του. Στη καλύτερη θέση που υπάρχει σε όλο το δημόσιο τομέα.

Διαβάστε : "Με την υπ’ αριθμ. 12710/9101/4.11.2009 απόφαση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων διορίζεται στο Γραφείο του Δ΄ Αντιπροέδρου της Βουλής, Βύρωνος Πολύδωρα, στη Βουλή, μετά την κατά νόμο πρότασή του, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού
υπαλλήλου, που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 41...παρ. 1Β΄ εδαφ. β΄ του Κανονισμού της Βουλής (Μέρος Β΄, ΦΕΚ 51/Α΄/1997), όπως ισχύει, η Μαργαρίτα Πολύδωρα του Βύρωνος, με Β΄ βαθμό και 14ο Μ.Κ., όπως τούτο ισχύει για τους υπαλλήλους της Βουλής, της ΠΕ μισθολογικής κατηγορίας (Μ.Κ. 18−1) του ν. 3205/2003(ΦΕΚ 297/Α΄/2003), όπως ισχύει.(Αριθμ. εγκρ. δαπάνης Δ/νσεως Οικον. Υπηρεσιών της
Βουλής 12716/9106/4.11.2009)."

Όσο εμείς στη Βάση αδιαφορούμε, όσο τους κάνουμε να νοιώθουν ότι είναι πάνω από όλους, όσο τους αφήνουμε να πιστεύουν ότι "ο Ελληνικός λαός είναι δουλοπρεπείς" όπως είχε πει κάποιος υπουργός μας σε στενό κύκλο, τόσο αυτοί θα κάνουν ότι θέλουν πουλώντας μας ιδεολογία και αγοράζοντας τη ψήφο μας.

Πολλά πρέπει να αλλάξουν. Και πάνω από όλα η νοοτροπία στη ΒΑΣΗ της παράταξης. Όχι πλέον αδιαφορία αλλά ενεργή συμμετοχή σε κάθε απόφαση. Μεγαλύτερη και πιο δημοκρατική συμμετοχή στις τοπικές και νομαρχιακές επιτροπές.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP