ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

«Φοβού το ΔΝΤ και δώρα φέροντας»

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Διαβάσαμε στις εφημερίδες για τη τράπεζα Dexia. Διαβάσαμε τα άρθρα των “σπουδαίων” Ελλήνων δημοσιογράφων, εκείνων που υπηρετούν την “ανεξάρτητη” (?) δημοσιογραφία, εκείνων υπηρετούν το λαό και την ενημέρωση και όχι ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ – ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ – ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.



Το πρόβλημα ήταν (λένε οι “δημοσιογράφοι” της Ελληνικής μπανανίας) η κατάρρευση της εταιρείας λογισμικού Lernout & Hauspie !!!


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!



ΚΑΙ ΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ :


Η τράπεζα Dexia κλυδώνισε την Ευρώπη για δεύτερη φορά από το 2008. Η πρώτη βελγική τράπεζα ανακοίνωσε ζημίες 3,6 δισ. ευρώ κατά το δεύτερο τρίμηνο, το αποτέλεσμα μιας σειράς υποβάθμισης των ενεργητικών στις ΗΠΑ. Η δήλωση ήρθε μετά από τρεις ώρες πανικού. Στην πραγματικότητα, η διαπραγμάτευση των μετοχών της τράπεζας Dexia υπό την ηγεσία του Pierre Mariani ανεστάλη στις χρηματοπιστωτικές αγορές των Βρυξελλών και του Παρισιού, σε πρώτη φάση, χωρίς εξήγηση. Στη συνέχεια, μετά από μια ώρα, η εξήγηση ήρθε από την εφημερίδα Les Echos : "Πρόκειται για την επιτάχυνση του προγράμματος αναδιάρθρωσης πουλώντας τοξικά περιουσιακά στοιχεία." Μια σαφής αναφορά στην Ελλάδα, στην οποία η τράπεζα Dexia είναι εκτεθειμένη τουλάχιστον 3,460,000,000 ευρώ, περίπου το 21,6% του μετοχικού κεφαλαίου της, σύμφωνα με έκθεση της UBS. Ωστόσο, στη δήλωση που κυκλοφόρησε στον Τύπο, δεν υπάρχει καμία αναφορά στην Αθήνα, καθώς η επιδείνωση των περιουσιακών στοιχείων συνδέονται με ενυπόθηκα δάνεια υψηλού κινδύνου στις ΗΠΑ.




Μία άλλη τράπεζα που έχει στα χέρια της Ελληνικά Κρατικά ομόλογα ( τοξικά περιουσιακά στοιχεία όπως τα αποκαλούν πλέον στα Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια για να τονίσουν την … αξιοπιστία των Ελληνικών ομολόγων) είναι η Γερμανική Commerzbank.




Σύμφωνα με τους ‘Έλληνες οικονομολόγους – ΤΟΥΣ “ΑΕΤΟΥΣ” ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – η Γερμανική τράπεζα δεν θα έχει σημαντικό πρόβλημα εάν η Ελλάδα βουλιάξει γιατί δεν έχει μεγάλο άνοιγμα στα Ελληνικά ομόλογα.



Σύμφωνα με τους “ΑΕΤΟΥΣ” της Ευρώπης με δηλώσεις και δημοσιεύσεις μηνών !!!



Μέχρι τη στιγμή που η μετοχή της Dexia σταμάτησε να διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο των Βρυξελλών και του Παρισιού.



Τότε οι αναλύσεις τους έγιναν ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ.



Γιατί τότε η μετοχή της Γερμανικής Commerzbank ΕΧΑΣΕ 2% μέσα σε 3 ώρες στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, όσο κράτησε και ο πανικός – ξεπούλημα μέρος των τοξικών περιουσιακών στοιχείων της Dexia.



Σύμφωνα με πηγές από το Γαλλικό Χρηματιστήριο κάποιο μέρος από τα Ελληνικά “τοξικά” ομόλογα έφυγε από τη Dexia προς Ιδιώτες επενδυτές οι οποίοι με αυτό το τρόπο θέλουν να πάρουν μέρος στον έλεγχο της Ελληνικής οικονομίας και στο φαγοπότι – ξεπούλημα ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.



Σε πρώτη φάση με αυτά τα ομόλογα στα χέρια μπορούν να πιέσουν την Ελλάδα να βγάλει στο σφυρί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και σε τιμές που εξυπηρετούν αυτούς τους “επενδυτές”.



Αφού αγοράσουν αυτά που θέλουν στο γενικό ξεπούλημα της χώρας μας, θα βάλουν σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του σχεδίου.



ΟΙ ΙΔΙΟΙ ποντάρουν στη ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της Ελληνικής οικονομίας να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.



Ποντάρουν ότι η αναδιάρθρωση είναι αναπόφευκτη και ότι θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για αυστηρή οικονομική επιτήρηση της χώρας μας έως και το 2040, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.



Η πίεση από το ΔΝΤ για εγγυήσεις – την υποθήκη της κρατικής περιουσίας - είναι ΑΜΕΣΑ συνδεδεμένη με αυτή τη πρόβλεψη των 30 ετών ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ αυστηρής επιτήρησης.


Και αυτή με τη σειρά της είναι ΑΜΕΣΑ συνδεδεμένη με τους ιδιώτες “επενδυτές” των κρατικών Ελληνικών “τοξικών “ ομολόγων.


Όταν θα έρθει η ώρα να πληρωθούν οι συγκεκριμένοι “επενδυτές” από το Ελληνικό κράτος – για τα ομόλογα τους – η χώρα μας ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.



Δάνεια δεν θα μπορεί να πάρει από πουθενά – αναξιόπιστη οικονομία αλλά υπάρχει και η υπογραφή του Παπακωνσταντίνου ότι η χώρα μας δεν θα πάρει δάνεια από άλλη χώρα πέρα από το ΔΝΤ & ΕΕ – και άρα φτάνουμε ΝΟΜΙΜΑ στη δέσμευση και συνεπώς ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ της Ελληνικής περιουσίας από τους “επενδυτές”.



Δεν είναι τυχαίο ότι ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία της χώρας μας που έχουν βάλει ως στόχο αυτοί οι “επενδυτές – κοράκια” συγκαταλέγονται το σπήλαιο Δυρού και το Αχίλλειο στη Κέρκυρα (δημοσιεύσεις σε Ισπανικές εφημερίδες τη τελευταία εβδομάδα)



Τα ολέθρια λάθη των εγκέφαλων – ανεγκέφαλων που διοίκησαν και διοικούν τη χώρα μας, οδήγησαν την Ελλάδα στη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και αυτή η κατάσταση δεν είναι αναστρέψιμη.



Η μόνη πιθανότητα για να σωθεί η χώρα μας ήταν να διαπραγματευτεί δάνεια με πιο ευνοϊκούς όρους και από άλλες χώρες.



Η υπογραφή του Παπακωνστατίνου να δεσμεύσει τη χώρα μας δανειοληπτικά αποκλειστικά στο ΔΝΤ ήταν η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στην Ελλάδα.



Ένας Παπακωνσταντίνου που δεν έχει δουλέψει ΠΟΤΕ στη ζωή του, ένας υπουργός που γνωρίζει την οικονομία μέσα από το Δημόσιο.



Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος απέναντι στους έμπειρους ξένους τραπεζίτες και επενδυτές.



ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ.


Του έδωσαν σοκολάτα, μας έκλεψαν το σπίτι και τα πράγματα, μας άφησαν ΓΥΜΝΟΥΣ και αυτός ευχαριστούσε τους ΚΛΕΦΤΕΣ που του έδωσαν τη σοκολάτα !!!



Πήρε δώρο τη σοκολάτα και έβαλε μέσα στη χώρα μας, στη ΠΑΤΡΙΔΑ μας, το ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ.


Η Ελλάδα έχει πλέον οικονομικά και κυριαρχικά, το τέλος της Τροίας.


«Φοβού το ΔΝΤ και δώρα φέροντας»

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP