ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

κ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Για άλλη μια φορά ακούσαμε το κ. Παπούλια να μιλάει στο λαό για … “απαραίτητες” θυσίες.



Για άλλη μια φορά τον ακούσαμε να μας συμβουλεύει ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι.



Για άλλη μια φορά ακούσαμε για την επίθεση (ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ) που δέχεται η Ελλάδα.



Τον έχουμε ακούσει πολλές φορές να ζητά θυσίες από το λαό ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ, που ΔΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ, που δεν ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ αξιώματα και θέσεις.



Δεν τον ακούσαμε ούτε μία φορά, σε ούτε μία από τις αμέτρητες δηλώσεις του να ζητάει τη παραδειγματική τιμωρία και τη κατάσχεση της περιουσίας των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ που ΕΚΛΕΨΑΝ τη περιουσία, τα όνειρα και τις ελπίδες των Ελλήνων.


Και δεν τον ακούσαμε γιατί και ο ίδιος είναι πολιτικός, είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ πολιτικός .


ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΙΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.



ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Εκλέγετε βουλευτής από το 1977.


Από το 1981 μέχρι και το 1996 ήταν υπουργός σε ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις του Πασόκ.


Δηλαδή 15 ολόκληρα χρόνια ήταν στο κέντρο των αποφάσεων.


Ήταν βουλευτής από το 1981 έως το 2004.


Και θα ήταν ακόμα εάν οι ψηφοφόροι του δεν του ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ τη πλάτη και δεν τον έστελναν στο σπίτι του το 2004.

Και αυτόν που οι ίδιοι του οι ψηφοφόροι ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ, η Νέα Δημοκρατία τον έκανε Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να επιβεβαιωθεί το γνωστό “κανένας πολιτικός δεν πάει χαμένος”.



Επαναλαμβάνουμε ότι είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ που ζούσε και ζει με τα χρήματα του Ελληνικού λαού ο οποίος του πλήρωνε και του πληρώνει το μισθό κάθε μήνα.



Ο Κάρολος ΔΕΝ γνώριζε και ΔΕΝ γνωρίζει τίποτα για σκάνδαλα, για μίζες, για λαδώματα.

Αλλά ήταν υπουργός όταν άλλος υπουργός έστελνε μέσα σε πακέτα από πάνες πάμπερς τα εκατομμύρια στις τράπεζες στην Ελβετία.



Αλλά ήταν υπουργός όταν άλλος υπουργός μαζί με το γιο του κουβαλούσαν από το εξωτερικό με τα αεροπλάνα των διπλωματικών αποστολών τις κούτες με τα πολυτελή ρούχα για να τα πουλήσουν στο κατάστημα τους στο Κολωνάκι. Εισαγωγές ΧΩΡΙΣ ποτέ να πληρώσουν φόρους και δασμούς.



Αλλά ήταν υπουργός όταν ο Πρόεδρος της ΔΕΗ πήρε μίζα, ΛΑΔΩΜΑ, 500.000.000 δραχμές, όταν μία νεόκτιστη πολυκατοικία κόστιζε 150.000.000 δραχμές. Δηλαδή για μία μόνο υπογραφή πήρε ως μίζα … 3 πολυκατοικίες και … 2 μεζονέτες. Και φυσικά σήμερα ο κύριος αυτός νοιώθει – όπως και ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ – την οικονομική κρίση !!!



Ήταν υπουργός όταν έγινε η κομπίνα με τη ΛΑΘΡΑΙΑ εισαγωγή καλαμποκιού από τη Γιουγκοσλαβία, η εξαγωγή στην τότε ΕΟΚ ως Ελληνικό και μια παρέα ΕΚΛΕΨΕ 1.500.000 δολάρια από τις παράνομες επιδοτήσεις ποσό αστρονομικό για την εποχή εκείνη. Και σίγουρα σήμερα αυτή η … παρέα νοιώθει την οικονομική κρίση !!!


Ήταν υπουργός όταν η Αγροτική Ασφαλιστική έδινε μισθούς με τη μέθοδο των … προμηθειών 20.000.000 και 25.000.000 δραχμές ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, στα διορισμένα κομματικά στελέχη της όταν ο μέσος μισθός για τα κορόιδα που σήμερα τους ζητάνε θυσίες, ήταν 130.000 δραχμές το μήνα. Με μόνο το μισθό – προμήθεια ενός μήνα είχαν την οικονομική άνεση να αγοράσουν σπίτι. Και ο μισθός – προμήθεια από τα λεφτά του Ελληνικού λαού έμπαινε κάθε μήνα στη τσέπη τους ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Και φυσικά σήμερα οι τότε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ διευθυντές νοιώθουν την οικονομική κρίση !!!


Ήταν υπουργός όταν η ΚΡΑΤΙΚΗ τράπεζα ΕΤΒΑ αγόρασε από ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ εταιρεία 2 πλοία (!!!) πληρώνοντας 1.500.000.000 δραχμές – 1,5 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ - ποσό εξωπραγματικό για την εποχή εκείνη και το οποίο εξασφάλιζε στους ημέτερους την οικονομική άνεση για τουλάχιστον 5 γενιές. Και φυσικά σήμερα οι κύριοι αυτοί νοιώθουν την οικονομική κρίση !!!


Ήταν υπουργός ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ όταν βγήκε στον αέρα το ΔΙΠΛΟ σκάνδαλο με τις οβίδες από τη κρατική ΠΥΡΚΑΛ. Επίσημα δεν υπήρχαν στοιχεία ότι η ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΥΡΚΑΛ πουλάει όπλα στο τότε πόλεμο Ιράν – Ιράκ. Αλλά ως δια μαγείας στα πεδία των μαχών βρέθηκαν ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΕΣ οβίδες.


Για να σκάσει και το δεύτερο σκάνδαλο : η ΚΡΑΤΙΚΗ Πυρκάλ πουλούσε στο Ιράκ οβίδες προς 112 δολάρια τη μία και στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ τις πουλούσε 201 δολάρια χωρίς ποτέ να μαθευτεί σε ποιού τη τσέπη πήγαινε η μίζα.



Εδώ να θυμίσουμε τους στρατιωτικούς , θύματα από τις εκρήξεις στο στρατόπεδο της Μαλακάσας, στρατόπεδο στο οποίο σύμφωνα με τα χαρτιά υπήρχαν αποθηκευμένες οι οβίδες.


Με τη φωτιά στο στρατόπεδο και τις εκρήξεις δεν μαθεύτηκε ΠΟΤΕ ο πραγματικός αριθμός των οβίδων που ήταν εκεί. Σύμφωνα με τις εφημερίδες της εποχής η φωτιά ήταν ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να εξαφανιστούν τα στοιχεία, ο αριθμός των οβίδων, που κάποιοι έστελναν στο Ιράκ χωρίς παραστατικά ΒΑΖΩΝΤΑΣ τα χρήματα στη τσέπη τους.


Ήταν υπουργός όταν ΟΛΟ το Πασόκ ψήφισε το γνωστό νόμο που απαγόρευε στη Δικαιοσύνη να ανοίγει Τραπεζικούς λογαριασμούς. Κανένας δεν μπορούσε να δει πλέον τους τραπεζικούς λογαριασμούς και ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ήταν ….άφαντα.


Ήταν υπουργός όταν ο κολλητός του πρωθυπουργός, έβαλε ως … “διερμηνέα” τον κολλητό του, τον Λούβαρη ( εκείνον που αργότερα “ΚΡΥΦΤΗΚΕ” πίσω από τον Ολυμπιακό και τον Κόκκαλη) στη μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ του αιώνα. Την αγορά των πολεμικών αεροσκαφών Μιράζ. Τα αγοράσαμε σε διπλάσια τιμή από ότι η Τουρκία και χωρίς σύστημα άμυνας.


Και γιατί χωρίς σύστημα άμυνας ? γιατί με αυτό το τρόπο ξανακάναμε ως χώρα την αγορά του αμυντικού συστήματος πληρώνοντας ΜΙΖΕΣ, ΛΑΔΩΜΑΤΑ και πολλά πολλά άλλα.


ΙΣΩΣ (???) ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΝΩΣΤΟΥ – ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΗ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ “ΑΛΥΣΙΔΑ” – φυσικά ο … ιδιοκτήτης (ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ) είναι από το …. Εξωτερικό !!!



Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε εκατοντάδες περιπτώσεις ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΜΙΖΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ μέσα σε κυβερνήσεις του Πασόκ στις οποίες ο Παπούλιας ήταν όχι μόνο υπουργός αλλά και ένας από τους πλέον έμπιστους του πρωθυπουργού.



Και είναι άξιο απορίας ότι ο Παπούλιας δεν γνώριζε τίποτα όταν όλες οι εφημερίδες μιλούσαν για σκάνδαλα και μίζες – ενδεχόμενα ΔΕΝ διάβαζε εφημερίδες - !!!



Είναι άξιο απορίας ότι ακόμα και όταν η ΜΑΣΑ στράβωνε τα δόντια ο Παπούλιας σαν υπουργός δεν βγήκε να καταγγείλει εκείνους που ΕΚΛΕΒΑΝ τα λεφτά του λαού.



Είναι άξιο απορίας το θράσος του Παπούλια να ζητά συνέχεια σήμερα από το λαό να πληρώσει τα κλεμμένα όταν δεν κάνει ΚΑΜΙΑ αναφορά στους κλέφτες που ΛΗΣΤΕΨΑΝ τον Λαό.


Τέλος δεν μας είπε ο Παπούλιας εάν πήρε πίσω τα εκατομμύρια που έδωσε ως … δανεικά στον Παπανδρέου για να χτίσει τη περίφημη “Ροζ Βίλα”. Δανεικά που δικαιολόγησαν το που βρήκε τόσα εκατομμύρια ο Παπανδρέου.


Το πολιτικό σύστημα και οι εκπρόσωποι (περιφερειακά κομματικά στελέχη που κοιτάνε το πως θα πάρουν θέση σε διοίκηση Δημόσιου Οργανισμού) του στηρίζονται στην ΑΜΝΗΣΙΑ του λαού, στηρίζονται σε δημοσιογράφους που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ από υπουργεία – στο παρελθόν είδε το φως της δημοσιότητας η σχετική λίστα με πρωτοκλασάτους δημοσιογράφους - , στηρίζονται στο “ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ”.


Ο κάθε Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να υπερασπίζετε τα συμφέροντα του λαού, πρέπει να είναι η φωνή του, η δύναμη του. Γιατί ο Λαός ΠΛΗΡΩΝΕΙ όλα τα έξοδα του κάθε Προέδρου της Δημοκρατίας.



Ο σημερινός πρόεδρος, δεν έχει επαφή με το λαό – άλλωστε οι ίδιοι του οι ψηφοφόροι τον έστειλαν στο σπίτι του- , ζητάει τη ΜΟΝΟΜΕΡΗ θυσία.



Ζητάει θυσίες από εκείνους που δεν έκλεψαν, ζητάει να πληρώσει ο Λαός τις ΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ.



Δεν χάνει ευκαιρία να μας λέει κάθε φορά ότι πρέπει να ήμαστε ενωμένοι.



Σε ποιούς αναφέρετε ? στο Λαό ή ζητά από το πολιτικό σύστημα να είναι ενωμένο για να γλυτώσει από την ΟΡΓΗ του Λαού ?



Μήπως αναφέρετε στους εκατοντάδες συνταξιούχους αλλά και στους εκατοντάδες ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ - βουλευτές που ζητάνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αναδρομικά ως αποζημίωση ?



Γιατί εάν ο Παπούλιας το ζητά από το ΛΑΟ “χτύπησε” λάθος πόρτα.


ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ.



Θυσίες ΤΕΛΟΣ – Εσείς δεν ζητάτε θυσίες, ΖΗΤΑΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ



Ζητάνε θυσίες από τον Λαό


ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.


ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ - ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ – ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ



ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ – ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP