ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ VS ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015



Έκπληξη για πολλούς η επιλογή του Καραμανλή για τη Προεδρία της Δημοκρατίας.
Εκεί που όλες οι εφημερίδες και τα ΜΜΕ βομβάρδιζαν εβδομάδες με ανοησίες τον κόσμο και έλεγαν Αβραμόπουλο, σήμερα τους βγήκε Παυλόπουλος.
Σε ανάρτηση μας στις 16 Ιανουαρίου (facebook Neodimokratis Neadimokratia) είχαμε γράψει ”Προσπάθησαν να τον ξεφορτωθούν. Τον έστειλαν στην Ευρώπη αλλά αυτός κοιτούσε τη Προεδρία του κόμματος. Προσπάθησαν να τον ξεφορτωθούν και πάλι. Του έταξαν την Προεδρία της Δημοκρατίας. Αλλά αυτός δεν δέχθηκε και ξανακοιτούσε τη Προεδρία του κόμματος. Και είναι έτοιμος τη Κυριακή το βράδυ να βγάλει τα μαχαίρια του.
Το δεξί του χέρι, η γνωστή βουλευτής Johnnie Walker μαζεύει στο σπίτι της όλο και πιο συχνά πλέον τους … μουτζαχεντίν του Ευρωπαίου.
Έτσι είναι αγαπητοί σύμβουλοι. Όταν είχατε τη συμφωνία μαζί του «κανένας Καραμανλικός βουλευτής ούτε στην είσοδο της Συγγρού» ήταν καλά. Νομίζατε ότι μόνο ο Αντώνης ξέρει το «κάνε πως κοιμάσαι και όταν πλησιάσουν φάτους».
Ακριβώς ένα μήνα μήνα πριν είχαμε πει ότι δεν θα είναι ο Αβραμόπουλος υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Γιατί θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Είναι η εποχή που πρόεδροι στο κόμμα γίνονται εκείνοι που είχαν κόμματα ενάντια στη Νέα Δημοκρατία. Είναι η εποχή των σαλονιών, της γαλλικής σαμπάνιας, των αστακών και του φράκου.


Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP