ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΣ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015



Το βράδυ της ήττας της ΝΔ, ήταν παντού στα κεντρικά και στα γραφεία των πολιτευτών μας, η γραμμή «σε 3 μήνες θα έχουμε εκλογές».  Κάποιοι υψηλά ιστάμενοι  είχαν δεδομένη την αποτυχία της νέας κυβέρνησης. Από ένστικτο ή από διαβεβαιώσεις κάποιων ξένων «φίλων», κάποιων δανειστών? Ή απλά γιατί ήξεραν ότι παρά τις διαβεβαιώσεις της ΝΔ ως κυβέρνηση, η οικονομία πήγαινε από το κακό στο χειρότερο?. Το χρέος αυξήθηκε, το πρωτόγεννες πλεόνασμα ήταν δημιούργημα της στάσης πληρωμών του κράτους και της αφαίμαξης του λαού. Τα έσοδα από τη λίστα Λαγκαρντ ήταν μηδενικά. Οι πραγματικοί μεγαλοφοροφυγάδες δεν φορολογήθηκαν ποτέ. Οι προβλεπόμενες δόσεις για τους επόμενους μήνες άγγιζαν εξωφρενικά ποσά. Τον Δεκέμβριο οι τράπεζες τραβούσαν χρήματα από τις θυγατρικές στη Κύπρο μέχρι που το ανακάλυψε η Τράπεζα Κύπρου και το σταμάτησε. Αποτέλεσμα ήταν να ζητήσουν οι τράπεζες τη στήριξη του ELA. Τον Δεκέμβριο. Δεν υπήρχαν λεφτά. Μόνο λόγια. Για αυτό άνοιξε από το πουθενά το θέμα εκλογής προέδρου Δημοκρατίας. Ο Σαμαράς και η παρέα του την ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ για να βάλουν την επόμενη κυβέρνηση να υπογράψει νέο μνημόνιο, νέα συμφωνία. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. Γιατί αυτοί δεν μπορούσαν. Θα αντιδρούσαν και οι πέτρες. Ενώ τώρα εάν υπογράψουμε, θα υπάρχει ένα ποσοστό αριστερών που θα στηρίξουν την επιλογή της κυβέρνησης και φυσικά τις πρώτες ημέρες και η παρέα Σαμαρά – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι. Τις πρώτες ημέρες γιατί στη συνέχεια το σχέδιο είναι να καταγγείλει ο Σαμαράς στο λαό τη νέα συμφωνία σαν καταστροφική για τη χώρα. Σαν ταφόπλακα της Ελλάδας. ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. Για αυτό τρέχει ακόμα και να ζητήσει στήριξή από τον αρχιερέα της διαπλοκής, τον Σημίτη. Γιατί το σχέδιο είναι ΠΑΛΙ μία συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ  και με το Ποτάμι αυτή τη φορά. Δείτε προεκλογικές δηλώσεις του Σαμαρά για το Ποτάμι. ΤΙΠΟΤΑ. Το άφησε στο απυρόβλητο γιατί έχει στο μυαλό του μια συγκυβέρνηση. Και την ίδια στιγμή που πιέζουν οι ξένοι τρομοκρατημένοι για τη τύχη του ευρώ, αυτός εντείνει τις εσωτερικές πιέσεις με μόνο στόχο το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του συμφέρον. Με μόνο στόχο να ξαναγίνει πρωθυπουργός.  ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ. Αρκετό κακό έκανες και στο κόμμα και στη χώρα.  

Το ψευδώνυμο ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΣ το δανειστήκαμε από τον γνωστό λασπολόγο-μόνιμο πολιτευτή του Πειραιά, Εκείνου που έχει την ομάδα - σχολιαστές για να γράφουν ως αναγνώστες τα ... ανεξάρτητα σχόλια στην Ημερησία και στο Πρώτο Θέμα. Εκείνου που ανακάλυψε τη Νέα Δημοκρατία με τον Αντωνάκη πρόεδρο. Εκείνου που τη δεκαετία του 90 έστελνε με ρόπαλα ΟΝΝΕΔίτες στο νοσοκομείο.  

Read more...

ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ, ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΛΕΣ

Όλα τα χαρίζει ο Νέο Νεοδημοκράτης βουλευτής και πρώην υπουργός της παράταξης μας. Αρκεί να είσαι ξανθιά, 1.70, με ωραίο σώμα και να δέχεσαι να σε πάει σε φτηνιάρικο ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Με αυτό τον τρόπο αποκτάς μεζονέτα στα Βριλήσσια

Read more...

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP