ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΝΔ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Πως αλλάζουν τα πράγματα. Ολυμπιακή ομάδα θυμίζουν πλέον τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ.
Πρωταθλητές στο τρέξιμο, στο άλμα, ακόμα και στο κολύμπι οι βουλευτές και τα μεγαλοστελέχη της ΝΔ.
 Άλλοι τρέχουν για την Ευρωβουλή, άλλοι στους Δήμους , άλλοι στις Περιφέρειες . Αρκεί να φύγουν μακριά.  Και το περίεργο και άκρως ανησυχητικό για την Ελλάδα δεν είναι το ότι τρέχουν μακριά από τον Αντώνη και τη ΝΔ αλλά το ότι τρέχουν μακριά από την Ελληνική Βουλή. Ή ξαφνικά ανακάλυψαν το ότι η Ελληνική Βουλή δεν είναι πλέον ο κατάλληλος χώρος για τις πολιτικές τους φιλοδοξίες ή αντί για φως στην άκρη του τούνελ βλέπουν καταιγίδα,  κεραυνούς και φωτιά. Οπότε … ο σώζων εαυτόν σωθήτω.
Με χρέος που δεν είναι ούτε διαχειρίσιμο και ούτε βιώσιμο, με ακόμα ένα μνημόνιο μπροστά μας, με καινούργιες μειώσεις μισθών και συντάξεων ποιος θα ήθελε να είναι στη Βουλή?
Επιπλέον, ο νόμος του Καραμανλή για εγγύηση καταθέσεων έως 100.000 ευρώ δεν ισχύει πλέον. Και το κερασάκι στη τούρτα είναι η απόφαση να είναι πλέον οι καταθέτες άμεσα υπεύθυνοι για τη διάσωση των τραπεζών. Από το πρώτο ευρώ των καταθέσεων.
Μία απόφαση που για την Ελλάδα είναι πέρα ως πέρα φωτογραφική γιατί πέρα από τα δις ευρώ που εισέπραξαν οι Ελληνικές τράπεζες βάζοντας τα χρήματα ως χρέος του κράτους, χρέος του λαού, τώρα οι ίδιοι οι τραπεζίτες, στην… άτυχη περίπτωση μίας προβληματικής τράπεζας, θα μπορούν να βάλουν «χέρι» για τη … σωτηρία στις καταθέσεις.  
Φυσικά αυτό δεν θα γίνει ποτέ όπως μας διαβεβαιώνουν από το υπουργείο οικονομικών. Μόνο που πάλι μας είχαν διαβεβαιώσει για «όχι μειώσεις μισθών», «όχι μειώσεις συντάξεων», «όχι απολύσεις», «όχι άλλο μνημόνιο».
Επειδή λοιπόν βλέπουμε πολλούς ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ  να πηδανε από το καράβι, θα ήταν καλό να γνωρίζουν ότι ΕΑΝ έρθει η καταιγίδα, οι πρώτοι κεραυνοί θα ΚΑΨΟΥΝ αυτούς.   

Read more...

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP