ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Διαβάζουμε και ξαναδιαβάζουμε για “σωτήρες” της χώρας.


Για Μεσσίες που με μαγικό ραβδί θα λύσουν τα προβλήματα αυτής της χώρας.



Σήμερα οι Αμερικάνοι, που ήθελαν με κάθε θυσία να σώσουν την οικονομία τους από τον κίνδυνο των Κινέζων (έχουν στα χέρια τους σχεδόν όλα τα Αμερικανικά κρατικά ομόλογα), έχουν στην Ελλάδα το τέλειο συνδυασμό κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Ένα καθαρά Αμερικανό πρωθυπουργό και ένα αρχηγό στη παράταξη μας που ουσιαστικά έχει υποκλιθεί τόσο στους αμερικανούς όσο και στο ελεεινό τμήμα των βιομηχάνων και καναλαρχών που με πρόσχημα την οικονομική κρίση έβαλαν τους 3 αρχηγούς (με το ΛΑΟΣ) να κάνουν τις ολέθριες αλλαγές – καταστροφές τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.



Στο δημόσιο γιατί με μετατάξεις, απολύσεις, πρόωρη συνταξιοδότηση και μειώσεις μισθών θα εξαγοράσουν (για το καλό μας !!!) κρατικές επιχειρήσεις που θα ήταν 100% κερδοφόρες εάν οι ίδιοι υποψήφιοι αγοραστές δεν πουλούσαν με απευθείας αναθέσεις και με τη βοήθεια ΒΡΩΜΕΡΩΝ πολιτικών ΑΧΡΗΣΤΟ ή ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ στις ίδιες αυτές κρατικές επιχειρήσεις.


Στον ιδιωτικό τομέα γιατί οι ίδιοι, ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, θα πάρουν εργολαβίες και άλλα κρατικά έργα και πρέπει το κόστος μισθοδοσίας να μειωθεί. Δεν υπήρχε δικαιολογία για να πληρώσουν λιγότερο τους εργαζόμενους τους. Γιατί να επιβαρυνθούν με κόστος μεταφορά, τροφής, διαμονής, μισθοδοσίας αλλοδαπών εργατών όταν έχουν τη δυνατότητα πλέον να γλυτώσουν τα πάντα πληρώνοντας μόνο ΤΟΝ ΙΔΙΟ μισθό στον Έλληνα με αυτόν του Πακιστανού ή του Ινδού.



Βλέπουμε και εδώ μέσα να μιλάνε για φοροδιαφυγή αλλά ποια είναι αυτή ? του υπάλληλου, του ελεύθερου επαγγελματία, του συνταξιούχου ? όλοι στοχοποιούν όλους ως κλέφτες ακλουθώντας τη ΕΛΕΕΙΝΗ δήλωση του ανίκανου ότι στην Ελλάδα είμαστε κλέφτες και διεφθαρμένοι.




Κανένας όμως δεν λέει ότι τα “χαμένα” χρήματα ως μίζες, προμήθειες, υπερκοστολογήσεις, και αδιαφανείς χρηματοδοτήσεις, υπερκαλύπτουν το δημόσιο χρέος.




H αιτία της καταστροφής των Ελλήνων δεν είναι η “πλούσια” όπως λένε οι φίλοι πολιτικοί και καναλάρχες, ζωή των Ελλήνων και η φοροδιαφυγή των “μικρών”, αλλά η ΜΑΣΑ που δεκαετίες έκαναν τα ΛΑΜΟΓΙΑ μεγαλοκαρχαρίες εις βάρος της τσέπης μας.


ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ εάν δεν βγούμε στο δρόμο για να ζητήσουμε ΑΜΕΣΑ ευθύνες. Όχι με κραυγές αλλά με πράξεις.


Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι πουθενά, σε κανένα ΜΜΕ δεν μιλάνε ούτε καν από “σπόντα” για ευθύνες καρχαριών και πολιτικών στο μεγάλο φαγοπότι των χρημάτων του λαού.


Μιλάνε για απαραίτητες θυσίες, για “προνόμια” εργαζομένων, για απαραίτητες ΔΗΘΕΝ ιδιωτικοποιήσεις, για απαραίτητη μείωση εργαζομένων, μισθών, συντάξεων αλλά ΠΟΥΘΕΝΑ για το ποιοί ΕΚΛΕΨΑΝ τα χρήματα από τη τσέπη του λαού.



Πολλοί λένε (και εμείς το θέλουμε) να επιστρέψει ο Καραμανλής.



Οι ευθύνες όμως βαραίνουν ΚΑΙ εκείνον.



Η Ελλάδα είχε μία μοναδική ευκαιρία να βαδίσει μπροστά, να αλλάξει πρόσωπο (σήμερα για να σταθεί στα πόδια της η χώρα θα χρειαστούν τουλάχιστον 30 χρόνια).


Και όμως αυτή την ευκαιρία ο Πρόεδρος τη πέταξε και μην κρυβόμαστε, και εκείνος έχει τις ευθύνες του.



Επί Ανδρέα πλούτισε εις βάρος του λαού μία νέα τάξη, “η λαμόγιος τάξη”. Βρέθηκαν με εταιρείες που ανέλαβαν κρατικές προμήθειες, με εταιρείες μεταφορών (τη μεγαλύτερη στην Ευρώπη), με αλυσίδες εστιατορίων (από τις πιο γνωστές στην Ευρώπη), με πετρελαιοφόρα πλοία, με ξενοδοχεία (ακόμα και στη Λατινική Αμερική). Με, με, με. Κι όμως κανένας τους δεν βρέθηκε μπροστά στη δικαιοσύνη γιατί όταν ¨κλείνει” η Βουλή ΟΛΑ παραγράφονται. Για το λαό ένα αδίκημα παραγράφετε μετά από 40 χρόνια !!!



Επί Σημίτη έγιναν τρομερά σκάνδαλα με τα οποία πλούτισαν αυτοί που ήταν στο κύκλωμα.




Στο χρηματιστήριο ο κόσμος έχασε τα λεφτά του αλλά ακόμα και στην ίδια τη παράταξη μας, υπουργός κέρδισε 2,5 εκατομμύρια ευρώ.



Με εντολή Σημίτη πληρώθηκαν 300 εκατομμύρια για να στήσουν τη εξαπάτηση με την είσοδο στη χώρας στην ΟΝΕ, μέρος των οποίων βρέθηκαν τυχαία από τη Γαλλική δικαιοσύνη (για άλλη έρευνα) σε Ελβετικό λογαριασμό κάποιου που ήταν η μεγαλύτερη “ πλύστρα “ βρώμικων και παράνομων χρημάτων. Και όμως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ερεύνησε. Που ήταν οι “ανεξάρτητοι” δικαστές ? Που ήταν ο ίδιος ο Καραμανλής ?



Να επιστρέψει αλλά με ποια στελέχη ? με υπερ-σύμβουλο τον Σουφλιά ? τον ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ της παράταξης ? τον ΒΑΣΙΚΟ υπεύθυνο της συντριβής μας ? Δήθεν σήμερα έχει αποσυρθεί. Ο λύκος παραμένει πάντα λύκος. Στόχος του είναι η Προεδρία της Δημοκρατίας. Τα έχει καλά με τους υπερ – εργολάβους του κράτους Κόκκαλη και Μπόμπολα (νάνε καλά οι δρόμοι που έδωσε ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ) και με επιστροφή Καραμανλή θα ανοίξει ο δρόμος για τη Προεδρία.



Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του Καραμανλή ήταν η αλλαγή του από λιοντάρι σε ποντίκι μπροστά στους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.



Τους άφησε να ροκανίζουν τα θεμέλια της χώρας. Τους άφησε να καταστρέφουν ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ τη χώρα. Τους ίδιους που έκλεβαν τα χρήματα του λαού από τη δεκαετία του ’80.




Τέλος, για την επίθεση από πράκτορες της CIA στον Καραμανλή.


Είναι αλήθεια αλλά κανένας μας δεν περίμενε τον Καραμανλή – λαγό. Γιατί ο ίδιος περίμενε αυτή την “επίσκεψη”. Ένας πρωθυπουργός, οποιασδήποτε χώρας που δεν υψώνει το ανάστημα του μπροστά στο κίνδυνο κατάρρευσης του Έθνους του, δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι πρωθυπουργός.




Και υπάρχει το πιο απλό ερώτημα ; εάν αύριο είναι και πάλι πρωθυπουργός και το όφελος της χώρας είναι αντίθετο με το όφελος των ΗΠΑ ή των χρηματοδοτών της CIA (γιατί για λογαριασμό χρηματοδοτών ήρθαν τα σκουλήκια της CIA στη χώρα μας) τι θα κάνει ? Θα υψώσει το ανάστημα του ζητώντας από ένα Έθνος να σταθεί στο πλευρό του (ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ) ή θα φύγει κερδίζοντας χρόνο ώστε να ρίξει γέφυρες με υπερ – ατλαντικούς ΔΗΘΕΝ πολιτικούς συμμάχους ?



Μέσα στο Νοέμβριο θα ανακοινωθεί και επίσημα η χρεοκοπία της χώρας. Το σχέδιο μέχρι τώρα είναι “χρεοκοπία > οργή του κόσμου > τρομερά ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ επεισόδια > ανακοίνωση βουλευτικών εκλογών > κυβέρνηση υπερκομματική για το …καλό μας. Γιατί μόνο μία τέτοια κυβέρνηση είναι ικανή να κοιμίσει το λαό ο οποίος θα πληρώνει τα κλεμμένα για πολλές δεκαετίες ακόμα ΧΩΡΙΣ να αποδοθούν ποτέ ευθύνες.



Η Ελλάδα δεν θα είναι όπως τη ξέραμε. Η καταστροφή έχει έρθει και δυστυχώς η πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί. Μία υπνηλία, μία αναμονή (???), μία ευχή “έχει ο Θεός”.




Μην ζητάτε θαύματα. Σε λίγο καιρό – δυστυχώς – πολλοί από αυτούς που συνομιλούν εδώ, σε κάθε site, σε κάθε blog δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ούτε μισό κιλό ψωμί.




Τα καραβάνια με μετανάστες θα τα ξαναδούμε πάλι. Θα δούμε ανθρώπους κάθε ηλικίας να φιλάνε κατουρημένες ποδιές για ένα μεροκάματο, έστω και μισό. Θα δούμε περιουσίες να πουλιούνται (σπίτια, αυτοκίνητα, χωράφια) και τοκογλύφοι να φυτρώνουν σαν αγριόχορτα παντού.



Δεν είναι η παγκοσμιοποίηση, δεν είναι το “γενικό” κακό της υφηλίου όπως το παρουσιάζουν οι “φίλοι” μας οι καναλάρχες – επενδυτές – αγοραστές του Εθνικού πλούτου της χώρας μας, του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ, της περιουσίας μας.




Είναι η Ελλάδα μας όπως τη καταντήσαμε όλοι μαζί, όχι γιατί “μαζί τα φάγαμε” αλλά γιατί τόσα χρόνια τους αφήσαμε να τα τρώνε.



Γιατί τόσα χρόνια αδιαφορήσαμε όταν τα ίδια λαμόγια με τη στήριξη πολιτικών έκλεβαν τα κρατικά χρήματα, τα χρήματα των φόρων μας, τα χρήματα των εισφορών μας, τα χρήματα από το ΦΠΑ που πληρώναμε αγοράζοντας οτιδήποτε. Όταν αδιαφορήσαμε για το μέλλον 3 και πλέον γενεών. Όταν αδιαφορήσαμε για τα όνειρα τα δικά μας, των παιδιών μας, των φίλων μας, των συνανθρώπων μας.



Και ήρθε η ώρα να πληρώσουμε αυτή την αδιαφορία.




ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Read more...

Α ρε μερακλή Αντώνη

Kinky Opera Λεωφόρος Συγγρού 154


Lido Palace Λεωφόρος Συγγρού 101


Alcatraz Λεωφόρος Συγγρού 137


Diamond Dolls Λεωφόρος Συγγρού 237


Anatoli Club Λεωφόρος Συγγρού 316


Baby Gold Λεωφόρος Συγγρού 140


Eros-Kamasutra Λεωφόρος Συγγρού 101


Συγγρού 144 Λεωφόρος Συγγρού 144

Paradise Λεωφόρος Συγγρού 52


Tabu Λεωφόρος Συγγρού 102


Hot Celebrities Λεωφόρος Συγγρού 40


Νέα Δημοκρατία Λεωφόρος Συγγρού 340


Έτσι όπως κατάντησες τη παράταξη και τα Κεντρικά, μόνο στη Λεωφόρο Συγγρού ανάμεσα στα στριπτιζάδικα θα μπορούσαν να είναι τα γραφεία του κόμματος. Α ΡΕ ΜΕΡΑΚΛΗΗΗΗ

Read more...

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP