ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ "ΘΑΝΑΤΟ" ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

-Βλέπουμε ένα άθλιο πολιτικό σύστημα να προσπαθεί να κρύψει τις ευθύνες του.

-Βλέπουμε κόμματα εξουσίας να θέλουν να σώσουν την χώρα όταν τα ίδια έχουν καταστραφεί οικονομικά. Όταν τα ίδια έχουν τρύπα στον προϋπολογισμό τους δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και ζουν από δανεικά και αγύριστα από τράπεζες και αρμέγοντας το κράτος, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ χωρίς έλεγχο τα χρήματα των Ελλήνων.



-Βλέπουμε πολιτικούς που κυβέρνησαν αυτή τη χώρα για δεκαετίες να προτείνουν σήμερα λύσεις για τη σωτηρία της χώρας σαν να μην έχουν οι ίδιοι ευθύνες, σαν να εμφανίστηκαν σήμερα για πρώτη φορά στη πολιτική.



-Βλέπουμε μία επαγγελματική κατηγορία, τους πολιτικούς, να είναι γραπωμένοι μέσα στο χρυσό παλάτι της εξουσίας και να αρνούνται να βγουν.



-Βλέπουμε την “πνευματική ελίτ” που παρακαλούσε για μία πρόσκληση σε δεξιώσεις της χούντας να μας κάνει τηλεοπτικά μαθήματα Δημοκρατίας.



-Βλέπουμε δημοσιογράφους που σε μία νύχτα έγιναν εκδότες με κρατικές επιχορηγήσεις – διαφημίσεις εκατομμυρίων ευρώ να κάνουν στο λαό μαθήματα διαφάνειας από τα δελτία ειδήσεων.



-Βλέπουμε τον ανώτατο άρχοντα της χώρας, το Πρόεδρο της Δημοκρατίας να κάνει μία Τιτάνια προσπάθεια για να καλύψει τις αθλιότητες ενός αποτυχημένου πολιτικού συστήματος, αντάλλαγμα της ανάδειξης του στο ανώτατο πολιτικό αξίωμα αφού και ο ίδιος ... "έσωνε" (!!!) την Ελλάδα ως πολιτικός για περισσότερα από 30 χρόνια.



-Βλέπουμε την ιεραρχία της Εκκλησίας να σιωπά ένοχα βάζοντας το κεφάλι της μέσα στην άμμο ελπίζοντας ότι με αυτό το τρόπο θα κρύψει τις ευθύνες της, τους συμβιβασμούς της και τις συμφωνίες της με την εκάστοτε πολιτική ηγεσία.



-Βλέπουμε ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών να αλληλοκατηγορούνται στοχεύοντας στο πως θα αρπάξουν χωρίς χρήματα κρατικούς οργανισμούς μέσα από το δήθεν διάφανο πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων.



-Βλέπουμε πολιτικούς και φαρισαίους να έχουν κάνει περιουσίες εις βάρος του λαού κλέβοντας και μην λογοδοτούν.



-Βλέπουμε πολιτικούς να σκοτώνουν ανθρώπους και να μην δικάζονται για φόνο επικαλούμενοι τη βουλευτική ασυλία αλλά και πολιτικούς να παρανομούν και να καταδικάζονται από το Ευρωπαϊκό δικαστήριο και τις αποζημιώσεις να τις χρεώνουν στο Ελληνικό δημόσιο, στο λαό.



-Βλέπουμε πολιτικούς και μεγαλοεπιχειρηματίες να έχουν “νόμιμες” συλλογές από αρχαία και να τα κάνουν δώρα σε φίλους χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα.



-Βλέπουμε ένα πολιτικό σύστημα να απολαμβάνει μία Δημοκρατία στα μέτρα του με ΔΩΡΕΑΝ παροχές από τη τσέπη του λαού, με μία δικαιοσύνη που δεν τους αγγίζει, με διορισμούς εκτός ΑΣΕΠ των συγγενών τους στις καλύτερες και πιο καλά αμειβόμενες θέσεις του Δημόσιου τομέα.



-Βλέπουμε βουλευτές να εισπράττουν εκτός από το μισθό της Βουλής και τα ΕΞΤΡΑ επιδόματα και παχυλούς μισθούς από ιδιωτικές εταιρείες ως σύμβουλοι ή ως διευθυντές και άλλους να εισπράττουν επιπλέον και μισθό από δημόσιους οργανισμούς με το σύστημα της “οικογενειακής” παροχής υπηρεσιώνς.



-Βλέπουμε θησαυρούς της Εθνικής τράπεζας της Ελλάδος, θησαυρούς πληρωμένους από τον Ελληνικό λαό, να “δανείζονται” σε σπίτια Πολιτικών και Ιερωμένων και να μην επιστρέφονται ποτέ.



-Βλέπουμε οικοδομικούς συνεταιρισμούς βουλευτών να διεκδικούν ως δικές τους καμένες εκτάσεις από δάση στην Αττική.



-Βλέπουμε συνδικαλιστές να αποκτούν περιουσίες και “δώρα” εξαπατώντας τους εργαζομένους και άλλους να ανταμείβονται με πολιτικά αξιώματα για τις πιστές και υποτακτικές υπηρεσίες τους στο πολιτικό σύστημα.



-Βλέπουμε τα ίδια κορόιδα, τον άγνωστο, άσημο, ασήμαντο και αναλώσιμο λαό να πληρώνει ξανά και ξανά χωρίς να έχει το κουράγιο, τη τόλμη, την αξιοπρέπεια να πει “ΦΤΑΝΕΙ”.



-Βλέπουμε μία χώρα που την διοικούν πολιτικά και οικονομικά από το 1945 οι ίδιες οικογένειες.



Και σήμερα αυτή η χώρα έφτασε να είναι ο περίγελος σε όλη την υφήλιο, φτάσαμε στην απόλυτη ξεφτύλα και πλέον όλοι προσπαθούν να ρίξουν στους άλλους τις ευθύνες, οι πολιτικοί, τα κόμματα, η εκκλησία, οι ακαδημαϊκοί, ο πνευματικός κόσμος, ο λαός.



Τις μεγαλύτερες ευθύνες τις έχει ο λαός, όχι γιατί “μαζί τα φάγαμε” αλλά γιατί για πολλές δεκαετίες έχει ξεχάσει την έννοια των λέξεων “αξιοπρέπεια”, “αυτοσεβασμός”, “περηφάνια”.



Γιατί τόσα χρόνια του αρκούσε μία κάρτα τα Χριστούγεννα από κάποιο πολιτικό και καμάρωνε ο ηλίθιος λαός γιατί ο βουλευτής τον “θυμήθηκε” και έδειχνε αυτή τη κάρτα σαν πολύτιμο θησαυρό που του άφησαν οι πρόγονοι του ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ότι τα έξοδα για αυτή τη κάρτα τα πλήρωσε ο ίδιος μέσα από τις ΔΩΡΕΑΝ παροχές των βουλευτών.



Αγνοώντας ότι ο βουλευτής δεν ξέρει που πάνε αυτές οι κάρτες γιατί τα ονόματα είναι έτοιμα με διευθύνσεις μέσα στο CD που το παρέχει κάθε κόμμα στους πολιτευτές του.

Και το λογαριασμό για αυτή τους την αμνησία και αυτή την άγνοια, οι πατεράδες και οι μανάδες τον έστειλαν στα παιδιά τους. Έστειλαν τον λογαριασμό σε κάθε γωνιά της Ελλάδας στους νέους, στο μέλλον της χώρας μας καταδικάζοντας τους στην αθλιότητα και τον εξευτελισμό.



Οι κύριοι αίτιοι για τη σημερινή κατάντια της χώρας μας δεν είναι οι πολιτικοί και οι λοιποί φαρισαίοι που ως πραγματικοί επαγγελματίες κοίταζαν το κέρδος τους, κοίταζαν και κοιτάζουν τη τσέπη τους.



Για αυτό και τα παιδιά τους σπούδαζαν και σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού όπου τα δίδακτρα κάθε χρόνο ξεπερνάνε τις 45.000 δολάρια.



Σπουδάζουνε εκεί γιατί τα δικά τους παιδιά θα έρθουν στην Ελλάδα να διοικήσουν τα παιδιά του άσημου, ασήμαντου και αναλώσιμου λαουτζίκου.



ΒΑΣΙΚΟΙ υπεύθυνοι είναι ΟΛΟΙ οι ΑΓΝΩΣΤΟΙ γονείς, σε όλη την Ελλάδα, που επέτρεψαν σε αυτά τα λαμόγια να κοροϊδεύουν, να πλουτίζουν και να κλέβουν το μέλλον και τα όνειρα των νέων, τα όνειρα των παιδιών τους.



Και πριν λογοδοτήσουν οι πολιτικοί πρέπει να λογοδοτήσουν οι γονείς στα παιδιά τους γιατί αυτός που σιωπά για δεκαετίες είναι συνένοχος στο ΘΑΝΑΤΟ των νέων.

Read more...

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP