ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ - ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ -

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Για άλλη μια φορά τα γεγονότα μας δικαιώνουν.


Είχαμε πει ότι Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ του Αντώνη Σαμαρά πρέπει να είναι η ανασυγκρότηση του κόμματος.



Είχαμε πει ότι η αναβίωση της θεωρίας της δεκαετίας του '80 που έλεγε "άσε, το Πασόκ από τα λάθη του θα πέσει μόνο του", θα έχει ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ αποτελέσματα για τη παράταξη.



Είχαμε πει - διαβάζοντας τα ονόματα του νέου οργανωτικού επιτελείου - ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα "ανέβει" σε ποσοστά ΑΠΛΑ γιατί "άλλοι έτρεχαν και άλλοι φαινόντουσαν" ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η "ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΓΥΜΝΙΑ" φάνηκε όταν αυτά τα άτομα ανέλαβαν να οργανώσουν τη παράταξη. Και μιλάμε και για βουλευτές αλλά και για στελέχη που η νοοτροπία τους είναι στη δεκαετία του '80 και στο "φάντασμα Μητσοτάκη".



Στήριξαν τη σημερινή πολιτική τους ανάδειξη πάνω σε φαντάσματα και παλαιοκομματικές τακτικές μη μπορώντας να συμβαδίσουν με τα σημερινά προβλήματα του τόπου, μη μπορώντας να πλησιάσουν το κόσμο, τον οπαδό μας, τον απλό ψηφοφόρο.


Για κάποιοα στελέχη, δίπλα στη παλαιοκομματική νοοτροπία τους είναι και η αθλιότητα τους να κάνουν αιτήσεις φιλίας ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ από τις σελίδες τους στο facebook. Με αυτό το τρόπο "έλεγαν" στους βουλευτές που στη συνέχεια τους προώθησαν "έχω 2000 ή 3000 φίλους, θα το προωθήσω το θέμα με email".



Δίπλα σε αυτά είναι ότι η Ρηγίλλης είναι "γκέτο" για τον απλό οπαδό.


Δίπλα σε αυτά είναι ότι οι περισσότερες επιλογές για τις εκλογές ήταν "επιλογή αποτυχίας" - ΦΤΑΣΑΜΕ να ζητάμε από το Καραχάλιο να κατέβει στον Πειραιά !!! Αν είναι δυνατόν !!! Στη Ρηγίλλης κάποιοι ή εξοφλούν γραμμάτια ή έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Σε αυτούς θα στείλουμε εφημερίδες με τις δηλώσεις του Καραχάλιου όταν ήταν ο ... οργανωτής της παράταξης.



Ιδιαίτερα στο Πειραιά - για να μη μιλήσουμε για την Αθήνα όπου ο ΝτοροΚακλαμάνης "με το έτσι θέλω" είναι υποψήφιος - έπρεπε να προλάβουμε τον Καρατζαφέρη. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ : ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ.


Έπρεπε να στηρίξουμε ΠΡΩΤΟΙ τον Πέτρο Μαντούβαλο και όχι να διασπάσουμε τη παράταξη.


Όπου υπάρχει δική μας "εξυπνάδα", ο Καρατζαφέρης έχει κέρδος, σε όλη την Ελλάδα. Αφήνουμε στο Λάος χώρο για να μας "χτυπάει".



Δίπλα σε αυτά είναι και τα "ψυχρά" σχόλια του Παναγιωτόπουλου ως εκπροσώπου. Καλός ο Πάνος αλλά όχι για εκπρόσωπος. Δεν έχει "παλμό", δεν έχει την "έκφραση" για να κάνει κάποιον να προσέξει τις δηλώσεις του ( Στις δύσκολες μέρες, ο Γιώργος έβαλε το σκληροκομματικό Σκανδαλίδη με εξαιρετικά αποτελέσματα ) . Επιπλέον μιλάει με φόντο μία "ξεθωριασμένη" φωτογραφία της Ρηγίλλης και με ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ χρόνο 16 - 20 δευτερολέπτων σε κάθε ανακοίνωση.


Την ίδια στιγμή, η Ντόρα χωρίς να έχει κόμμα, έχει τηλεοπτικό χρόνο ανακοινώσεων 19 - 35 δευτερόλεπτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!!


Αυτό είναι ένα μήνυμα για το τι θα γίνει μετά τις εκλογές που θα κάνει το δικό της κόμμα.


Τότε το ίδιο επιτελείο που δεν μπορεί ΣΗΜΕΡΑ να βάλει "μπροστά" τις μηχανές της Νέας Δημοκρατίας, θα πρέπει να αντιμετωπίσει Πασόκ, Λάος, Ντόρα και τους αντάρτες.


Τους αντάρτες που θα παραμείνουν στη παράταξη γιατί εάν θέλεις να γκρεμίσεις ένα κάστρο το "χτυπάς" και από μέσα, και αυτή είναι η τακτική Μητσοτάκη επί Αβέρωφ, επί Έβερτ.



ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ - και ας κάποιοι ... εκλεκτοί λένε διάφορα για τη κριτική μας -.



Τα ποσοστά μας είναι θερμοκρασία Ανταρκτικής, η δημοτικότητα του Γιώργου μεγαλύτερη από του Αντώνη, το Πασόκ ΑΚΟΜΑ άνετα πρώτο κόμμα.


Όποιος έχει τη δυνατότητα να διαβάζει πολιτικές αναφορές που φτάνουν από την Ελλάδα στα γραφεία συγκεκριμένων γερουσιαστών στις ΗΠΑ, θα δει ότι κατά 99,99% θα γίνουν πρόωρες βουλευτικές εκλογές την Άνοιξη του 2011, με έως τώρα μήνα εκλογών τον Μάρτιο.


Και εμείς ??? Το μόνο μας όπλο "είμαστε ενάντια στο μνημόνιο"!!!


Αυτό είναι που θέλει να δει ο απλός κόσμος ? 4 λέξεις ?


Θέσαμε τις εκλογές ως Δημοψήφισμα. ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.


Οι εκλογές είναι ανάμεσα στο χάος και την ελπίδα.


Ανάμεσα στον διασυρμό και την αξιοπρέπεια.


Ο κόσμος θέλει ΟΡΑΜΑ, θέλει ΕΛΠΙΔΑ, θέλει την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του.


Ανάμεσα σε αυτά πρέπει να διαλέξει στις εκλογές ο Έλληνας, και όχι για το μνημόνιο που ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ η παράταξη δεν έδωσε στη δημοσιότητα για να "χτυπήσει" το Πασόκ.



Βλέπουμε το Πρόεδρο, σαν Ελληνική ταινία, όπως ο Βέγγος να τρέχει σε όλη την Ελλάδα για τη παράταξη. ΜΑΤΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΕ.



Φτάνει να δεις Πρόεδρε τα πλάνα από τους ... σπρωξάκιδες (οι βουλευτές που σπρώχνουν ο ένας τον άλλο για να τους δει ο κόσμος δίπλα σου) για να καταλάβεις ότι εσύ είσαι και ο καπετάνιος και το .. πλήρωμα στο καράβι "Νέα Δημοκρατία".



Σήμερα είδαμε μία δημοσκόπηση. Το ποσοστό της απογοήτευσης από την αξιωματική αντιπολίτευση είναι 82,8%.



Το ΠΑΣΟΚ παραμένει πρώτο κόμμα στην πρόθεση ψήφου με 9 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από τη Ν.Δ..



Η δημοτικότητα του Γ. Παπανδρέου είναι 39% και του Αντώνη 27%.



ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ" ΜΠΡΟΣΤΑ ???



Πρόεδρε σε στηρίζαμε ΚΑΙ σε στηρίζουμε.



Είσαι ο μόνος που μπορεί να "πάει" μπροστά τη χώρα.



Έχουμε πρόβλημα οργάνωσης, έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας με το λαό, έχουμε πρόβλημα εμπιστοσύνης, έχουμε πρόβλημα να αναδείξουμε τη Νέα Δημοκρατία ως ΤΗ ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για να αποφύγουμε το διασυρμό ως χώρα και τη χρεωκοπία ως Έθνος.



Πρόεδρε αναδιοργάνωσε το κόμμα, άλλαξε πρόσωπα, είναι η ώρα για σκληροκομματικούς και όχι για στελέχη " da capo " "Αίγλη" "Grand Balcon".



Πρόεδρε εάν τώρα τα προβλήματα για τη παράταξη είναι "βροχή", μετά τις εκλογές θα είναι "καταιγίδα".




"Βγάλε" τους βουλευτές στο δρόμο, "βάλε" τις οργανωτικές επιτροπές στα γραφεία τους και αναδιοργάνωσε τες, άνοιξε πάλι το γραφείο - στα πρότυπα εκείνου που είχαμε στην Αραβαντινού - για να ακούει η Ρηγίλλης τα προβλήματα του οπαδού. ΦΕΡΕ τη Ρηγίλλης πιο κοντά στο λαό.



Τα λέμε και τα ξαναλέμε αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ ....

Read more...

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP