ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Τρίτη 27 Απριλίου 2010






























Επιτέλους μέχρι πότε κάποιοι θα έχουν το θράσος να παραμένουν στη παράταξη ?



Επιτέλους μέχρι πότε κάποιοι θα τρέχουν να γλύφουν το νέο Πρόεδρο - οι ίδιοι που κατέστρεψαν τη παράταξη και έδωσαν τη χαριστική βολή στην Ελλάδα - ?



Επιτέλους μέχρι πότε ο Πρόεδρος θα αφήνει μέσα στη παράταξη εκείνους που μας διέσυραν και μας εξευτέλισαν ?


ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ 

Read more...

Αυγερινοπούλου ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Διαβάσαμε :

"Η Βουλευτής Επικρατείας Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου θα είναι η κεντρική ομιλήτρια και εκπρόσωπος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κατά την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Δωδεκανήσου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 18:30 στο Ξενοδοχείο Mediterranean στη Ρόδο.
Κατά την τριήμερη επίσκεψή της στο νησί της Ρόδου, θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς, με τους οποίους θα συζητήσουν εκτενώς τα ζητήματα που απασχολούν τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα.
Συγκεκριμένα, η κα. § προγραμματίζει διαδοχικές συναντήσεις με το Δήμαρχο Ροδίων κ. Χατζή Χατζηευθυμίου, τον Πρόεδρο του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Γιάννη Σεϊμένη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων.
Τέλος, η κα. Αυγερινοπούλου, που ειδικεύεται σε θέματα Δικαίου Περιβάλλοντος, Κλιματικών Αλλαγών και θαλάσσιας προστασίας και έχει μακρά εμπειρία και πολύχρονη ενασχόληση με το θέμα, για την οποία μάλιστα έχει αναγνωριστεί διεθνώς, προγραμματίζει επίσκεψη στο Ινστιτούτο Αιγαίου του Δικαίου της Θάλασσας και του Ναυτικού Δικαίου, με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Σκούρτο, αλλά και συνάντηση με εκπροσώπους τοπικών περιβαλλοντικών οργανώσεων."

"ειδικεύεται σε θέματα Δικαίου Περιβάλλοντος, Κλιματικών Αλλαγών και θαλάσσιας προστασίας και έχει μακρά εμπειρία και πολύχρονη ενασχόληση με το θέμα"


Για να μην τρελαθούμε διαβάστε τη πρώτη ανάτηση μας σχετικά με την ειδίκευση της, την εμπειρία της και τα πτυχία της.


Αρκετά πλέον.


Αν στη Ρηγίλλης κάποιοι έχουν "πολιτικά γραμμάτια" και δεν μιλάνε, εμείς δεν χρωστάμε σε κανέναν και θα συνεχίσουμε να μιλάμε.  

Read more...

ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

Το παράλογο σε όλο του το μεγαλείο.

Πολλοί Νεοδημοκράτες εκφράζουν τη δυσαρέσκεια αλλά και την αγανάκτηση τους για την νίκη Σαμαρά στις εκλογές μας.

Την πρώτη εκλογή Προέδρου ΑΜΕΣΑ από τη Βάση.

Καλός ο διάλογος με τους πολίτες κυρία Μπακογιάννη αλλά πουθενά δεν έχετε τη γνωστή σας θέση σχετικά με τη διαφωνία σας για την εκλογή του Προέδρου από τη Βάση.

Πουθενά δεν λέτε ότι ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΤΕ να πάτε σε ανοιχτή εκλογική διαδικασία γιατί δεν θέλατε να έχει άποψη ο Νεοδημοκράτης.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΒΟΥΛΟ ΠΡΟΒΑΤΟ.

Για πρώτη φορά εκφράστηκε μαζικά και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ η ψήφος του απλού ψηφοφόρου μας.

Είναι η ψήφος που δεν θέλατε να ακούσετε, είναι η ψήφος που δεν θέλατε να εκφραστεί.

Καλή η δημοκρατική τακτική άμεσου διαλόγου που έχετε στο site σας αλλά καλό είναι να εξηγήσετε και στους υποστηρικτές σας γιατί τους θέλατε "εσωκομματικά πρόβατα".   

Read more...

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP